Защитете своята кожна бариера с хидратиращите продукти CeraVe

• 8 273
  • 317
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Съобразявам се с нуждите на кожата ми, когато избирам козметика. За лицето ми е важна слънцезащита, а за цялото тяло - хидратация. Кожата ми е чувствителна и се съобразявам козметиката да не предизвиква алергични реакции.

# 136
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?

Да подбирам внимателно продуктите, които ползвам, освен да са подходящи за нуждите на кожата ми обръщам внимание и да нямат вредни съставки.

От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
От ежедневна и постоянна грижа с подходящите продукти.

# 137
Подбирам си добре козметиката!Особено за лице,предпочитам да са хидратиращи и с фактор!

# 138
  • плевен
Съобразявам се  с типа на кожата ми избирам продукти, които са подходящи .За мен най-важна е хидратацията и подхранването на кожата.

# 139

Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?

Винаги съобразявам продуктите, които купувам с моя тип кожа.
От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
Кожата според мен се нуждае от добра хидратация, слънцезащита и грижа според проблемите.

# 140
Моята кожа е чувствителна и задължително се съобразявам с козметиката, която ползвам.В противен случай веднага има последствия и то неприятни.

# 141
  • I want it all and I want it now.
1.Да
2. От добра хидратация

# 142
  • Пловдив
Съобразявам се със сухата си кожа, като най-вече с измиващите продукти. По-важно е с какво мием, отколкото с какво мажем. Относно лосион или крема за тяло, трябва веднага след подсушаване да се намажем. Т.е. 5-10 минути след баня.

# 143
най-важните неща за мен при избора на козметика е да е съобразена с типа ми кожа. В момента използвам хидратиращи и подхранващи продукти

# 144
1. Да , съобразявам се. За всеки член от семейството купувам козметика според типа кожа и необходимите грижи за нея.
2. Важна е хидратацията , слънцезащитата и защитата от студ.

# 145
Винаги се съобразявам с типа на кожата ми, когато купувам козметика. Кожата се нуждае от хидратация, слънцезащита и специфична грижа при кожен проблем.

# 146
Задължително се съобразявам с типа кожа и избирам продукти, подходящи за мен.  Купувам основно хидратиращи.

# 147
  • Велико Търново
Купувам хидратиращи и подхранващи продукти за моята кожа. Трябва да изглежда добре.

# 148
1. Да, съобразявам се с типа на кожата ми.
2. Почистване, хидратация, слънцезаща

# 149
  • Пловдив
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа? Винаги купувам продукти, подходящи за моя тип кожа.
От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена? От хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт