Защитете своята кожна бариера с хидратиращите продукти CeraVe

• 8 267
  • 317
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?
Съобразявам продуктите, които купувам с моя тип кожа.
От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
От много добра хидратация, здравословна  храна и подходящи кремове както за дневна, така и за нощна грижа.

# 91
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа? От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
Да, задължително се съобразявам. Кожата ми има нужда от много грижи, но аз използвам само продукти за почистване , както и за хидратиране.

# 92
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Винаги избирам козметика която е за моя тип кожа.
В момента най много се нуждае от омекотяващ крем.

# 93
Съобразазявам се изцяло с типа на кожата ми. Най-важна според мен е хидратацията.

# 94
Имам чувствителна кожа и винаги трябва да се съобразявам с това, когато си купувам козметика. За момента мисля, ме кожата ми се нуждае основно от хидратация и слънцезащита.

# 95
Винаги си купувам продукти за моят тип кожа. Кожата ми се нуждае от добра хидратация,за да изглежда добре.

# 96
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа? - да, съобразявам се затова не бих се включила в тази тема, ако кожата ми беше мазна или комбинирана, тъй като наградата не е подходяща за такава.

От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена? - От спокойствие, достатъчно сън и добра храна.

# 97
Винаги съобразявам продуктите, които използвам с моят тип кожа. В момента имам най- голяма нужда от хидратация, но все още не съм попаднала на точния продукт.

# 98
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?
Винаги се съобразявам с моя тип кожа,понеже е доста чувствителна.Избирам продукти без силен аромат и нежни към кожата.
От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
От хидратация и подхранване.

# 99
  • София
Съобрсзявам се. За мен най-важна е хидратацията

# 100
Винаги избирам продукт според типа кожа. Хидратацията е най-важна за мен. Стремя се кожата да е добре хидратирана и през деня, и през нощта. Не съм ползвала продукти на марката, ще се радвам да тествам!

# 101
  • Варна
Налага  се да се съобразявам с моя тип кожа, тъй като е суха и чувствителна. Наблягам на подхранване и постоянна хидратация особено сега с тази дезинфекция и зимния период.

# 102
  • софия
Винаги съобразявам. Моята кожа се нуждае от хидратация.

# 103
  • На брега на морето
Добра хидратация, слънцезащита, подхранване и ползотворен сън

# 104
  • оттам, откъдето започва България
Няма как да не се съобразявам с продуктите, които купувам. Simple Smile
Кожата на 50+ изисква своята по-специална грижа с качествени продукти, създадени специално за нея. За съжаление с всяка изминала година кожата ми става все по-суха. Отделно се появяват и петна, които явно са вслествие и на възрастта и на действието на слънчевите лъчи.
Затова аз лично избирам такива продукти, които да са дълбоко хидратиращи, овлажняващи и омекотяващи и да създават усещане за по-свежа и стегната кожа, но без да оставят неприятен слой мазен филм върху нея.
Също така кожата ми се нуждае от хранителни вещества, които да подпомогнат регенерирането по време на сън, затова избирам нощни кремове, обогатени с подхранващи съставки, които да стимулират процеса на регенерация на клетките през нощта.
То е ясно, че връщане назад няма, но се старая да поддържам кожата си хидратирана. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт