Е , поне аз ги чакам ,че да се завърна към ДП

Има заложена бомба и предпоставки за нейното избухване се видяха в този епизод. Или поне аз ги видях...

Странното психологическо състояние на Наре е тази тиктакаща бомба, дали Санджар ще успее да я обезвреди или тя ще се взриви под носа му, предстои да видим

Хареса ми медицинското обяснение на Мюге за бягството от болката. Поне това хвърля яснота относно поведението на Наре при ПБН, за което беше широко критикувана от фенките на Санджар. И ни кара да се замислим, дали нещата и сега са такива, каквито изглеждат...
Дали Наре наистина прости на Санджар, или толкова иска да бъде щастлива и да пусне корени, че успява да изключи, избяга от болката и обидата, сякаш не ги е имало, но те все още са там и разяждат отвътре.
Дали пък Гидьо не е прав, когато казва, че ще я пази от самата нея

Има огън между него и Сахра
Толкова са цинични
, но този цинизъм си личи че прикрива чувствителност и у двамата. Ние за Гидьо си знаем, но мисля, че и Сахра е такава, пък да видим 
Чудя се, къде изчезнаха тя, Локи, Неждет в последната сцена.
Санджо виждаше само Менекше и майка и... Онези да не са тръгнали да търсят зеленчукова градинка

Интересно ще ми е как ще разиграят нешата от тук нататък. дали Менекше ще "изгуби" бебето, а това ще натовари с вина Санджар и Наре, дали ще го "роди" преждевременно... или истината, че изобщо няма бебе ще излезе наяве най- накрая.
, колко ли да сме неразбиращи 

, само това схванах