Образователен Говорилник - тема 9. Дзънннн!

• 18 750
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Ами, тя периодично става такава. Реално още от вчера с излизането на новите предложения за затваряне на всички ученици.
А 5ти и 4ти класове как учат в момента в СС?

# 616
  • София
Време е за вино сякаш?

# 617
  • София
Ъъъ..., реших, че съм объркала темите. Кога пренесехме темата за ДО на учениците /която е повече ковид, откокото ДО тема/ тук? И защо?

И аз не разбирам защо трябва да пренасяме темата за ДО тук и се надявам тази да си остане приятна и неангажираща, защото днес, повече от всякога имаме нужда от позитивизъм и надежда.
Повечето 5-ти класове в СС са вече 4-та седмица ДО. Малка част ги върнаха за 1 седмица, но от миналата отново всички са вкъщи. Това е последно по темата от мен.

В нашето семейство има някои традиции за Коледа, една от които е редедето на Коледни пъзели (с чаша бейлис за мен и мъжа, и горещ шоколад за хлапетата) 😂. Всяка година си купувам от лимитираните серии на Равенсбургер и вече имам колекция от 11 пъзела.. Днес пристигна 2020 edition, заредих с черен шоколад и шише Бейлис и ще се отдам на Коледния дух, на пук на цялата истерия, която се шири 🤶🏻
Ето и снимка на пъзела

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 16:41 от rosi_ta

# 618
  • София
Ами, тя периодично става такава. Реално още от вчера с излизането на новите предложения за затваряне на всички ученици.
А 5ти и 4ти класове как учат в момента в СС?
4-ти клас учат според желанието на родителите. Някои класове са изцяло присъствено, други /като нашия/ - половината клас присъствено, половината онлайн по обичайната програма.

# 619
Супер, че са го продължили. А онлайнчетата карат ли почти всичко по основните предмети?

Решили сме с дъщеря ми да правим  сладки по 1-2 пъти в седмицата и така на Коледа да имаме разнообразни видове. Вече изпекохме една тава, но за съжаление ги изядохме Joy
По едно време и ние се бяхме запалили по пъзели. Имаме 3 Коледни по 1000 части, които си чакат реда.

# 620
  • София
3-ти клас са 20-25% онлайн като изгнаници (обучение има, само ако някой е в карантина, иначе няма), 75% са присъствено. ПУК са почти 100% на линия присъствено. Класните вече преболедуваха. Нашата класна от утре се връща Blue Heart

Не че някой ме пита, ама да си кажа.

# 621
  • София
Супер, че са го продължили. А онлайнчетата карат ли почти всичко по основните предмети?
Нали казах - по обичайната програма. Абсолютно всичко карат /само спорт, рисуване и музика са им намалени до един час седмично, всичко друго е с нормалния хорариум и продължителност/, правят тестовете и контролните, всичко.

# 622
  • в страната на чудесата
Уини ще ни образова Simple Smile

Аш, думата изгнанници е за съжаление баш у дЕсетката.

Дайте ми съвет за органик ароматизатор за офис, нещо свежо, морско...

Понеже е време за вино, днес пробвам едно испанско розе, Лирия (от сира, 2018). Наздраве Simple Smile

# 623
  • София
3-ти клас са 20-25% онлайн като изгнаници (обучение има, само ако някой е в карантина, иначе няма), 75% са присъствено. ПУК са почти 100% на линия присъствено. Класните вече преболедуваха. Нашата класна от утре се връща Blue Heart

Не че някой ме пита, ама да си кажа.

Има и цял карантиниран 3-ти клас. Тъкмо ще са загрели като започне ДО-то.

Мисля, че 4 и 5 са дистанционно в "Света София", но не съм 100% сигурна за 4-ти. Струва ми се, че едната сграда е изцяло изпразнена, дори разселваха малките класове и там.

# 624
  • София
За четвърти не е така със сигурност. Вече писах по-горе.

# 625
  • София
Ма, знайш колко я търсих дали е с едно или с две "н" Satisfied, а Joy Ма, как я уцелих, веееей Grinning

Ама ти с две Н ли я написа (сега видях) - бой, бой Confounded Confounded

# 626
  • в страната на чудесата
Ма, знайш колко я търсих дали е с едно или с две "н" Satisfied, а Joy Ма, как я уцелих, веееей Grinning

Ама ти с две Н ли я написа (сега видях) - бой, бой Confounded Confounded
Ееее Холи ф*к
Станала си заядлива Simple Smile Wink
Сега да му се не види, само това ще има значение от поста ми Simple Smile Вместо да се съсредоточиш върху Розето.

# 627
  • София
Ааа, ще си дойдем и на розе-то. Чакай малко - още бачкам Simple Smile. И съм на антибиотик - не мога да пия RCH2OH, но по една чашка вечер нали може Grin Снощи бях на червено

Скрит текст:
че с една тава кисело зеле и няколко пържолки като за последно Sweat Smile, ...

# 628
  • в страната на чудесата
Само малък брой антибиотици са несъвместими с виното.

# 629
  • София
Само малък брой антибиотици са несъвместими с виното.
Ей това е мъжка приказка или с други думи - жена на място Blush!!!!

Скрит текст:
ципро?

Общи условия

Активация на акаунт