Отговори
# 180
Ха добрютро и от нас Mr. Green
Ама вие верно не спите /то и аз съм тъй но стискам очи/ ай де тогава да си организираме среднощна форумска срещичка /или поне да идем в чата и там лаффф Crazy/.
Около нас нищо ново ,днес отивам при нащо провинциално светило да каже как е положението при нас и ще се включа с вести.Бррр много студ тази сутрин като излезнах на терасата ,ми то вече си личи че е есен.
По въпроса за осоляването като бутче съм против,но ако трябва да си призная на момата като бебе и слагах по 1 суп. лъжица на 5 литра вода в коритцето  Embarassed.За сега не знам не съм решила още какво ще правим  Tired.Айде допосле ,дано ма новини при нас лек ден и умната  bouquet

# 181
  • Бургас
Привет на всички октомврийски мами.Аз съм мама Краси от Бургас , бях със вас през цялото време /само четях / , не съм писала. Термина ми беше на 09.10.2006, но вече си имам септемврийско октомврийче и съм много щастлива, та се престраших да пиша . Реших да ви се похваля -Бебо  е мъж казва се Иван, роди се на 13.09.2006 ,49см, 2,950кгВчера ни изписаха от болницата и се гушкаме с бебо в къщи.

Пожелавам на всчики мами безпроблемно раждане и да гушкат щастливи своите бебоци скоро.

# 182
Добро утро Party

Мами, вие верно не спите ooooh! Аз си поспинках тази нощ, ама едни ужасни сънищааа Close

След малко ще ходя на запис на тонове и много се вълнувам Heart Eyes

За солта и аз съм твърдо против Naughty А иначе ще ползвам "Бочко", зехтин и пяна на Мустела за новородени Simple Smile

Криси, как още пътуваш? Аз ако се подрусам десетина минутки и цялото ми коремче става на камък Sad

Имам една книга за бебето на д-р Спок и ще почвам да си я чета Flutter Изглежда доста увлекателна и полезна

ЧАО засега . Целувчици на коремчетата Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТО МЪЖЛЕНЦЕ МАМО КРАСИ
Да ти е жив и здрав, да папка и да слуша малкото юначе

# 183
  • Откъм Варната
Опа добро утро и от мен, и аз от днес вече съм в 9 месец и ми тежи ли тежи...

Леля Зеля недей мързелува ами ела на училището за бременни днеска от 17 часа в окръжна, 17 без 15 на входа на спешното ще съм ще почакам да дойдат едни познати форумски мами и влизаме, пък после може да кафепием ( beer beer beer) с който не бърза  Wink

# 184
[size=14pt]Краси, Честито бебче smile3525 Да сте живи здрави и щастливи!!! Simple Smile[/size]

Хей мамчета, ние всеки ден чакаме да видим, кое бебче ще е първо, а то вече е факт, при това от преди 5 дни newsm53

Еееее, хайде Simple Smile почна се както се казва Simple Smile

# 185
  • Откъм Варната
Както се чудехме коя мама ще е първа, и хоп Краси тихичко ни изненада  Wink...
Честито Краси да ти е жив и здрав малкия мъж и много много да ви радва

# 186
KaliMa- ни мога слагат фибрана  newsm45 и дано свършат че утре май ще вали  Close

Краси, честит мъж само да радва мама и тате  newsm44

# 187
krasito Честито момченце да сте живи и здрави  smile3525 baloni
Започна се какво ли прави Русавелка?

# 188
  • Бургас
Благодаря ви за пожеланията  Grinning  Grinning Grinning  Ето няколко снимки:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=63593

# 189
  • София
Краси честито бебче, да ви е жив и здрав и да ви носи много радост!

На мама бързо възстановяване  bouquet

Последните дни постоянно влизах в темичката с надежда да видя, че се родило първото октомврийче. Е то е факт, значи му идва края на бременеенето. Laughing

# 190
  • Откъм Варната
Леля Зеля Нищо друг път ще дойдеш да се видим, няма да ти се размине Wink

# 191
  • Стара Загора

Това е от мен за сега, ама днес ще се включвам по активно  Wink
Не вярвам аз Mr. Green мързела те тресе също като мен Crazy Аз сутринта бях пак щъркел...една мама он септемврийките /жена на колега на моя мъж/ е родила рано рано та ни събудиха с радостната новина и после ядох Blush и пак заспах та до сега Blush
Ние с вишанката сме си добре...търкалям се повече от колкото да вървя ама туй да ми е проблема Mr. Green Относно солта...искрено се смях на сравнението на Ангела Mr. Green ама си е чиста истина.
Честито ни първо бебче    bouquet/и при нас се почва деца/
Честит девети месец на таралежче   Hug
Ох някой ме пита още нещо ама ще трябва да се върна назад да прочета, че пусти гладък мозък Tired
Мчера у нас се разместваше...правихме място за кошарката на бебчо. Както се казва лека полека започнахме с мъжо да гнездим Mr. Green
И при нас голям студ днес...носа още не съм си подавала...ама като гледам през прозореца хич и не ми се ще да го подавам Crossing Arms

# 192
  • Някъде в Европа...
Ето, знаех си, че аз съм най-голямата поспалана! Ама малко си имам оправдание  - болничка съм и постоянно ми се спи, ако има как цял ден ще спя!

ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА НА МАМА КРАСИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВИЧКО И ПОСЛУШНО МАЛКОТО ЮНАЧЕ!

Е, колко е хубаво, почваме с мъжка рожба!
Таралежче, честит ти девети месец!

За солта, аз си бях изказала мнението по-рано! Безумно е това, което правят някои.

Пловдивчанки, които ще раждате във ВМИ - я кажете нали вип залата е 50 лв и не е нужно да ангажираш определен екип за нея? (четох за Св.София, че е задължително за вип зала да платиш и на екип и сериозно се замислих дали и тук не е така).

Засега спирам! Погалете коремищата  Grinning!

# 193
  • Стара Загора
Погалете коремищата  Grinning!
Направо уцели определението за моето нежно туловище Mr. Green

# 194
  • Някъде в Европа...
Погалете коремищата  Grinning!
Направо уцели определението за моето нежно туловище Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт