Защитете своята кожна бариера с хидратиращите продукти CeraVe

• 8 271
  • 317
  •   1
Отговори
# 120
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?
Да! Винаги чета етиката и се съобразявам за е подходящо за моя тип кожа

От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
От хидратация и слънцезащита

# 121
  • София
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа? От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?

Тази година имах големи проблеми с изсушаване на кожата на ръцете. Преди се миех с обикновен течен или твърд сапун, но развих някаква алергия и сега се мия само с бебешки. Кожен лекар ми препоръча измивния и хидратиращия крем от синята серия на CeraVe и съм много доволна. Вече много внимавам с какви продукти третирам кожата си.

# 122
Да, съобразазявам се изцяло с типа на кожата ми! Най-важно, според мен, е кожата да бъде хидратирана и подхранена! 🤗

# 123
Задължително се съобразявам със своя тир кожа. Използвам различни видове козметика и винаги се стремя да отговаря на моите проблеми с решение.

# 124
Винаги се съобразявам с типа на кожата ми, когато купувам продукти за нея.Най много кожата ми се нуждае от хидратация и противостарееща грижа.

# 125
Винаги съобразявам нуждите на моята кожа с козметиката, която купувам.
Важна е хидратацията.

# 126
Да, съобразявам се с нуждите на моята кожа, разбира се! Кожата ми се нуждае от хидратация.

# 127
Винаги съобразявам продуктите с типа на кожата си и със сезона. Нуждая се основно от хидратация.

# 128
  • Стара Загора
Винаги съобразявам продуктите, които купувам според състоянието на кожата ми към съответния момент.
Това, от което се нуждая почти винаги е хидратация и слънцезащита.

# 129
Винаги се съобразявам продуктите да са подходящи за моя тип кожа. Според мен най-важно е хидратацията на кожата.

# 130
  • София
Да, опитвам се да съобразявам козметиката с типа кожа. Най- важно е кожата да е почистена, добре хидратирана и предпазена от слънцето.

# 131
Винаги се съобразявам с типа на кожата ми ,или по-скоро се старая .
Държа на хидратация ,но без прекалено омазняване  и на слънцезащитен фактор .

# 132
  • Sofia
Имам контактен дерматит от около 4 години и много внимателно подбирам козметиката си особено за ръце. В момент когато се използват основно антибактериални продукти, и кожата ми се изсушава особено бързо, гледам козметични продукти да бъдат с високо съдържание на нежни и естествени съставки. Предпочитам да използвам и бебешка козметика, и като цяло изборът ми е свързан с типа на кожата ми.
Бих опитала CeraVe, към момента не съм имала достъп.

# 133
Съобразявам се какви продукти използвам според типа кожа и са предимно хидратиращи

# 134
  • Ямбол
Винаги избирам продукти, които са подходящи за моята кожа. Хидратацията е най-важна за мен.

Общи условия

Активация на акаунт