Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 129

• 34 270
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета!

Може и да избухне бомба , нали Несли каза ,че ще има промени и обрати .
Е , поне аз ги чакам ,че да се завърна към ДП Stuck Out Tongue Closed Eyes

Има заложена бомба и предпоставки за нейното избухване се видяха в този епизод. Или поне аз ги видях... Smirk
Странното психологическо състояние на Наре е тази тиктакаща бомба, дали Санджар ще успее да я обезвреди или тя ще се взриви под носа му, предстои да видим Smirk

Хареса ми медицинското обяснение на Мюге за бягството от болката. Поне това хвърля яснота относно поведението на Наре при ПБН, за което беше широко критикувана от фенките на Санджар. И ни кара да се замислим, дали нещата и сега са такива, каквито изглеждат...
Дали Наре наистина прости на Санджар, или толкова иска да бъде щастлива и да пусне корени, че успява да изключи, избяга от болката и обидата, сякаш не ги е имало, но те все още са там и разяждат отвътре.

Дали пък Гидьо не е прав, когато казва, че ще я пази от самата нея Stuck Out Tongue
Има огън между него и Сахра Smirk Толкова са цинични Sweat Smile, но този цинизъм си личи че прикрива чувствителност и у двамата. Ние за Гидьо си знаем, но мисля, че и Сахра е такава, пък да видим  Smiley

Чудя се, къде изчезнаха тя, Локи, Неждет в последната сцена.
Санджо виждаше само Менекше и майка и... Онези да не са тръгнали да търсят зеленчукова градинка Joy
Интересно ще ми е как ще разиграят нешата от тук нататък. дали Менекше ще "изгуби" бебето, а това ще натовари с вина Санджар и Наре, дали ще го "роди" преждевременно... или истината, че изобщо няма бебе ще излезе наяве най- накрая.

# 226
Джули, ние понеже не разбираме и гледаме повърхностно, затова виждаме проблем в неестественото веселие на Наре. Затова виждаме, че физиономията й се сменя, когато Санджар не я гледа.
Гледащите с разбиране и в дълбочина смятат, че няма нищо по-естествено, тези двама луди-млади и влюбени да се вземат и всичко да е цветя и рози. Да се борят рамо до рамо с враговете и предателите.

# 227
Ох, Еви Grinning, колко ли да сме неразбиращи Thinking
Да не сме паднали от Марс вчера Joy
А, какво ще кажеш за думите- " Аз ще остана да потъжа на мястото на моя най- добър приятел" Sunglasses

# 228
Джули, раниха ме право в сърцето Grinning

Алпермен GrinningHands Muscle

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 22:55 от Еванджелин

# 229
Здравейте, дружки Kissing Heart

Честит Ден на Благодарността Hug

Благодаря Ти, Боже, за всичко, което расте,
Благодаря Ти за дъгата в небето
Благодаря Ти за звездите, които светят,
Благодаря Ти за всички мои приятели,
Благодаря Ти за луната и слънцето,
Благодаря Ти, Боже, за всичко, което направи!

# 230
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

# 231
Здравейте момичета!
Честит ви ден на Благодарността Kissing Heart

Благодаря, че ви има Hug.
И помнете, че Човек винаги може да намери нещо, за което да е благодарен, независимо колко са се забатачили нещата.

От известно време пазя една чаровна усмивка, и какъв по- добър повод да ви пожелая хубав ден именно с нея Heart

# 232
  • Яко в Матрицата...
Така е, Джули, винаги има за какво да сме благодарни Heart Особено в тези интересни времена, в които живеем...

Аз пък ще ви почерпя с една от любимите ми снимки на патроните на темата GrinningHeart Eyes

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 13:35 от Reni - BG

# 233
  • София
Привет и от мен момичета!
Еви,   Рени,   Джули  и всички, които днес ще влезнете в нашата любима тема     

Пожелавам ви един много слънчев и ползотворен ден. Бъдете здрави и се пазете мили момичета

За настроение ви качвам едни прекрасни снимки на Несли от една много красива нейна фотосесия...

И една наистина легендарна любов, която остави трайни следи по цял свят и доведе до спечелването на "ЕМИ"

# 234
Здравейте къзлар Hug
Стана ми някак мъчно като гледах снимките ви  за старите проекти на Патроните . А за чаровния Алперен си спомням доста често като гледам Седа Бакан в ЧД .

# 235
  • Яко в Матрицата...
Да ви черпя и с една любима песен Simple Smile

# 236

А?

Рени, много я харесвам и аз песновката Heart Eyes

# 237
Какво става тух по дя@@@лите Thinking
И Гидьо го няма никакъв Smirk

# 238
Джули, Гиздю хич да го няма! Не ишин вар с тез лудите? Сандю готов да стяга чемодана за клиниката в Цюрих. И без туй нали все разправят, че всичко щяло да е 50 на 50 Grinning
Сега докато оправят Наре, Менекше, бебе-мебе, ето хамама стягат за сватбата...
Белки Гедиз си е купил еднопосочния, де късмет Smiling Imp
Яхя прежалил Елван галиба, Мелек продължават да я представят като инфантилно хлапе. Няма и помен от Мелек от началото на сериала.

# 239
Мерси Еви Hug
Гледам, че са изнервени Smile, само това схванах Smirk

Общи условия

Активация на акаунт