Готварска печка

• 29 080
  • 340
  •   1
Отговори
# 330
  • Melmak
Аз бих взела печката. Особено за човек, който е свикнал без вентилатор няма да има особен проблем. Майка ми е кулинарка и фурната й е на 25 години. Няма вентилатор. Ми да ви кажа добре си печеше, наскоро се предаде тоя уред и майка ми си е оцеляла цял живот без тая екстра.

Аз от половин година съм с Бош с вентилатор и го ползвам, но не за всичко. Всяка печка си има цака и просто трябва да я хванеш.

# 331
Здравейте,
Някой случайно да има мнение за готварските печки Хюндай?

Само в emag ги виждам, хареса ми дизайна. Цената е сравнима с Бош, та колебанието ще е между двете.

# 332
Здравейте,

Само в emag ги виждам, хареса ми дизайна. Цената е сравнима с Бош, та колебанието ще е между двете.
Аз нямам наблюдение върху печки Хюндай. Не знам в коя държава ще я използваш, но ако е в България, е добре да  помислиш и за сервиз ако се наложи. Не са популярни и дребна повреда може да се окаже "баир-планина" Simple Smile поради липса на части.
Като цяло, Бош правят добри печки.

# 333
  • Велики Преслав
Тея печки са Вестел. Части има. Като качество не знам как са.

# 334
Здравейте,

Аз нямам наблюдение върху печки Хюндай. Не знам в коя държава ще я използваш, но ако е в България, е добре да  помислиш и за сервиз ако се наложи. Не са популярни и дребна повреда може да се окаже "баир-планина" Simple Smile поради липса на части.
Като цяло, Бош правят добри печки.

Да, в България, и се чудех за сервиза. Май все пак ще е Бош. Благодаря за отговора!

Тея печки са Вестел. Части има. Като качество не знам как са.

Интересно, Вестел са базирани в Турция, а Хюндай в Корея и имат фабрика в Китай. Голяма каша е от марки и производители напоследък Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 21:33 от Lucy in the Sky with Diamonds

# 335
  • Велики Преслав
Не зная коя марка визирате, дали тази за автомобили, но Хюндай автомобил и уреди нямат нищо общо.

Това е измислица на някой вносител.

Преди 10-15 години имаше климатици Хюндай които си бяха чист Хайсенс, даже паралелно  с тях се продаваше и оригинала.

# 336
Здравейте, не знам дали съм в подходящата тема, ако не съм моля да ме извините.
Подариха ми готварска печка Neo, ще я ползвам на вилата. Проблемът е че врътките са с изтрити символи.
За котлоните се справих да ги уцеля, но тези на фурната ме затрудняват. Ако някой може да ми помогне с разпределението на врътките на фурната ще съм безкрайно благодарна
Това е целия панел

А тези са конкретно за фурната

# 337
Здравейте! Тук под снимката пише “ документи за сваляне”. Това е упътването.  В него ще видите врътките. Моделът ми изглежда като Вашия.
https://www.technomarket.bg/pechka/neo-fsc-5063-we-09186371

# 338
  • София
Здравейте, не знам дали съм в подходящата тема, ако не съм моля да ме извините.
Подариха ми готварска печка Neo, ще я ползвам на вилата. Проблемът е че врътките са с изтрити символи.
За котлоните се справих да ги уцеля, но тези на фурната ме затрудняват. Ако някой може да ми помогне с разпределението на врътките на фурната ще съм безкрайно благодарна
Скрит текст:
Това е целия панел

А тези са конкретно за фурната

Едната, плавно въртящата се, е за градусите, а другата има отделни позиции, които лесно можете да установите чрез проби - на една би трябвало да работи само горният реотан, на друга - долният, на трета - двата заедно и т.н. Може да има отделна позиция, на която само свети лампата.

Завъртете копчето за температурата докрай и включвайте позициите на другото копче една по една. Давайте им достатъчно време да загреят, и ще видите на коя позиция кой нагревател работи.

# 339
Само, че на някои печки първата позиция е лампата, втората  "долен+горен" реотан и т.н. не е ясно...  Simple Smile

# 340
Благодаря ви. Намерих позицията горен и долен, горен, долен. Между тях също има позиции, но не успях да ги разбера. Общо 6 са позициите, може би са или размразяване, грил , както пише в инструкцията на другата печка petiaivanov благодаря че я открихте, на друг модел е, но ми помогна да се ориентирам, или са някаква функция на газ, защото печката има и газ, но нямам намерение да ползвам газта за сега.
Но най-важното горен и долен е открит. С температурата по-лесно се справих да я регулирам 😀 Дори сготвих мусака на нея😀

Общи условия

Активация на акаунт