Професионални серии за коса 142

• 41 957
  • 801
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Acquadigioia маската на Меди е благодат за скалпа много я харесвам и аз,но ми е слабичка за дължините. Обикновено я комбинирам с някой от любимците си. Последните два пъти я ползвах с лалга и за финиш Еласти-стайлъра. Резултатът е много обем и плътни,тежки,жилави дължини.

Мélisande
шампоанът на Extensioniste за мен е най-големия провал на марката. С веро ако се измия ще е по-добре. Маската залепваше за скалпа дори моята коса,която трудно се впечатлява от силни продукти. Ползвах я с Алтерна рипеър Ш или с Архитект за прилични резултати.
 Изненадана съм,че шампоанът архитект не ти допада. Навремето толкова бях влюбена в него,че сигурно 3 месеца не поглеждах друг. В резултат на тая простотия се докарах до лющещ се скалп. Винаги ми е правил косата разкош. Комбинирала съм го с всичко от марокан кафявата капачка до Профайбър реконструктор и косата ми беше страхотна. Маската също си я харесвам. Вземам от време на време травъли от фрититориал като ми домъчнее.

*Biskvitka
бонд рипеър е доста протеинов-да не стане фал. Да хубава серия са,но са на другия полюс на инфинити.

# 241
  • Велико Търново
Принцеске, ти ме замисли сега за бонд серията...моята коса недолюбва много протеин, балансираните серии са ми най-добре, даже Инфинити са ми по-протеинови отколкото хидратиращи. Да подновя май изпитаното...

# 242
  • София
Да ви питам пиете ли някакви добавки за коса и какви? Иска ми се нещо за сгъстяване, а не за разтеж, че мажа постоянно с разни неща, но не съм особено доволна.

# 243
Здравейте, и аз с питане - tangle teezer заслужават ли си? Трябва ми нова четка и им се чудя. Мисля да взема такава с дръжка, за да я ползвам и при изправяне със сешоара. И в тази връзка - кое е по-щадящо, изправяне с четка и сешоар или с четка с горещ въздух? Термозащитата е ясна, имам Chi и Mythic oil по ваша препоръка.

# 244
  • Пловдив
Здравейте, и аз с питане - tangle teezer заслужават ли си? Трябва ми нова четка и им се чудя. Мисля да взема такава с дръжка, за да я ползвам и при изправяне със сешоара. И в тази връзка - кое е по-щадящо, изправяне с четка и сешоар или с четка с горещ въздух? Термозащитата е ясна, имам Chi и Mythic oil по ваша препоръка.
Точно днес получих за девойката вкъщи, без дръжка. Много е доволна, но я ползва за разресване и разплитане,  че косата й е доста дълга. За сушене не мога да съм полезна, все пак е пластмаса Hug

# 245
Когато пътувам нося само компактния Тийзър, и с него си "оформям" косата. Нищо и няма на пластмасата, но и ефекта не е като след издухване (  както му се казва североизточно )  За изсушаване става - за оформяне не. То си зависи и от уменията, а и  колко и трябва на една коса - ако е естествена/права - може и само със сешоар и без четка да мине. Питайте ни нас с дългите боядисани руси фризи коси ...

# 246
Точно защото съм с твърда, дълга, гъста и фризи коса питам.. не очаквам чудеса. Но се чудя дали да не взема и четка с топъл въздух за оформяне..

# 247
  • София
Може ли малко по-детайлно инфо за интенз Кърл Кремчето на Марокан. Мисля Макадамия и още някой го похвали. С каква консистенция е? Прави ли по-къдрава косата? На втори ден отпускат ли се къдриците? Има ли фиксация някаква? Икономичен ли е? Изобщо много ми е интересен и всякакво инфо ще ми е полезно. Ако пък някой, който го ползва може да сравни и с кремчето на Орайт, направо ще сте златни 💗.

# 248
Значи не става Saudade, аз разресвам продуктите на мокра ( балсами/маски ) и разнасям термици с нея. За оформяне използвам керамична четка с йонно покритие - намалява и времето за сушене. 

# 249
Ако намалява и фриза... Simple Smile би ли я показала?

# 250
разбира се  https://www.arlen.bg/category/177/moroccanoil-brush-chetki-za-kosa.html
Имам 2 кръгли, искам и плоска Smile

# 251
Благодаря ти Витаминче, при мен резултата е същия като при теб, косата ми е с тънък косъм, средна гъстота и след него се омазнява по - бързо и стои прекалено мека.
Чакам да пристигне биокленз, дано се отрази по-добре.

Маската Макадамия - repair не е ли протеин? Аз уж за такава я купих Grinning

Pinki, не знам каква ти е косата. Мисля, че Фолиген се дава за балансиран, да. На моята тънка коса не ми харесва, предпочитам Биокленз. Мооже би Фоли е леко към хидратация, а Биокленз - към протеин, не съм сигурна. Но Фоли ми прави косата прекалено мека, омазнява се по-бързо, и не държи никакъв обем.

# 252
Благодаря ти Витаминче, при мен резултата е същия като при теб, косата ми е с тънък косъм, средна гъстота и след него се омазнява по - бързо и стои прекалено мека.
Чакам да пристигне биокленз, дано се отрази по-добре.

В този ред на мисли - няколко пъти си мих косата с Loreal - Absolut Repair,  харесва ми как ми прави косата.
Вчера пробвах маската Loreal - Inforcerer, до момента и тя ми хареса, но й е 1во ползване.

Не ми харесва новата формула на Deep care. Не мога да я определя каква е  - уж мек протеин, но при мен се държи като прекалена хидратация - разхвърчава ми косата.

И пак да питам - Макадамия repair маската каква е - хидратация или протеин?

# 253

мога да кажа, че съм изумена от отношението на една от продавачките в магазина в Бургас.
Ти си изумена,а аз бях втрещена.За първи път влизам в магазин на ЗР и то в Бургас,дано не ми се наложи повече.Толкова некомпетентен,необучен и незаинтересован персонал не бях виждала.Те са буквално продавачки/касиерки,хабер си нямат от продукти,техники и т.н.,а като ги зачекнеш за протеин и хидратация,гълтат бастуна и почват да разказват истории от 1001 нощ,да се чудиш да се смееш ли,да плачеш ли.Два пъти отидох,и двата пъти бяха различни "консултантки",надявах се поне втория път да са в час,ама не би.

Acquadigioia на мен пък маската на Меди такъв обем ми прави,дори и фризьорите не могат да ми го докарат.Аз слагам количество колкото голям лешник,нанасям първо по скалпа и после разнасям по дължините.Аз съм много доволна от нея.

Взех си сега Меди Хидрокленз да го пробвам и сравня с Биокленз.Три пъти мих с него вече,с твърда вода.Не ме впечатли,изсушава много косата,дори беше на косъм да се заплете,което не ми се е случвало до сега.Ще го тествам сега и с мека вода,но много ме съмнява нещо да се промени,ще го тътря доста време си мисля

# 254
Ванеса, моята сага продължи .. вчера реших да попитам направо във фб рибите, защото тази дама не ми се стори надеждна, те потвърдиха че поръчката не е в магазина и ще "получа емайл" при пристигането й. Добреее.
Следобяд обаче ми се обажда едно мило момиче от същия магазин и ми казва, че срока ми за взимане на поръчката е изтекъл и ме пита дали да я анулира. Но ако все пак искам да я взема могат да ме изчакат още малко. 🙀
Обясних й, че в събота съм била в магазина и тя  ами не знам защо е станало така, от 11.11 поръчката Ви е приготвена, може като сте дошли на 11 след това да са пристигнали продуктите. Започнах да й говоря в дати - "не, не, на 14 бях там", тогава вече не знаеше какво да каже и я попитах дали е била тя и каза че не е, аз по гласа и отношението разбрах, че не е същото момиче ...
Опита се да оправдае колежката си с многото поръчки, но нито торбичките бяха толкова много, нито магазина беше пълен, че да не може да ги прерови. Каза че до 3 дни мога да я взема, въпреки всичко и ще ми пусне емайл, че е приготвена, е добре ама аз не мога всеки ден да съм в мола за тях, накрая стигнахме до консенсус за уикенда.

Относно Меди, косата ти суха ли е че си взела Хидрокленз?

Общи условия

Активация на акаунт