Професионални серии за коса 142

• 41 858
  • 801
  •   1
Отговори
# 585
Marble_beach при мен действат еднакво,екстрийма,обикновения и с ванилия съм ползвала,даже последния още го влача,няма разлика изобщо.Маските ми на Hair food и Билка за 5-10лв, които ползвам като преуош ми дават същите резултати,така че за мен харча е излишен
Абсолютно съгласна съм.

# 586
Съжалявам, че изпуснах комплекта на Мароканойл с маслото и такъв тип четка.
Изглеждат мн удобни.
В момента пак го има, излиза 65.84 с код
https://m.emag.bg/komplekt-moroccanoil-lechenie-moroccanoil-za-f … art_product_title

# 587
Мерси Кристалче, олиото е леката версия, другата е неналична.

# 588
  • Чукарландия
Трябва ми термо и сега се триумя между термото Хроноложист, блондинското темо на Керастаз и Satin Design на Шу.
Единствено ме притеснява Хроноложист да не ми прави връхчетата сухи и остри, както четох някои отзиви.
Моля помагайте! 🤗

# 589
Ако си със сравнително фина и тънка коса, не ти го препоръчвам, ще я изсуши.
Моето любимо е екстеншънист. Heart Eyes

# 590
  • Чукарландия
Средно плътен косъм, определено не ми е фин и тънък косъма, но имам накъсване на крайчетата, заради пустата преса без която не мога, та ми трябва яко термо, но да си хидратира  доволно. Вече и аз незнам... Затова и ви питам. Кое от трите е най-добро за русо. Иначе косата ми е в относително добро състояние, но предпочитам продукти за изтормозени коси.

# 591
Щом си блондинка изпробвай блондинското, в Нотино ще ти излезе на хубава цена с кода
 https://www.notino.bg/kerastase/blond-absolu-cicaplasme-serum-za … i-kosa-s-kichuri/

# 592
  • Чукарландия
Щом си блондинка изпробвай блондинското, в Нотино ще ти излезе на хубава цена с кода
 https://www.notino.bg/kerastase/blond-absolu-cicaplasme-serum-za … i-kosa-s-kichuri/

Точно там съм заредила кошницата 😂, чакам отзиви 🤗

# 593
Средно плътен косъм, определено не ми е фин и тънък косъма, но имам накъсване на крайчетата, заради пустата преса без която не мога, та ми трябва яко термо, но да си хидратира  доволно. Вече и аз незнам... Затова и ви питам. Кое от трите е най-добро за русо. Иначе косата ми е в относително добро състояние, но предпочитам продукти за изтормозени коси.
Аз бих ти препоръчала серума на Oway за връхчета, много помага срещу цъфтежи и има термозащита Simple Smile

# 594
  • Чукарландия
Да, имам го серума на O.Way страхотен е, ползвам го точно за връхчетата. Искам и още едно термо за дължините.

# 595
  • София
От ЧП взех шампоана и маската на Меди. Боя на Олиосета и две ампули.

Напоследък каквото и да използвам косата се омазнява много бързо и губи обем.

От шампоаните имам: за обем на Биосилк, Денсифик и Архитект на Керастаз, за обем на Мароканойл, Биикленц на Меди, за хидратация на Неума. Както и да ги въртя косата е хубава само първия ден.

# 596
  • София
Добре ме сетихте, че имам 2 ампули олиосета да ги пробвам. 😄Единствено поръчах маска тераписте и серума тераписте, че бяха на добри цени в нотино. Иначе имам всичко. Единствено исках напура термото, но ще чакам някое намаление. Имам предостатъчно налични.

# 597
Pinki,
Ако питаш за elexir ultime, аз предпочитам да го ползвам след като вече косата е готова, т.е. - оформена и стилизирана. Много добре хидратира, а и може да се ползва по няколко начина.
Въпреки че съдържа няколко масла в себе си, то самото не е точно олио и не седи мазно. Идеално е да се сложат 1/2 помпи и да се прокарат пръсти през дължините.
Също така може да се използва и като преуош, а и като продукт без отмиване - преди сешоара, тъй като има и термозащита.
На суха коса, ако се посплеска фризурата на другия или по-другия ден - слагаш малко по краичетата и си решаваш проблема със сухотата им.
Ще се съчетае добре със серума Therapiste на вече направена коса като финален щрих.

В момента стоя с еластисайзера като преуош и нямам търпение да го използвам довечера. Мисля като за начало да го видя в комбинация с Терапист, че не съм търпелива и искам и двата да ги изпрабвам днес.

Имах шанс вече да използвам дисциплин. Съчетах с Bioclenz, защото още ме е страх да използвам други шампоани заради косопада, които борих. Маската и термото ми допадат много. Косата е подредена и гладка, фриз имаше тройно по-малко.

Благодаря 🤗

П.С Толкова съм доволна от всички препоръки тук, че тайничко пак разглеждам сайтовете с идеята да пусна в кошничката нещо в последния момент.

# 598
BBeLLa,
От изброените - shu.

Прочетох по-надолу, че ползваш преса, затова включвам и като алтернатива спрея Fluidissime. Струва ми се най-подходящ за това, което описваш.

# 599
Ако си със сравнително фина и тънка коса, не ти го препоръчвам, ще я изсуши.
Моето любимо е екстеншънист. Heart Eyes

На мен от екстеншънист ми се заплиташе косата.. 🙄Знам че няма логика.. Ама факт.. И се върнах пак към ресидънс

Общи условия

Активация на акаунт