Професионални серии за коса 142

• 41 937
  • 801
  •   1
Отговори
# 315
Скрит текст:
Да ви се похваля, вчера открих топлата вода Grinning Отдавна заглеждам Читата, най-вече заради възторжеността на Агентчето от тях, но някак си все не им идваше времето. Благодарение на мила съфорумка се сдобих с ш и б Чи Инфра и вчера ги ползвах. Ами няма такъв благодат за косата ми - има плътност, блясък, подредена е и няма никаква твърдост. За финиши сложих много мъничко екстеншънист термик и коприната на Чи. После оформих със сешоара и стана коса мечта Heart Eyes
А в последно време като ли нищо не й харесваше на мойта грива.
Grinning   Grinning   Grinning  Толкова ли съм досадна  Grinning  ще си взема бележка!

Ужасно се радвам, че са ти харесали - тук всички знаем колко много фактори влияят и дори и читав продукт на неподходящата коса, с неподходящата вода или климат може да даде съвършено различен резултат!

Чи Кератин при мен например утежняват много през лятото, когато Инфра ми е идеална, но сега вече ни удариха студовете и пак ще мога да ги ползвам. Другото, което съм си приготвила е Алтерна Инфинит Калър Холд (за боядисана коса) и мисля да ги редувам с Алтерна Дензифаинг.
Скрит текст:
Изобщо не си досадна! Аз ти се радвам, че споделяш информация за продукти, които не се споменават толкова често тук Blush Hug

# 316
Rosheen,
Направо изкърти с тези линкове! Много благодаря.

Saudade,
Много, много я харесвам червената серия (особено Ш и М). Прави косата мека, лъскава, с траен аромат, въобще безупречна. Любима ми е и си я имам винаги.
За четките Тangle Teezer да вмъкна, че имам широката плоска blow styling (по препоръка на фризьор и с обещанието, че много лесно ще оформям с нея). Не ми допада и въобще не ми е лесна за работа. Наелектризира косата, недоофирмена седи и крайният резултат е незадоволителен. А и малко като изработка ми е като от тв шоп. Не бих я препоръчала, въпреки че много хора я харесват много.
Имам и такава без дръжка, уж за непокорна коса... и тя е малко... С нея и без нея - все тая.

# 317
Редовната цена на Епруваж не е толкова кисела Grinning,а и марката я намалят често. Последно съм я купувала комплект с четката и серума.

Кремообразни финиши-те ми решават проблема с бухването. Шампоанът трябва да мие и да не дразни скалпа трудно ще се съглася,че точно той ще се справи с тоя проблем. Олео финиши ползвам само на суха коса и то е по-скоро по навик. Даже често ги пропускам напоследък. Лятото ползвах втората стъпка на Олаплекс разредена с вода в пръскалка за финиш на суха коса на втори-трети ден. В момента съм повече от доволна от Еластистайлъра. Така китосва,че нямам нужда от допълнителни неща до следващото миене.
Можели препоръка за кремообразен серум, че и моята е бухнала съвет за термозащита. Имам спрея на Генезис, но е на привършване.

# 318
# 319
На фона на предишните им намаления, това е разочароващо. Така се надявах да си взема ампулите на Напура, а тя изобщо не е включена в намаленията Sad

# 320
И аз за Напура се оглеждам, че Ц9 ми е на минимум.... Но скоро не съм засичала намаление на марката.... (Е, вече не съм така вманиапена и не следя нон стоп, но пак си хвърлям по 1 око на любимите продукти).

Исках да питам дамите с тънки косици с какво впечатление сте от новия еластистайлър? Обожавам еладтисайзъра, но не знам с еластистайлъра как ще се спогодим

# 321
  • София
И аз съм разочарована. Загледах шок ампулите на Лакме за косопад. Някой дали ги е използвал?

# 322
ЗР мисля са пуснали намаления само за техните марки, може би не виждат смисъл да се конкурират с другите сайтове с които дублират марки, или са се разбрали нещо под масата Wink
така или иначе вече гледам марки които ги няма на бг пазара

Аня сподели за някой продукт на Шу без отмиване ако си ползвала ( без термозащита )

Casual един непоискан съвет ...
Rosheen такива непоискани съвети да ми се дават винаги и навсякъде си пожелавам Smile
С Марокан имаме много странни взаимоотношения - без Олиото и маската Кафявата капачка  им не оставам ( последната я купих в литров размер ) но много от другите продукти са ми нищо правещи ( спрей за блясък примерно ) Така че ще се радвам по-нататък да се включиш с мнение Kiss

# 323
И аз за Напура се оглеждам, че Ц9 ми е на минимум.... Но скоро не съм засичала намаление на марката.... (Е, вече не съм така вманиапена и не следя нон стоп, но пак си хвърлям по 1 око на любимите продукти).

Исках да питам дамите с тънки косици с какво впечатление сте от новия еластистайлър? Обожавам еладтисайзъра, но не знам с еластистайлъра как ще се спогодим
Напура беше намалена преди няма и месец, ама в края на месеца с изтънен бюджет я пропуснах. Затова много се надявах на по-добро намаление на ЧП, а то - никакво...

# 324
Уж се оглеждах, а и аз съм изпуснала това намаление на Напура. Исках термото за изправяне. Залагах големи надежди сега на ЧП, но пак горе долу съм доволна. Чакам еластистайлър и едно олийце мъничко на Морокан, че олиа и коприни вкъщи да ринеш, ама как да седя и без това, ще свърши света ако го нямам. 😁

# 325
Арлен също си пуснаха черния петък и бих добавила, че е много смотан... Grinning

# 326
Здравейте , покрай предните намаления в Златната рибка и Нотино се сдобих с шампоан за стимулиране на растежа  Mediceuticals Hydroclenz за суха коса - използван , добре ми се отрази
Macadamia Daily Deep Conditioner- също
 И Благодарение на препоръки от тази тема Kerastase Bain Prevention , и Kerastase Fondant Extentioniste - чакат си реда в шкафчето .   Сега се и се чудя за балсама на  Чи серията с арган и моринга. Някой има ли някакви впечетления от него, балсама и маската на CHI Deep Brilliance , този с черен кимион или за боядисана коса ?

# 327
Ама наистина ли ще е само това намаление от Арлен? Ми то супер смотано наистина. Чаках поне - 20% на Alyon и явно ще си остана с чакането. Жалко!
В Нотино с код беше 197.60, а аз не та не, да стимулирам по-малките фирми. Ще си седя без него, видло се е. 🤣

# 328
Тук има ли любители на Протеин в две стъпки за силно изтощена коса ApHogee ?
Ползвала съм го преди години, но нямам спомен за ефекта. Ще ми бъде ли полезен за превенция на цъфтежи 1 път месечно като терапия или по скоро може да навреди, защото е силен продукт?

И 2-минутния реконструктор съм набелязала, но се чудя кое от двете ще ми върши работа
Косата ми е здрава, слабо третирана със сешоари, нормално плътен, жилав косъм и средногъста, целя превенция на цъфтенето, за да пусна дължина

# 329
_limonche_, ти беше питала наскоро за Uniq One , взе ли си нещо? Гледах ги преди време, но не ги поръчах, сега пак се чудя дали да не пробвам нещо от червената серия, Аня също похвали шампоана и маската при суха коса тогава. Май и от спрея бяхте доволни в темата?
Имам шампоан, маска и спрей от червената серия. Харесвам ги. С маската трябва да се внимава, ако се прекали утежнява. Спрейчето разплита чудно.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 19:09 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт