Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 129

• 34 202
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Най-силните реплики в тази серия! Свалих си ги на компа, да си ги гледкам от време на време.
Божееее -  каква доброта, какво приятелство, каква влюбеност!

# 121
  • Кърджали
Ми като си ги свалила радвай им се и си ги гледай... Какво да ти кажа, още не разбирам какво търсиш някъде (тук) където откровено ти е неприятно. Мазохист ли си?
Извинявам се на другите, този път не се с държах и попитах.

Мда, къде къде по-приятно е да ходиш да местиш труп, да се чудиш къде да го закопаеш, да притискаш леля си да се съгласи този труп да седи закопан в двора ѝ, и накрая да се прибереш вкъши да се правиш на любящ баща и годеник. Нали се тупаше в гърдите че ще го убиеш и излежиш... Ходи го излежавай сега, поне така е достойно...
Гедиз не го коментирам изобщо. Харесват ми,  не харесват ми действията му, това си е за мен. И също според мен има право да направи каквото му душа иска. Тъй итъй е виновен и за всичко. Поне да го видим в действие

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 19:27 от Aлекcандрa

# 122
Здравейте дами!

Гледах...
Малко съм объркана...
След няколко епизода, в които СЦ ни задъхваха с нечовешка драма и героизъм в последния решиха, че главните герои ще са кравата Халисе и кокошката Фериде Joy
Чудесно Stuck Out Tongue Winking Eye
Трябва да им призная, че са изключително последователни в непоследователността Smirk

Началната сцена- сънят на леля Фериде много ми хареса Joy В нея Гедиз беше красив, както винаги, но този път по особено зловещ начин Joy Интригуващо беше да видя,че Санджар сам си копаеше гроба и сам си легна в него Smirk Гедиз не помръдна до този момент  Grinning, само му хвърли няколко лопати пръст отгоре.

Наре и Санджар не са за приказка...
Влюбените изживяват мечтите си и не им се говори и мисли за трупове Smirk
Нека. Щом се обичат младите, да се вземат вече Smirk
Така и не разбрах, защо заровиха Акън под марулите на леля Фериде точно...Joy
И, защо я взеха в конака? Там ще спре да сънува ли???

# 123
Каква доброта, какво приятелство, какви пет лева?
Гедиз вече е лош, предател и чакал. Буркина, ти не си ли разбрала още? Grinning
А уж внимателно гледаш на няколко езика Grinning

Неслиханче-сладуранче Heart Eyes

Джули GrinningGrinningGrinning

Трея новия Sunglasses

https://twitter.com/startv/status/1329119688136208389

"Нещото, наречено любов, няма описание, няма правила, няма и справедливост..."

Гледам, Менекшето в конака се върнала, Санджар се сети за сина си... (Тъй де, той така си мисли)

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 20:01 от Еванджелин

# 124
  • Яко в Матрицата...
Буркина Фасо, мерси за скриновете! Тъкмо да не пропусна нещо. Новият трей ми хареса. Жалко, че Сандьо няма да удуши Гидьо Smirk Щеше да му спести едни мъки...

# 125
Рени, според теб, Гедиз каза ли affet, или беше звук от задавяне?

Нарето много я боляло, че ще има Сандю дете от друга жена. Не можела да диша.
Санджар нещо гледа гузно... Менекше да не прави магия за любов на Санджар? Joy
Леля Фериде се засъмнява в бременността на Менекшето.
Ще има буря в рая май, а?

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 20:31 от Еванджелин

# 126
  • Яко в Матрицата...
Така го чувам и аз, ама за какво е това афет...

# 127
Някой не беше ли цитирал Неслихан ,че ще има промени в сериала ? Дали пък някой продуцент няма да се намеси СЦ да стегнат редиците ,че много изпростяха . Не виждам защо ще избелват Санджар на гърба на един от най свестните образи на турски мъж в дизитата в момента Гедиз ? Можеха просто да вразумят Санджар , да оставят Нарето да е силна , умна и благодарна и готово .А то отвсякъде селски Цирк дьо Солей Scream
Я , кажете нещо за Кадир , ще има ли нова сериал на хоризонта ?

# 128
  • Яко в Матрицата...

Ние ще победим Heart Eyes

# 129
Някой не беше ли цитирал Неслихан ,че ще има промени в сериала ? Дали пък някой продуцент няма да се намеси СЦ да стегнат редиците ,че много изпростяха . Не виждам защо ще избелват Санджар на гърба на един от най свестните образи на турски мъж в дизитата в момента Гедиз ? Можеха просто да вразумят Санджар , да оставят Нарето да е силна , умна и благодарна и готово .А то отвсякъде селски Цирк дьо Солей Scream
Я , кажете нещо за Кадир , ще има ли нова сериал на хоризонта ?

Здравейте!

За мен сериалът отдавна не е "Дъщерята на посланика". От името очаквах да развият образа на Наре по начин, както го е казала Phillipinе, но уви сериалът си стана "Терзанията на Ефето".Да са живи и здрави всички, да работят, както пишат великите СЦ, а пък който иска да не гледа като мен. Smile
Лека вечер.

# 130
Дружки Kissing Heart

Филе, ще има нов проект Кадир, но след нова година. Ако не го отменят пак, разбира се.

Нищо няма да кажа, за сравнение пускам.
Санджар всъщност е добър човек Smirk

От минали добри времена, когато имаше красота в сериала Heart Eyes

Патрончето Heart Eyes

Явно е бил в предаване някакво

Остана ми удовлетворението обаче, че Неслихан разби на пух и прах обвиненията на фенките Енгинови, които месеци наред я анатемосваха, че не е професионалистка, договор била сключила и фалан.
Видяхме, че не й е проблем да се целува, прегръща... Sunglasses

# 131
Нито Кадир е забранил целувките , нито Неслихан би позволила това .Тя е актриса с голямо А Heart
Но от Санджар - Наре до Кемал - Нихан има мноого дълъг път Grinning
А аз мисля ,че ще снимат много сериали , защото хората сега си стоят повече в къщи . Просто както сега ще ги тестват всяка седмица , ако има болни спират за седмица и пак продължават .Кадир заслужава един успешен сериал Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 132
  • Яко в Матрицата...
Здравейте!

Несли е профи, ще прави това, което изисква ролята от нея. Щом се е хванала на хорото, ще го играе...

Не знам какво да кажа за ДП. Май като за умрелите е положението Wink

# 133
Момичета, статия e излязла в People Espanol Sunglasses

https://peopleenespanol.com/telenovelas/neslihan-atagul-regresa- … bajador/?amp=true

Неслихан Атагюл се завръща в Univision с нов сериал.
Испанската мрежа придоби правата за излъчване на новата турска поредица, с незабравимата героиня от Amor eterno.

Неслихан Атагюл, незабравимата Нихан от хитовата турска поредица „Черна любов“, ще се завърне на екрана на Univision съвсем скоро. Испанската мрежа обяви този вторник в рамките на телевизионния панаир MipCancun, че е придобила правото да излъчи скоро новата мелодрама с участието на актрисата в Турция, La hija del Embajador.

"След успеха на Amor eterno в Univision, ние си партнираме с Inter Medya, за да привлечем нашите зрители за La hija del Embajador. Това е нов пример за ангажимента на Univision за висококачествени продукции и завладяващи истории от цял ​​свят, каза Хорхе Балесте, старши директор по придобиване на права на Univision, както съобщава специализираната телевизионна страница TV News чрез своя онлайн сайт.

Премиерата на сериала в края на миналата година в Турция с голям публичен успех разказва историята на Наре (Атагюл), красивата дъщеря на посланик, която се е влюбила в Санджар като дете, син на скромен фермер.
Въпреки противопоставянето на баща й, двамата вземат решение да се оженят тайно, но точно в нощта на сватбата си, Наре изчезва.
Години по-късно младите хора попадат в много различни житейски ситуации.

Неслихан, който има повече от 10 милиона последователи само в Instagram, оставя зад себе си Бурак Йозчивит, партньорът й в Черна любов, за да изживее страстна любовна история с колегата си, турския актьор Енгин Акюрек, който ще й бъде партньор в нова история.

Енгин Акюрек е партньор на Неслихан в Дъщерята на посланика.
Енгин е добре познато лице на испанската телевизия, тъй като е и звездата на Фатмагюл, хитовата турска поредица, която наскоро беше излъчена в UniMas.

Дъщерята на посланика все още няма дата на излъчване, но ако няма промени в последния момент, ще кацне следващата година в испанския праймтайм.
Дали ще успее да повтори успеха, който имаше Черна любов?

Връщам се, че забравих да сложа тези красавци Heart Eyes
Доулу в пълен състав Sunglasses

И тази прелест Heart

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 18:35 от Еванджелин

# 134
Майкооо , няма да са много във възторг от ДП , особено сезон 2 , но определено ще се насладят на талантите в този сериал Grinning

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 23:29 от Phillipine

Общи условия

Активация на акаунт