Готварска печка

• 34 114
  • 386
  •   1
Отговори
# 345
Плотът на свободностоящи печки Горене се отваря без да се маха гърбът.

# 346
Здравейте, купих готварска печка за готвене и сега трябва да и търся шкаф.
Във Виденов харесах един, но остава и плот да купя отделно.
Какъв плот ще ми препоръчате ?
В Бриколаж и Икея предлагат ПДЧ с меламиново покритие, но се чудя дали няма бързо да се захаби.
Споделете идеи, моля.

# 347
И Виденов придлагат плотове.

# 348
Толкова мързеливи и нелюбезни бяха, че как да се сетят да ми предложат и плот.

# 349
# 350
  • на тавана в кошницата
Здравейте! Наближава черен петък и мисля да заменя вече старото AEG, ако може да ме насочите за свободностояща печка. Към каква  да се насоча.

# 351
  • Козлодуй
Здравейте! Наближава черен петък и мисля да заменя вече старото AEG, ако може да ме насочите за свободностояща печка. Към каква  да се насоча.

Аз съм доволна от моята  HANSA, но тук ще ти кажат, че не е хубава Simple Smile Доволна съм тъй като има много функции и основно упътване на капака коя храна на какво време се пече. Освен това копчетата се прибират и може да се забърше лесно Simple Smile Съветвам те да вземеш 60 см широка тъй като съвременните печки имат решетка която стеснява фурната или поне да вземеш размер на любимата си тава като гледаш помагазините дали се побира във фурната Simple Smile Успех

# 352
  • на тавана в кошницата
Благодаря много.  Ще я разгледам какво предлага печката. На моята печка също се прибират копчетата, което наистина е удобство😄
Искаше ми се да мога да пека две тави на веднъж. 😁

# 353
  • Melmak
Аз си купих бош преди около година. Доволна съм, с керамични котлони, но без индукция. Телескопични водачи. За  парите си беше най-доброто.

# 354
  • на тавана в кошницата
Благодаря и на двете ви. 😊.

# 355
+1 за Боша. Миналата година взехме на тъщата, която е сладкарка и остана очарована от работата на фурната.

# 356
  • на тавана в кошницата
Г. Писаров, направо в десетката ме ударихте😀. Аз също много обичам да готвя и за това ми е важна печката. Благодаря много.

# 357
Аз също реших да купя един свободностоящ Бош, ето този

https://bosch-home.expo2000.bg/produkt/cooking-and-baking/freest … ookers/hkr39c250/

но искам и аспиратор на Бош в същия стил/ цвят, а в никой магазин не ги намирам изложени заедно. Да, метални са, но всяка разлика в нюанса ще ме дразни, кухнята ми и без това има разностилие.

Въпросът ми е, някой купувал ли е печка и абсорбатор Бош в цвят инокс, ако да, кой модел абсорбатор?

# 358
Абсорбаторите на Бош са гола водА за разлика от печки, хладилници и миялни машини.

# 359
След тежък размисъл се спрях на печка Горение.
Трябва да е свободностояща, 50/60/85,  да няма това "прозорче" между копчетата.
Гедах я , мерих я /не на живо/ но се чудя къде са копчетата за котлоните?
Дайте моля, наклон на избора Heart  или да мисля друга /Бош- овете са по 60 см и не вършат работа/

Общи условия

Активация на акаунт