Образователен Говорилник - тема 9. Дзънннн!

• 18 770
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Тези са абсолютно луди. Естественно няма да постигнат нищо.
Горките деца, в цял свят ходят на у1илище, тук първо децата удариха.

# 556
Чета новините,уж внимателно,ама не разбирам фитнесите затварят ли ги? Някой с информация?

# 557
  • София
Нали сме наясно, че това са само предложения, които тепърва Бащицата трябва да одобри.
Аз съм се обзаложила с Миленита за бутилка вино, че мерките няма да минат в петък. Най-много да приемат ДО за всички, дотам.

# 558
  • София
А, аз си мисля, че ще минат. Аз разбрах, че и фитнесите и другите спортни зали ще затварят, но чакам да вида изрична заповед, за да съм сигурна. Общо взето, затварят всичко, което затровиха и през март, с изключение на парковете /и КПП-та няма/.

# 559
  • София
А, аз си мисля, че ще минат.

Всички?? Със затваряне на магазини и ресторанти??

# 560
Магазини само моловете. Другите защо?

# 561
  • София
А, аз си мисля, че ще минат.

Всички?? Със затваряне на магазини и ресторанти??
Да. В сряда би трябвало да се разбере, чии прогнози ще се сбъднат. Simple Smile

# 562
Аз също мисля, че ще наложат мерки и после ББ ще яхне белия кон и ще се яви Спасителят....
Истината е, обаче, че няма пари. Тези, дет ни окрадиха, не искат да ги връщат, естествено. Трябва да влизат пари от данъци, а само от банки и застрахователи няма много да им се получи. Ще умират пенсионерите, но не всички - пари за пенсии трябват.... Обезщетения за безработни, болнични....

# 563
  • София
Гледам, че Алибегов вече пише писмото до Шефа. Ще си говорим пак.

# 564
Някъде четох, че стратегията била да се качат драстично бройките до март и да отложат изборите.

# 565
Интересно е, че този локдаун, както и първия съвпадна с засилването на протестите. Ако не ме лъже паметта  пролетта, малко след започване на протестите хлопнаха кепенците. Сега се чудиха, чудиха и от няколко дни доколкото чета има някакво съживяване на протестите и хоп, отново локдаун.. Иначе дочух, че ресторантьорите са ги подкрепили финансово.. И най-накрая, горките деца с това ДО обучение. Разбирам сложната епедимична обстановка, и риска за някои групи, но това да си заминат едва ли не две години училище ей така ...Не знам.

# 566
  • София
T. нар. протести започнаха с "десанта" в Росенец на 10.07.2020, а първият локдаун - на 13.03.2020.

# 567
  • София
Много конспирации, но бях чела за отлагането на изборите. Мерките закъсняха- трябваше да затворят всичко, без училищата и там да въртят големите 5-6 клас + 8-11 клас (т.е. 7, 12 и 1-4 да са присъствено).
Пулиташ, не знам какво говориш, но и пролетта можеше да идеш на място в ресторанта и да си вземеш за вкъщи. Всичко беше през прозорец или отворена входна врата с плексиглас. Казваш какво искаш (или се обаждаш предварително) и само ти подават пликчето.

# 568
Рейни, сега казват, че заведенията няма да работят... Само доставки по домовете... Не казват доставки по домовете или взимане за вкъщи, например (в този дух)

# 569
Много го тънчите, ще можем да ходим за пици до пицарията.
А изборите, изборите ..... ми то по-добре да няма.

И започвайте да опаковайте подаръците. Щото ще свърши хартията.

Общи условия

Активация на акаунт