При нас идва бюлетин, колко болни има, колко учители/ученици/администрация и т.н. Кои класове са присъствено и кои онлайн. Не им завиждам на администрацията в тези времена, ама квот' такоА
/. Помислих си, че и аз бих искала да уча в такова училище. След неприятен сблъсък в школата по мат с известен преподавател от една от най-желаните гимназии мисля, че предпочитам "захаросан" подход /в моите очи подкрепящ и поощряващ/, вместо саркастичен такъв /но пък аз съм в Прогресивно, там подхода е същия - за повечето "захаросан"/. Ако не беше този подход обаче, моето дете досега щеше да е намразило ученето, а нямаше да е отговорно и старателно дете, което полага много усилия, щеше да е абсолютно смачкано. Но Мецан е с малко дете, ще узрее според мен през годините, няма ли да бъде ирония на съдбата евентуално да го видим сред кандидатстващите в АК след години, живот и здраве! 
. Както и да е - на мен ми е все тая вече. Дано не ни е писано.... Абе къде е Нотарис? Притеснявам се за него тия дни. Я, моля ви се сутрин идвайте тука да се преброяваме - не е редно да се живее под такова напрежение

. Качили са листове с упражнения, които децата да направят сами и после да ги качат в гугъл класрум-а. Обаче, вместо да си пишат домашните, хлапетиите са си направили група и играят Among us
Полудях и заплаших щерката, че ще и огранича всякаква теника, с излючение на лаптопа, от който ще има достъп само до училищните приложения. Сега ми е сърдита.
Препоръчани теми