Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 129

• 34 258
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Яко в Матрицата...
Нищо, аз пак не мисля, че той ще стреля. Не знам защо Joy Все пак той не е главния герой, могат да го похарчат като стой та гледай Joy

# 616
  • Кърджали
То поне да си заслужаваше заради кого да стреля. А то заради Санджар... Тц, лично ще ида да мй взема пистолета

# 617
  • Яко в Матрицата...
Още малко красота в лентата Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Добро утро! Grinning

Надявам се, че се забавляват много на сета.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 08:07 от Reni - BG

# 618
Здравейте момичета!

Нали е Игнажден, и е от значение, кой ще влезе пръв в дома ти, та реших да пусна тези симпатяги, ей така да ни върви на хубаво Heart Eyes Smirk

Този перчем, който обсъждахте изобщо не е лош Smirk

# 619
  • Яко в Матрицата...
Джули Heart, аз този перчем го харесвам Wink

# 620
Ураз Heart Eyes

Да им са честити номинациите на тези хубавци Smirk

# 621
  • Яко в Матрицата...
Въй, Ураз преди Бурак Grinning

# 622
Здравейте момичета!

Нали е Игнажден, и е от значение, кой ще влезе пръв в дома ти, та реших да пусна тези симпатяги, ей така да ни върви на хубаво Heart Eyes Smirk

Този перчем, който обсъждахте изобщо не е лош Smirk

Игнажден е утре Stuck Out Tongue Winking Eye на 20.12 , но тези хубавци всеки ден могат да ни идват на гости Grinning
С нетърпение очаквам на Кадир сериала , а и за нов проект на Несли вече се надявам . С такива надежди очаквах Наре , но СЦ я направиха пълна неблагодарница и откачалка . Обаче Несли се справя чудесно с ролата , няма спор Flowers Blossom
Добра съботна вечер , дружки Heart Eyes , аз след малко отивам да погледам Вратата , слава Богу няма  селски истории там Stuck Out Tongue Winking Eye

# 623

Игнажден е утре Stuck Out Tongue Winking Eye на 20.12....

Тази година е днес - на 19.12  Stuck Out Tongue Winking Eye

Фили, когато 20-ти се падне в неделята, преди Коледа... се измества с един ден напред... т. е. на 19-ти.

Привет, момичета Two Hearts

# 624
И Неслиханче в дамския топ 100 Sunglasses

# 625
  • София
Момичета, вижте на каква новина попаднах при рускините! Не гарантирам за достоверност, нооо....
Става въпрос за новия проект на Кадир. Твърди се, че партньорка на Кадир щяла да бъде Мерве Болур.

"Слънчево затъмнение" ще се казва новият турски сериал, който подготвя компанията  Pastel Film.
Главните герои от поредицата, Кадир Догулу и Мерве Болугур, ще играят отново в дует в един проект след десет години.
Припомнете си, че през 2010 г. Кадир и Мерве направиха своя дебют в младежката телевизионна драма „Малки тайни.“
Сценаристът Aicha Mutlugil.
Поредицата ще излезе по Star TV.

# 626
Момичета, вижте на каква новина попаднах при рускините! Не гарантирам за достоверност, нооо....
Става въпрос за новия проект на Кадир. Твърди се, че партньорка на Кадир щяла да бъде Мерве Болур.

"Слънчево затъмнение" ще се казва новият турски сериал, който подготвя компанията  Pastel Film.
Главните герои от поредицата, Кадир Догулу и Мерве Болугур, ще играят отново в дует в един проект след десет години.
Припомнете си, че през 2010 г. Кадир и Мерве направиха своя дебют в младежката телевизионна драма „Малки тайни.“

УжасТ - поредният провален проект на Кадир . Дано тази Мерве играе лошата  , а друга да е половинката на героя на Кадир . Ей , този не знае да си избира партньорките въобще . Като не са подходящи да се отказва . Високи , едри , стари ... да става продуцент и да се кротва Imp
Линде Hug надявам се да не е истина , тази Мерве май е изпята песен като актриса . Но в Тайните много беше химична с Бурак , признавам .Обаче лятото с преекспонирания си роман с някой си ми направи лошо впечатление , като евтина реклама беше . От друга страна Кадир е голям приятел с бившия и Мурат Далъкчъ ( те не се разделиха приятелски ) , надявам се да е слух ...

# 627
  • София

УжасТ - поредният провален проект на Кадир . Дано тази Мерве играе лошата  , а друга да е половинката на героя на Кадир . Ей , този не знае да си избира партньорките въобще . Като не са подходящи да се отказва . Високи , едри , стари ... да става продуцент и да се кротва Imp
Линде Hug надявам се да не е истина , тази Мерве май е изпята песен като актриса . Но в Тайните много беше химична с Бурак , признавам .Обаче лятото с преекспонирания си роман с някой си ми направи лошо впечатление , като евтина реклама беше . От друга страна Кадир е голям приятел с бившия и Мурат Далъкчъ ( те не се разделиха приятелски ) , надявам се да е слух ...
Ох и аз се надявам да е слух. Нали се говореше за някаква друга, че ще му е партньорка. Но ще видим.

# 628
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple Smile

# 629
Здравейте момичета!

За пръв път от доста време чакам новия епизод с такова нетърпение. Grinning
Много ми е любопитно, кой, в  кого стреля. Надявам се накрая да не се окаже нещо банално Smirk, както и тази сцена да не е финал на епизода и да трябва да чакаме до следващия за развръзката Smirk
Даже мисля да не ви чета, докато не излезе превода, за да си запазя изненадата Stuck Out Tongue Closed Eyes

Хубава Неделя от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт