Професионални серии за коса 142

• 41 913
  • 801
  •   1
Отговори
# 375
  • Varna
Благодаря ви за мненията.
Радактирам се- третирана е, в смисъл боядисвам я  всеки месец с безамонячна боя,но не ползвам преси, сешоар мнооого рядко

# 376
Ванеса, много ти благодаря, получи се!
Никога нямаше да се сетя как става Joy

# 377
И аз я повъртях доста,но съм Дева и докато не разбера нещо как става не мирясвам Joy

# 378
Бях поръчала от ECRU шампоан и балсам за дълбока хидратация, спрей с коприна за разплитане, нектар с коприна за блясък, изглаждащо термо и влагоустойчив лак.
Не знам откъде я изкопаха тази премиум марка, но аз съм крайно разочарована. Абсолютно посредствени продукти. Ако нещо става, то да кажем е спреят за разплитане, поне така се самонавивам.
Шампоанът не хидратира, а матира.
Балсамът утежнява и сякаш оставя в косата.
За нектара... чета приказките под шипковия храст, които са изписани... и не виждам нищо на практика. Общо взето е там да намажем с нещо.
Термото може да е всичко друго, но не и изглаждащо.
Лакът още не съм го пробвала.

Препоръчвам на тези, които са решили да поръчват, да пробват първо малките разфасовки от серията.
За мен това е козметика тип Орифлейм и не вярвям да впечатли някого с нещо.

# 379
Относно Лакме двуфазния спрей-използвам го след хидратираща маска, на влажна коса пръскам и разнасям с ръцете. След това суша повече в корените, дължините ги оставям леко влажни и така. При мен след маска, ако не сложа масла или спрея, косата в крайщата стои разхвърчана, а така ми е по уплътнена. На суха коса не съм го нанасяла, защото не знам дали няма да ми оставя усещане за мръсна коса.
Има ли нещо специфично в използването на Хидратиращия крем на Марокан, както казах чакам го от Парфимо.
Обикновено използвам хидратиращ шампоан и маска, на третото миене използвам протеинов шампоан и хидратираща маска. На леко влажни краища нанасям олиото на Макадамия, на изсушена също малко олио.
Косата ми е боядисвана и мия два пъти в седмицата, като суша със сешоар и изправям със Стиймпод задължително с термото на Напура. Гъста коса с нормален косъм.

# 380
  • Пловдив
С хидратиращия крем на Мороканойл не трябва да се прекалява. Слага се по малко и на моята коса върши чудеса. Един от най-любимите ми продукти е това.
Трябва да се има предвид, че изправя и изглажда косата. За дами, които искат да са къдрокоси, може и да не допадне.

# 381
ECRU Ако нещо става, то да кажем е спреят за разплитане, поне така се самонавивам.
Точно за него умувах, но няма малка разфасовка.

Гледам в Американската Сефора продават leave-in-conditioner на Марокан от хидратиращата серия, с много висока оценка е, но никъде не го намирам другъде .

# 382
Нещо не съм доволна от боята на Пермес. Боядисвам се горе-долу идентично от поне 6м като използвам едни и същи продукти. Сега си направих обливка на цялата коса с тази боя и ужасно ми се пресуши. А досега все е била лъскава, мека и жилава след боядисване.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 14:40 от kotenze_84

# 383
Има ли доволни от шампоана за косопад на Алтерна и дали ще се съчетаят добре с балсама за боядисани коси?

# 384
  • Пловдив
Здравейте!
Аня, наистина ли не си струват Ecru?
Подарих на племенницата ми 60 мл. Ш за чуплива /къдрава коса и тя ми се похвали, че е много доволна, правил ѝ косата много жива и с блясък. В Спиди ме чака Ш за къдрава коса, Б хидратиращ и копринен нектар. Имам и мостри на Ш и Б хидратиращи, може да ги тествам утре.

# 385
*dreamer*,
Съжалявам, че така негативно крайно се изказах, но вече повече от седмица ги ползвам и при мен не сработват.
За ценовия клас, в който са поставени, изпълнението им е скандално. А сравнение с подобни продукти от сериите за силна хидратация (Philip Kingsley например, които са и по-евтини дори), е невъзможно.
Много се колебаех за серията за чуплива коса, но избрах за дълбока хидратация... Дано поне при теб се покажат в друга светлина. Имай едно на ум за балсама, пробвай с по-малко количество и го разнеси равномерно.

# 386
  • София
Здравейте Прекрасни Simple Smile

Не зная защо, но ме е хвалана някаква лека апатия и нищо не ми прави впечатление. Нищо не ме прилъгва да го купя. Ужас направо Satisfied Satisfied Чудих им се на Neuma и на Ekru, но нищо не ме привлече, а след негативния коментар на Аня Филипова за последния направо ме спря. Хем знам, че предпочитатията са крайно индивидуялни и субективни.

Ще пиша следващия път за терапията на O.Way Rebuilding.

Но това, което искам да кажа е, че в дългосрочен план си потвърдих, че грижата за скалпа е всичко за косата. Всичко. За коса като моята дълга до дупето обема често е мисия невъзможна. Не и при мен. А не е било така винаги. Напротив. Даже обема ми е било драма винаги, защото ми е малка главата и без обем коса не е моето. Дори и вафли съм слагала в младостта Simple Smile
От няколко години, откакто промених напълно грижата за скалпа - обема никога повече не ми е проблем. Но държа да е ясно, че това не е някакво положение, което покриваш и спираш. То е непрекъснато отношение. И признавам си, че на моменти занемарявам грижата, но при всички положения - поне 2 ампули месечно преуош Стамитен и след всяко миене серум. Да, не всеки ден, както преди, но почти след всяко миене на косата, като е имало случаи да пропускам да сложа.

Тук съм мила със Шу Уемура Шуши Слийк, която се води за изглаждане и би трябвало да отнема обема. Косата още не е изсъхнала и е доста рошава, но има приличен обем за дължината си- Косъма е нормален - нито тънък, нито дебел.

Скрит текст:

Всичко, което причиняваме на косите си е продиктувано от желанието да изглеждаме добре. А косата е нещо толкова женствено и секси. Разбира се - има щастливки с генетично много здрави коси, но те са точно такива - късметлийки. Другите трябва да поддържаме даденото от природата и да надграждаме.

# 387
  • София
Ради, какви продукти използваш за грижа на скалпа освен Стамитен?

# 388
Magnollia моля те сподели повече по темата за грижа за скалпа. Чакаме статии в блога с нетърпение!! 😍

# 389
Магнолия страхотна коса Heart Eyes .Но,гъстотата на косата също е заложена,няма как да надскочиш гена си,не и с козметика

Общи условия

Активация на акаунт