Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 129

• 34 197
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Лудите ни патрони Grinning

Сега прочетох в туитър, от Менажерите и Дениз Джан Акташ е с коронавирус.
Сценаристката Еда Тезджан също написа, че го е хванала...

# 106
  • София
Има ли желаещи да се повозят с джипа на Кадир 

# 107
  • Плевен / София
Скрит текст:
Лудите ни патрони Grinning

Сега прочетох в туитър, от Менажерите и Дениз Джан Акташ е с коронавирус.
Сценаристката Еда Тезджан също написа, че го е хванала...
На ДП ли е ?

# 108
Гости, не. Беше сценарист на първи сезон на Вятърничав, после щеше да е на един сериал на Кадир, който отмениха. Последно беше на Дума на честта.

# 109
  • Плевен / София
Гости, не. Беше сценарист на първи сезон на Вятърничав, после щеше да е на един сериал на Кадир, който отмениха. Последно беше на Дума на честта.
Гледах Дума на честта, но никога не помня сценаристите.....за това се притесних за Несли...

# 110
Пуснах си да гледам 27 епизод, стигнах до момента, в който Наре, Санджар и Каврук се радваха, че са измамили полицията с трупа и го спрях. Гнусна работа, тия СЦ на какви лекарства са? Трябваше да се радвам, че са убили човек и са измамили ли. Ужас. Потрес. Без думи съм.

# 111
Не съм гледала серията, не знам дали ще се прежаля, но ще ми е интересно да прочета различни мнения за нея, повтарям за серията...

Рени, прежали се, моля те Kissing Heart

Значи аз да кажа. Като изключим марулите, портокалите, вечните натегнати моменти в конака, както и някои бисери на Санджар.... Например, ето още един:
"Ако искаш, имай малко грехове, ако искаш - много. Ако те обича заедно с греховете ти, ще ти прости." Head Band
Това в отговор на въпроса на Яхя, дали Елван не е като Наре, или той не е като Санджар ефе Grinning
Имаше интересни неща, зависи на кой какво му е интересно. Например, лудата докторка. Гедиз й каза, че ако не била психопатка като брат си, щял да я вземе Grinning Интересна двойка се заформи, интересни са им разговорите. Сахра се привързва към Джейлян, да видим какво ще стане там.
Много ми е интересен и Кахраман. Върти едни планове, отделно от другите. Приютява в дома си разни навлеци - Акън, посланика, но има нещо много симпатично в него. Дали пък няма наистина да се влюби в Мюге? А Гювен Челеби и Рефика са големи терци. Виж, с тях искрено се забавлявам Grinning Той, че не става човека - не става. Но само физиономиите им да гледам и ме напушва на смях. Интересно ми е да видя и реакцията на Гедиз, като разбере кой е тайния ухажор на майка му.
Както съм казвала и преди, интересните неща са извън конака. За мен де Smirk

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 09:37 от Еванджелин

# 112
Еви, още в предния епизод  сцената, в която пристигна букета за Рфика беше много сладка Smile Горката Рефика, Гидьо така я притисна Joy, иди обяснявай, че нямаш сестра Smirk

Ще се получи странна смесица , ако Кахраман се завърти около Мюге, посланика около Рефика, а Сахра около Гедиз SmileSmile

# 113
Дъщерята на посланика - еп.28 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1843977849540
https://cloud.mail.ru/public/4Mh7/28iNdzFuj
И в групата Любими сериали с превод ®
https://vk.com/club113691288

# 114
  • Яко в Матрицата...
Еве, да го гледам... ама стигнах до момента, в който Елван казва, че не иска да потъпкват гордостта й ... пред Наре... стига толкоз.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 15:05 от Reni - BG

# 115
  • Кърджали
Да ти кажа, Елван на моменти може да ме дразни, но повече от Наре  з е наясно със себе си и с това, което иска. Тя не е по големите клетви, но пък като каже нещо стои зад думите си повече от Наре.
Та предполагам Яхя бей ще види от къде изгрява слънцето. И ако накрая все пак Елван му прости, то бая ще се е по трудил, ще си е научил урока и ще си го заслужил. Ако му прости... То в тоя филм всичко се очаква... Ама се надявам поне страничните герои да имат повече разум и самоуважение. От главните, дестанските, се видя че това трудно се очаква

# 116
  • Яко в Матрицата...
За това говоря, Алекс, Елван има повече достойнство и себеуважение от Наре...

# 117
Тя Наре е свикнала да се отъждествява с някой. Или е дъщерята на посланика, или Наре на Санджар. Язък, че цял първи сезон крещеше, че е само Наре, това го е забравила.

# 118
Наре в момента е най-скучния герой в сериала. Хили се глуповато, лигави се със Сандю и Мелек, брътви за чеизи, ще влиза в конака на гърба на Гедже, 20 пъти повтори дословно предложението как е станало. Който няма нерви, спокойно може да премотае моментите с нея. Много по-интересен беше разговора й с Елван за сирената, о дередже Head Band
Язък за Неслихан, язък!

Чакайте още един бисер от Сандю, че в тази серия нямат край 😁

"Нормалните сгодени двойки не си говорят за трупове." 🥴

Още един:

"На този мръсник и молитва ли трябва да му чета?"

Демек, достатъчно е, че го е убил Grinning

П.п. Забравих да сложа снимките на патроните от годежа, сега са се появили Heart Eyes

25.11.2015 г.

# 119
Голямо  "катерене" на този  сериал към нищото ....... Уникални идеи и решения на СЦ !

Общи условия

Активация на акаунт