Професионални серии за коса 142

• 41 861
  • 801
  •   1
Отговори
# 570
  • Седмото небе
Завръщам се да ви чета след много време. Ето с тези неща се разписах за ЧП:

Прекалих малко, ама скоро няма да купя друго... Може би само, ако нещо ми е много нужно. Но и във времето назад доста изхабих, та трябваше да си попълня запасите.

# 571
Имаше ли ефект? Още се чудя кое да взема.

Не мога да кажа да видях ефект. Нито един от двата вида не бих подновила. Много ми омазняват косата и някак не са ми приятни за ползване. Поднових обаче Инициалист, много го харесвам. Също и серума Ресистанс.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 10:20 от bubanka

# 572
  • Някъде там
При мен серума на Лореал не оманзява, обратното, пресушава ми косата лекло.
Надявам се да има ефект, знам, че е доста хвален продукт Simple Smile

# 573
Момичета рибата правят ли намаления за Коледа?

# 574
  • Варна
След близо 2месеца нон стоп намаления и то големи силно ме съмнява.

От ЧП точно за коса и аз нищо не взех. Просто напоследък ме е налегнала някаква адска апатия. Само раздавам и подарявам Grinning.

# 575
Заредила съм кошниците в няколко сайта и се чудя от няколко дни,дали ми трябват тези продукти
Smile и аз така
От Черния Ноември общо взето купих неща които знам че ми харесват от преди , в големи количества Simple Smile
Единствените нови - Еласти_стайлъра и боята Компания ди Колори
Исках да взема някаква терапия без отмиване, но не успях да реша кой
Зарината съм с козметика за коса, за разлика от такава за грижа за тялото и кожата.

# 576
Аз смятах да съм много скромна на този ЧП откъм харчове, но си позволих Еласти-стайлъра, Мороканойл олио и хидратиращия спрей на Лалга (който чакам от втора поръчка).
Еласти-стайлъра за сега е много интересен продукт, косата ми има нужда от такъв, а и нямам друг подхранващ продукт-грижа. Все още го разучавам, но за сега съм доволна.

# 577
  • Варна
Еласти-стайлъра се оказва универсалана грижа без отмиване. И на мен ми харесва. Комбинира се с всичко,не утежнява,не прави клечки,мирише добре/последното за мен е много важно защото ароматът ме е отказвал от много добри,работещи продукти/. Обаче на редовна цена е безобразно скъп. Харесва ми,че с него косата ми изправена стои права до следващото миене както с термото на Напура. До тук аналог не му бях намерила-е появи се.

# 578
Pinki,
Ако питаш за elexir ultime, аз предпочитам да го ползвам след като вече косата е готова, т.е. - оформена и стилизирана. Много добре хидратира, а и може да се ползва по няколко начина.
Въпреки че съдържа няколко масла в себе си, то самото не е точно олио и не седи мазно. Идеално е да се сложат 1/2 помпи и да се прокарат пръсти през дължините.
Също така може да се използва и като преуош, а и като продукт без отмиване - преди сешоара, тъй като има и термозащита.
На суха коса, ако се посплеска фризурата на другия или по-другия ден - слагаш малко по краичетата и си решаваш проблема със сухотата им.
Ще се съчетае добре със серума Therapiste на вече направена коса като финален щрих.

# 579
  • Някъде там
Еласти-стайлъра се оказва универсалана грижа без отмиване. И на мен ми харесва. Комбинира се с всичко,не утежнява,не прави клечки,мирише добре/последното за мен е много важно защото ароматът ме е отказвал от много добри,работещи продукти/. Обаче на редовна цена е безобразно скъп. Харесва ми,че с него косата ми изправена стои права до следващото миене както с термото на Напура. До тук аналог не му бях намерила-е появи се.
Сега ме хвана яд, че не съм си го поръчала Simple Smile

# 580
  • Чукарландия

А с Хроноложист термото как е косата ти? Издържа ли права до следващо измиване?

# 581

А може ли някоя , която е ползвала и обикновения и екстрийм, да направи съпоставка между двата продукта?
Extreme го препоръчват за по-къдрави коси, така ли е?

# 582
  • Чукарландия
Принцесата говори за еластистайлъра. Твоя въпрос е за Еластисайзер.
Екстрийм е по-силния вариант, за по-изтощени и изтормозени коси.

# 583
  • Варна
BBeLLa е това е проблемът на големите колекции любими продукти Grinning-никога не можеш еднозначно да кажеш кой е по-добър и по-любим.

Термото Хроноложист също държи косата права,но не чак колкото Напура и Еластистайлъра. При него има едно усещане за текстура и жилавост/протеиново усещане/,но няма пресушаване със сигурност.

# 584
Marble_beach при мен действат еднакво,екстрийма,обикновения и с ванилия съм ползвала,даже последния още го влача,няма разлика изобщо.Маските ми на Hair food и Билка за 5-10лв, които ползвам като преуош ми дават същите резултати,така че за мен харча е излишен

Общи условия

Активация на акаунт