Защитете своята кожна бариера с хидратиращите продукти CeraVe

• 8 266
  • 317
  •   1
Отговори
# 75
Винаги вам продуктите с нуждата на кожата ми. Обикновенно се нуждае от хидратация.

# 76
Предимно си купувам от аптеките кремове, но бих пробвала вашите продукти.

# 77
Винаги се съобразявам  с типа кожа при закупуването на  козметика.Кожата трябва да е добре почистена и хидратирана за да е красива.

# 78
  • София
Винаги съобразявам козметиката с нуждите на кожата си. Основното, което търся е хидратация, а през зимата - и защита от студ/вятър.

# 79
  • На морето!
Разбира се и аз съобразявам продуктите с нуждите на кожата, като хидратацията е базова нужда, от която се надгражда.

# 80
Винаги съобразявам продуктите първо с годините ми, после с особеностите й.За този сезон се нуждая от подхранваща козметика с бариера към атмосферните условия.

# 81
Задължително избирам козметика, съобразена с типа на кожата ми. Най-важна според мен е хидратацията.

# 82
  • София
Да, винаги съобразявам продуктите с моя тип кожа. Това и препоръчаната възраст са критериите, по които избирам продукт за лице и ръце.
Кожата ми се нуждае най-много от хидратация. През зимата и есента - от подхранване и омазняване, също така за лицето задължително и с/у стареене-бръчки.

# 83
  • София
Съобразазявам се изцяло с моя тип кожа.
Най-важна според мен е хидратацията.

# 84
Съобразявам се, да. Добро почистване, хидратация и слънцезащита.

# 85
Много е важно да се ползват правилните продукти , които са съобразени с типа кожа.за мен най важна е хидратацията.

# 86
Винаги се съобразявам с типа кожа и потребностите й според сезона.
Кожата ми изглежда най-добре в  следствие на хидратация, редовно почистване, правилно хранене (включително хранителни добавки) и спорт.

# 87
  • При децата ми
Винаги съобразявам продуктите с типа на кожата си. Със суха кожа съм и за мен е важна хидратацията.

# 88
По принцип да, но когато ми подарят нещо несъобразено, пак го използвам.Хидратацията е най-важна, за да не съхне и изпръхне кожата.

# 89
  • Стара Загора
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа? От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
Моята кожа е проблемна и задължително се съобразявам с това, какво купувам.
Винаги търся толерантни продукти, които да се отразяват добре, да попиват бързо, без филм.
Предпочитам и кремове , които се борят с  атопичен дерматит.
Моята кожа се нуждае от богато подхранване, хидратиране и фотозащита. Nature Sweat Drops Nature Sunny Flowers Herb

Общи условия

Активация на акаунт