Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 129

• 34 272
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Джули ми то нищо конкретно няма, усукват на бургия.
Сандю се чуди коя да пази - Менекше ли, Наре ли? Наре се жалва на Елван, че ако била женена, веднага щяла да се разведе Head Band После каза на Сандю, че тя била копала гроб заради него, сега той да копае заради Нушка. Дъртата хала намила на Яхя, че бил срам за Ефеолу, Дуда се стяга за булка в конака. Мелек вика на майка си, че щяло да има хамам. Забравих как се казваше, в хамама преди сватбата. Нейсе, глупости.

Ох, сладури Heart Eyes

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 21:49 от Еванджелин

# 241
  • Яко в Матрицата...
Невестин хамам щяло да има, обаче невестата нещо се чуди дали да се жени... Не биполярни, ами полиполярни ги  справиха героите. Добре, че Гидьо го няма във фрага Grinning

# 242
Рени, може би Наре говори на Елван, ако е на нейно място.
Нарето за какви гробове говори? За миналото метафорично, или за гроба на Акън, дето е копала, а сега Сандю да копае за Локито?

# 243
  • Кърджали
Ще ме побъркат. Отдавна не бях попадала на по-неориентирани герои. Всъщност, не помня на чак толкова неориентирани попадала ли съм...
Гедиз още ли не си купи еднопосочен билет за Германия. Америка, Марс? В Муула не е за него...

Наре копала гроб заради Санджар, да крие Акън. Сега Санджар да крие трупа на Локи заради Менекше. Това поне е лесно, в двора на лелята все ще има място...

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 00:23 от Aлекcандрa

# 244
  • София
Ще ме побъркат. Отдавна не бях попаднала на по-неориентирани герои. Всъщност, не помня на чак толкова неориентирани попаднала ли съм...
Гедиз още ли не си купи еднопосочен билет за Германия. Америка, Марс? В Муула не е за него...

Наре копсла гроб заради Санджар, да крие Акън. Сега Санджар да крие трупа на Локи заради Менекше. Това поне е лесно, в двора на лелята все ще има място...

Алекс ти направо изби рибата. Толкова не съм се смяла скоро. Признавам ти уникалното чувство за хумор. 

# 245
За добро утро ново от Сахра и Ураз. Обичат си го явно на сета, а и не само там... 🤫

# 246
30...

Кахраман поема убийството на Локи, извършено от Сахра. Той обяснява отношенията между Менекше и Локи така, че Наре да не се обади в полицията.
Като баща на бебето, за да избегнат разпитите, Санджар прикрива убийството. А когато плаща кръвнина на бащата на Локи, Наре се възмущава.
Санджар и Наре, които цял живот са чакали да се съберат, се сблъскват с културни различия в мига, когато си помислиха, че са се събрали. Проблеми с честта, кръвнини, годежни бохчи, невестини хамами ...
Реалността на отделните светове,  която разделя влюбените, пада като кошмар върху Наре. Ще успеят ли двамата влюбени да превърнат този кошмар в мечта?

Аз не виждам никакъв проблем. Наре ще обикне и тази своя болка Smiling Imp

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 13:54 от Еванджелин

# 247
  • между морето и небето
Санджар сега и убийство ли ще прикрива? С издръжката на Менекше+фамилия и кръвнина за Локи ще разори по-бързо фирмата и от Гедиз.
А Наре какво е очаквала?  Сблъсък на културни различия. Като че ли досега не го е имало или не искаше да го забележи.
Не са сложили нито ред за чакала Гедиз.

# 248
Габи, затова пък са сложили показателна снимка. След дълго време, Властелинът на палтата се завръща Stuck Out Tongue Winking Eye

Стойки и чалъми Sunglasses

Поне ще си разходи новото палто, заедно с това и някоя друга чупка ще направи...
Това ни стига, оттам нататък ще гледаме нервното притропване на Сандю, крясъци, сълзи и сополи. Щастието ни ще е пълно.

# 249
  • Кърджали
Гедиз няма нужда да прави нищо. Санд3и Наре сами се закопават

# 250
  • Яко в Матрицата...
Еве, мерси за снимките и резюмето Heart

Може би все пак имат някаква идея сценаристките ... Лошото е, че нямам търпение да видя крайната точка.

# 251
Казаното от мен миналия път се потвърждава от резюмето. Сблъсък на модерното, новото срещу старото - обичаи, традиции и всякакви религиозни неща.

# 252
Чукур, и аз това разправям от началото на сериала. То хубаво се обичат, хубаво ще преодоляват трудностите заедно, но как ще стане? Наре ще запаше престилка и с китка на ухото ще точи мантъ на Сандю и ще прави масаж на свекървата в хамама, или той ще посети някой друг курс за цивилизоване? Макар да видяхме наченки - отваряне на вратата на колата, фалан... Пък и знаем, че е природно интелегентен, малко му трябва Smirk

Рени, идеята им е да покажат, как ще преодолеят препятствията тези легендарни влюбени. Не очаквай нещо задълбочено, отгоре-отгоре ще е Grinning

# 253
.........
Яхя прежалил Елван галиба, Мелек продължават да я представят като инфантилно хлапе. Няма и помен от Мелек от началото на сериала.
За пръв път срещам някой да нарече 8-9 годишно нормално дете "инфантилно хлапе".  Чувала съм за инфантилни постъпки и поведение на възрастни хора, младежи, хайде и тийнейджъри, но не и на дечица в такава крехка възраст, в която те и не би трябвало да правят друго, освен да се държат като деца.  Ама какво се учудвам, преди време пак тук бях прочела, че Мелек била лигла, глезла или нещо подобно....
Ами поне детенцето пожалете бе, хора! Него поне не засипвайте със злоба. То буди масово симпатия, обич и възторг у почти всички зрители (освен у такива като вас, очевидно).
Аааа, а ако за вас то ще спре да бъде "инфантилно" и "лигличка", само ако заповяда на майка си да заобича Гедиз и на секундата да се ожени за него - е, няма да стане. Никога.

# 254
Ооо, Буркина Grinning

За новия брой на Hadsiz Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт