Защитете своята кожна бариера с хидратиращите продукти CeraVe

• 8 268
  • 317
  •   1
Отговори
# 105
Задължително съобразявам продуктите с моя тип кожа. Имам чувствителна и суха кожа и не мога да ползвам каквото и да е.

# 106
  • Пеликания
Съобразям се, защото съм със суха кожа и ми е нужна хидратация, затова и избирам такива продукти.

# 107
Винаги съобразявам, кожата ми е много чувствителна и проявява веднага непоносимост, ако не е точно за нея.

# 108
Мисля, че едно от важните правила, за да изглежда една кожа красива е съобразяване с типа кожа. Винаги го правя, когато купувам такива продукти.

# 109
Детето ни е с АД и се съобразяваме каква козметика да купуваме. Гледаме нещата, които вземаме да са за АД или за суха кожа, да са с  натурални и естествени съставки, да няма оцветители, и не на последно място да няма силен аромат.

# 110
Съобразявам продуктите, които купувам с моя тип кожа.
Кожата ми се нуждае от хидратация

# 111
Съобразявам ги. Едва ли има причина да не го правя. Кожата ми е смесена и  адски чувствителна. Купувам точно такава козметика. Избирам да е медицинска.

# 112
Да, купувам предимно медицинска козметика за суха и чувствителна кожа.

# 113
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?
Естествено, разбира се.

От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
От хидратиране и слънчезащита.

# 114
Винаги съобразявам козметиката си с моите лични нужди и типа на кожата, за  това какво искам да подобря в нея и как да я направя по-озарена, хидратирана.

# 115
Разбира се, че винаги съобразявам козметиката с типа кожа. Най-важна е слънцезащитата целогодишно, иначе ми се появяват много петна и лунички.

# 116
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?
Съобразявам, тъй като кожата ми е комбинирана и много чувствителна.

От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
От нежно почистващо средство,  хидратиране, слънчезащита.

# 117
  • София
Винаги съобразявам продуктите с моя тип кожа-нормална, мазна в Т-зоната. Най-важна при мен е хидратацията.

# 118
  • Горна Оряховица
Само хидратиращи си взимам, много ми. суха кожата.

# 119
Задължително се съобразявам! Нуждая се от правилните продукти! Кожата ми е смесена и ми е трудно все още да намеря продукт, от който няма да е по-суха, или по-мазна!

Общи условия

Активация на акаунт