Образователен Говорилник - тема 9. Дзънннн!

• 18 974
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • в страната на чудесата
Аз съм спряла фехтовката от септември. В залата са невъзможни противоепидемични мерки. Освен това при физически усилия дишането се ускорява и задълбочава.

# 151
  • София
То и ние ги спряхме от каратето, но тренировките си се провеждат.

# 152
  • София
Аз съм спряла фехтовката от септември. В залата са невъзможни противоепидемични мерки. Освен това при физически усилия дишането се ускорява и задълбочава.

Че те там са с маски и пазят отстояние Grinning Винаги съм го мислела за противоепидемичен спорт.
Добре, че детето ми е малко, защото ако беше 4/5ти клас щях да хвърлям боб сутрин- са от вкъщи ли беше или в училище Grinning

# 153
  • в страната на чудесата
Маската е мрежа Wink

А освен с рапира та имат офп.

# 154
  • София
Е, аз фехтовка само по телевизията съм гледала все пак, явно си я представям различно. И изобщо не съм си мислила, че там имат и ОФП, макар че е логично. Ще си сипя още едно кафе, за да започна да мисля (евентуално)

# 155
  • София
Дъщеря ми не съм я спряла от тениса, макар че вече са в балон и не е точно като навън. Уж бил от най-безопасните спортове.

# 156
  • София
А 6-ти и 7-ми клас в София последно кога излизат официално на ДО?

И ние спряхме фехтовката тази година, за което ми е много мъчно, но да сме живи и здрави, по-нататък пак Simple Smile

Аз вече мисля да си сипя нещо Joy

# 157
  • София
А 6-ти и 7-ми клас в София последно кога излизат официално на ДО?
Петък, 13-ти Misc Alien

# 158
  • София
Извинете, не съм следила новините и не слушах НОЩ, но задължително всички 5-7ми клас ли ще са онлайн или се дава избор?
Това е по повод на анкетите, които сте имали...

# 159
  • София
То и да следиш новините, няма да разбереш, положението е:
Мерките накратко:
Маските от полунощ са задължителни за деви, везни и водолей, както и за шофьори на "Волво", с изключение на тези, които носят зелени чорапи.
Това важи за часовете 18.00 до 21.30 с изключение на хората с "Ауди" и регистрация завършваща на 17.
Ако  къщата ви е в жълт цвят - нямате право да излизате освен, ако не се намира от дясната страна на улицата. Тази забрана отпада, ако има паркинг отпред. Ако има повече паркоместа забраната отпада, освен ако мястото за паркиране не е предвидено за инвалиди.
Жените имат право да напускат домовете си само ако са омъжени и в делнични дни, ако нямат деца. А, ако имат такива - поне две от един и същи пол и разликата в годините на децата не е повече от две години.
Това правило не засяга деца между 4 и 10год.
Това беше първата част на взетите мерки.
За да не се объркате - втората част със забраните и препоръките ще излъчим след празниците през следващите два дни.
Гореспоменатото важи за хора между 18 и 60 годишна възраст, с ръст от 1.60 до 1.75.
В противен случай важи точно обратното освен, ако не сте руси.

# 160
  • София
Olive, даааа Simple Smile точно така! А отделно има и различни интерпретации според нагласата на хората... Wink

# 161
  • София
Olive, благодаря за разяснението... всичко ми светна хахахаха. Поне не съм единствената, която се чувства по този начин, като ги слуша.
П.С. Скоро няма да спра да се хиля Grinning

# 162
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Olive, недей така! Разлях си виното, а имам само 1/3 бутилка! Simple Smile

# 163
  • София
Мога да ви кажа, че указанията на Олив са доста конкретни, ясни и в тях няма нищо недвусмислено, за разлика от указанията, които идват отгоре и са "едната ръка не знае какво прави другата".

# 164
  • София
КогИ нЕмат тОпки...за министъра на образованието говоря.

Общи условия

Активация на акаунт