Защитете своята кожна бариера с хидратиращите продукти CeraVe

• 8 274
  • 317
  •   1
Отговори
# 150
Винаги избирам подходящите кремове и други продукти за моя тип кожа.
Основно купувам почистващи, хидратиращи и енергизиращи  кожата продукти.

# 151
Имам атопичен дерматит и винаги съобразявам продуктите. Моята кожа се нуждае от хидратация и правилния продукт.

# 152
Съобразявам се, разбира се. Кожата ми е суха и купувам подходящата за нея козметика. Грижата задължително включва добро почистване, хидратация, слънцезащита.

# 153
  • София
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа? -Да, винаги избирам продукти, които са подходящи за моята кожа.
От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена? - От хидратация и слънцезащита.

# 154
Да, съобразявам ги. Кожата ми се нуждае най-вече от дълбока хидратация, особено през зимния сезон.

# 155
  • Елхово
Съобразазявам се изцяло с типа на кожата ми. Най-важна според мен е хидратацията.

# 156
  • Пловдив
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?
Разбира се, винаги съобразявам продуктите, които купувам с моя тип кожа.

От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
Кожата ми се нуждае от добра хидратация, слънцезащита, подходящо почистване и ексфолиация.

# 157
Винаги се съобразявам. В момента сезона е такъв и имам нужда от добра хидратация.

# 158
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?  - Да защото съм със себореен дерматит. Няма как да не се съобразявам.
От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена? Да е хидратирана на първо място.

# 159
Винаги се съобразявам какво купувам. За момента купувам антибактериални продукти и се реванширам на кожата с добра хидратация, защото се изсушава.

# 160
Винаги се опитвам да съобразя продукта с типа и нуждите на кожата ми в конкретния сезон. Доста ми е важно продуктите да хидратират добре кожата ми.

# 161
Разбира се, че съобразявам кожата си с козметиката, която ползвам.
За мен е важно кожата да е худратирана и да е постигната добре защитна бариера.

# 162
Съобразявам се изцяло с типа на кожата ми. Най-важна според мен е хидратацията и правилната поддръжка.

# 163
Съобразявам, макар че понякога пробвам и такива, които не следва да са подходящи, но пък ми действат добре. Зависи от моментното състояние на кожата. За моята кожа е най-важна хидратацията и редовното почистване.

# 164
  • Враца
Съобразявам се и най-важното за моята кожа е хидратацията.

Общи условия

Активация на акаунт