Образователен Говорилник - тема 9. Дзънннн!

• 19 027
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Мецане, не те познавам, нямам намерение и да се запознаваме, ама ей на, захаросания родител единия е тук, че разбрах, че тук си активен, а явно не ти достига нещичко да пишеш в другата тема.
Та, кажи сега, какво точно те вълнува за АК или за нашите деца, да не би "гроздето да е кисело" нещо, а?
Питай, аз обичам да отговарям. Simple Smile

# 286
  • софия
Това, "не ОЩЕ" звучи като някаква прокоба. Не виждам защо трябва да се намесва негово величесто живота с всичките му трудности и изпитания.
Последно по темата:

Скрит текст:
За мен невинната игра е прескочила някакви граници и затова съм реагирала. В крайна сметка подминаването също има праг. А това, че толкова много хора са реагирали само може да говори за причина за несъгласие. Явно стиха не е толкова безобиден.
И аз го прочетох отново. Ми и аз не отстъпвам от позицията си.  Да, първото мнение на Мецан от днес много ми хареса, можеше да се разсмеем с глас , да плеснем с ръце и да минем нататък. Беше точно такова - събужда се, вижда какво е предизвикал махва с ръка и казва  - абе май съм прекалил. Даже го лайкнах, толкова много да ми хареса тая откровенност. Той обаче реши да го редактира (въпреки харесаните палци) с точно обратно звучене. Еми няма как да стане да се оставя да ме подиграват и да викам "нищо, нищо, то от емоционалност."
И на мен ми е тъпо. Харесвам Мецан, харесвам искреността му, но не смятам, че когато с нещо прекали и не ми харесва, трябва да си мълча. Доста други пъти съм мълчала.При всякакви теми, постове и потребители. Но имам праг. Просто е. Приемете, че не съм пораснала достатъчно екзистенциално и че съм дребнава и готово. Подминете ме. Но да се извърта, че няма нищо лично в поемата  - еми питайте момичетата, които са споделили за хвалбите дали не им е лично. Хубава рабита - споделили нещо, от два месеца в ново уилище и вече осмяни. Евала! Браво!

Моля ви се, стига. Не ми се влиза в разбор какво е искал да каже автора. Казвам, че не ми харесва и толкова. Рискове. Пълно е с неразбрани произведение, недооценени изкуства и т.н. (въпреки всичко ако ного държите мога да го направя)

Мецане, извинявай! Наистина от сърце ти се извинявам, че си позволих споделяне на мнение, с което вероятно съм те натъжила и ядосала, но ти гарантирам, че то е само и единствено към просизведението ти, вчерашното - и то към носената информация, а не майсторството с което е написано. Към теб изпитвам, както каза Миленита, изключително приятелски заряд и нямам грам неприятно отношение. Просто, лично за мен, приятелството не означава винаги и завинаги непремнно само съгласие. Поне според мен такива приятелства не изтрайват дълго и рядко са ценно общуване.

# 287
  • в страната на чудесата
Не, не Амели, никаква житейщина Simple Smile
Извинявам се ако съм прозвучала така. Назад в емоциите имах неща предвид. Ама не мисля, че е важно. Не мисля, че и кой какво искал да каже също е важно.
Също така много ми се иска въпросното училище да си остане в неговата тема.
И тук да си говорим по-приятни неща.
Щефи, добре дошла Simple Smile

# 288
  • софия
Да, да, да точно така.  И на мен.
Ей го на ракиено време стана, ...петък.... точно време за изтрещяване. На новокарнатинираните да им минава леко и весело времето вкъщи и да се обаждат тука да изливат напрежението.
ай наздраве.BeerCocktailCoffeeChampagneWine GlassTeaBeers
за мен крем карамел Custard

# 289
  • София
Как петък?! Едва понеделник е, уви😭

# 290
  • София
Лейка, може би разковничето е, че не си чела постовете на Мецан в темата за АК и това е причината да смяташ, че в т.нар поема не е вложено лично отношение.

Аз съм на диета, работя хоум офис, малкото ме ядосва. Кажете как да си набавя достатъчно ендорфин? Но, моля, без шоколад, сладко, алкохол Simple Smile
Амели, петък ли каза, ех колко бързо ми мина седмицата Simple Smile

# 291
Благодаря, добре заварила! Simple Smile
Ама не мисля да се задържам, но рекох да съм в услуга на човека, да може спокойно да си пие ракията тази вечер, а не по нощите да се вълнува за такива неща Smile

Предполагам се разбира от постовете ми, че са шеговити, и в никакъв случай не търся конфликт, но не е приятно някой да си избива комплексите на гърба на нищо неподозиращи хора.

# 292
  • софия
JoyJoyJoy времето е толкова относително понятие Joy

# 293
  • софия
Благодаря, добре заварила! Simple Smile
Ама не мисля да се задържам, но рекох да съм в услуга на човека, да може спокойно да си пие ракията тази вечер, а не по нощите да се вълнува за такива неща Smile

Предполагам се разбира от постовете ми, че са шеговити, и в никакъв случай не търся конфликт, но не е приятно някой да си избива комплексите на гърба на нищо неподозиращи хора.

стига де, нали не търсиш конфликт, какви комплекси?
Седи мирно тука. Какво ще пиеш?

# 294
Хехе наистина не търся, не ми е в природата да се карам с хората, но пък за сметка на това съм контактувала с много комплексирани мъже, ами не са приятна гледка. Ок, спирам Simple Smile
Иначе пия винце, ей сега след има няма час като свърша с работата и си наливам Satisfied

# 295
  • София
Иначе пия винце, ей сега след има няма час като свърша с работата и си наливам Satisfied
Сипи си - така ще си направиш тест за коронавирус - ако усещаш аромата, значи не е короната.

# 296
  • софия
Не така. Тука сме голяма банда приятели и общуването ни е добронамерено. Джънкаме се, ама не се обиждаме.

оставям ви за малко.

# 297
  • София
Ха, и на мен ми е ракиено, нищо, че не е петък Joy

Никой да не се впряга за нищо...омммм. Спокойно ни е, всичко ни е наред Simple Smile

Rosi_ta, много сложно задание - без сладко, шоколад и алкохол Simple Smile Преди време писах, че ще в един момент ще се наложи Лейка да ни изписва транквиланти, ама раничко ми се струва още за това Joy

# 298
  • София
Аз съм на диета, работя хоум офис, малкото ме ядосва. Кажете как да си набавя достатъчно ендорфин? Но, моля, без шоколад, сладко, алкохол Simple Smile

'Ми, то само сексът остана. Laughing

# 299
Я, се смирете. Нали беше темата за раздумки Grinning Покажете бялото в себе си Grinning

На мен ми хрумва само любов като вариант за Rosi_ta.

Общи условия

Активация на акаунт