Готварска печка

• 36 288
  • 410
  •   2
Отговори
# 405
Много благодаря за всички изказани мнение и съвети! Имам още едно питане и то е дали рекламираната функция за почисване на фурната с пара е реална и полезна или е маркетингов трик?
Трик. Във всяка фурна можете да сложите метална купа с вода и да пуснете фурната. Очаква се от парата да се поразмекне мръсотията. Единствената функция, която наистина почиства фурните, това е пиролизата. Всичко друго е дрън та пляс Simple Smile

# 406
Здравейте, моля за препоръка за свободно стояща печка ширина 50 см обикновени ел.котлони, избора не е голям, но между 2 се колебая:
https://densi.bg/gotvarska-pechka-gorenje-ge5a41wh
https://densi.bg/gotvarska-pechka-hansa-fcew-56069
Горение е сегашната, но изгоря долният нагревател и има корозия по дъното с дупки във фурната. Нямам опит с Ханса, коя е по-надеждна от двете Ханса или Горение? Горение няма никъде останали запечатки ще се наложи да чакаме 2 седмици поне да получат. Благодаря предварително.

# 407
  • Козлодуй
Моята е Ханса но в случая ще ти препоръчам да избереш Горение заради капака - се някога ще искаш да я затвориш и да сложиш нещо друго под абсорбатора например скара. Simple Smile
Защо не искаш стъклокерамичен плот?

# 408
Благодаря за мнението, въпроса е кое е по-надеждно, скара няма да слагам върху печката, да е здраво дъното и материала и да пече, друго не е важно, не е за мен, за друг човек е по-възрастен и не е свикнал с керамични котлони

# 409
По колко вата са котлоните...това бих гледала аз лично.
В линка не виждам да е посочено..

# 410
  • София
Благодаря за мнението, въпроса е кое е по-надеждно, скара няма да слагам върху печката, да е здраво дъното и материала и да пече, друго не е важно, не е за мен, за друг човек е по-възрастен и не е свикнал с керамични котлони

Еднакво НЕнадеждни са, то по принцип 50-сантиметровите печки са компромис. Ако може да се побере 60-сантиметрова, тогава може да се насочите към по-надеждни печки като Бош и някои модели АЕГ.

Общи условия

Активация на акаунт