Модни консултации - 50

• 48 793
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
НМ са абсолютно луда работа на тема номерация на обувки!

# 661
Те пък щото с дрехите са по-добре. Сякаш пияни китайци ги шият. Нямам дори бегла идея вече кой размер съм там.

# 662
  • Mediterraneo

Аз пък имам други наблюдения, винаги си отговарят на номера. Относно дрехите- също. Купувам предимно онлайн, рядко връщам дрехи заради размер.

# 663
  • София
Криво-ляво ботите им 39 отговарят на 40. Обаче сандали, чехли и еспадрили върнах 4-5 чифта тази пролет и лято.

# 664
По-скоро си отговарят. Аз съм между 40 и 41 и ако ще ти е ориентир от тях си купувам 40, а от Зара и Манго съм по-скоро 41...

Благодаря ! А случайно да имаш обувки от H&M?

Нямам много наблюдения върху техните.  Мисля, че имам само едни летни чехли от тях, май са номер 40

# 665
Много ви благодаря за бързите отговори😊

# 666
Ха Simple Smile Разглеждах една чанта на Фурла и попаднах на тази снимка. Ако увеличите, ще видите етикета Made in Bulgaria. Наистина ли това? Не знаех. В Италия минават за италиански:))))) Много смешно, ако точно аз си я купя. Inception някакъв.

# 667
Да, наистина шият техни чанти и тук някъде. Чудесен повод за търговийка с уж-изостанало Фурла ишлеме по разни ФБ групи. В повечето случаи минало покрай ишлемето 😀

# 668
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тук,но много ще де радвам ако можете да ми отговорите. Дали обувките на Масимо Дюти си отговарят на номерата или са умалени? Конкретно се колебая между 39 и 40 номер.  Благодаря!

Нося 39 и от там имам боти и маратонки. Много са ми удобни в моя си номер.

# 669
Ха Simple Smile Разглеждах една чанта на Фурла и попаднах на тази снимка. Ако увеличите, ще видите етикета Made in Bulgaria. Наистина ли това? Не знаех. В Италия минават за италиански:))))) Много смешно, ако точно аз си я купя. Inception някакъв.
Да, италианците имат тук цех за Фурла. Някъде в южна България. И не само на Фурла.
В нашия МОЛ чантите са тук изработени.

# 670
  • някъде под слънцето...
Номерата на обувките в Масимо Дути(Massimo Dutti) , съвпадат с тези на Сара(Zara) .
По въпроса за Made in Bulgaria, преди 20+++ години имах познати, които които  шиеха сая за Италия и изпилзваха фабрики в България, които после си купиха..Беше ми интресно защо само сая, а не цяла обувка.Тогава минобясниха, че за да могат да сложат Made in Italia , заключителните операции от производството трябва да бъдат извършени в Италия.
Тези обувки не биха могли да гонят високи цени в Италия, но биха се  продавали с прилична печалба извън Италия.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 10:01 от sl

# 671
При мен HM отговарят напълно като номера. Нося всякакви типове обувки от тях – 40 номер си е 40-ти номер и при ботушите, и при кецовете. Имам едни кецове 41 номер, големи са ми. Сандали даже 39-ти номер имам, не обичам да ми шляпат лятото подметките като ходя.
Дрехи съм между S и M. Ризи, пуловери, рокли вземам S, палта/якета в зависимост от модела M или S. Панталони 38-40, дънки 29-30. 170 съм висока. Моделите овър сайз или с по-широки рамене по-малкият размер. Когато са по-втален, прав модел M. Досега не съм имала разминавания, предимно онлайн пазарувам.

# 672
  • Благоевград
Здравейте!
Първо ще отговоря на въпроса, който е зададен в тези тема - да, категорично се опитвам да съчетавам новите придобивки с вече наличните в гардероба ми. Обикновено рядко купувам дрехи, които ще са модерни само тази сезон. Обикновено избирам цветове, които се съчетават лесно, могат да се носят няколко години в тази сезон заради модел, цвят и кройка и така ми е много по-лесно да надграждам и да разнообразявам. Стилът ми е по-скоро елегантен. Обичам ризи, костюми, сака, рокли, поли. Не съм с идеална фигура, леко пухкава съм и някак с определени модели поли и рокли изглеждам добре.

В дилема съм. Харесах си едно палто и много му се чудя. Според вас ще може ли да се носи повече от един сезон, ще му мине ли модата или е базов цвят, който ще може да се носи поне няколко години? Тава на снимката е подобно, интересувам се за цвета. И кое е по-хубаво- по-дребен пепит или по-едър като този на снимката?

# 673
  • София
На последният въпрос - палтото е по-скоро класическо и няма да му мине модата, но тази дължина на мен не ми харесва.

Скрит текст:
Получава се много странно - хората са склонни да си дадат парите на ФБ страница, която по никакъв, никакъв начин не отговаря на условия за качество и условия за ползване, които са задължителнипо българско и европейско законодателство, обаче имат претенции към продукта, който с просто око се вижда, че е боклук и като състав и като изпълнение. Много е възможно вие да не знаете как да определите размера си в конкретен случай за по-тесни и по-широки дрехи, а и не всяка дреха стои по един същ начин, защото, все пак, телата ни не са по калъп. Аз например съм различен номер дънки спрямо панталон/пола, рокля спрямо сако, риза спрямо пуловер и т.н.

Темата е с много приятна атмосфера по принцип, нека да не я разваляме.
Цветът на 2021 Pantone е друг. Аз го тълкувам като жълто за надежда и повдигане на духа и сиво да отразява реалността, която ни очаква Simple Smile Комбинацията я свързвам по-скоро с аксесоари за интериора.
Този urban bronze ми е много любим, аз му казвам топло сиво. Пак го виждам като цвят за интериор или допълващ.

# 674
  • В полите на Пирин планина
Тина, на мен много ми харесва палтото, а десенът не мисля, че излиза от мода.

Общи условия

Активация на акаунт