За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 25 687
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Нещо подобно сме 😃😃😃🤣

# 511
Не сте били достатъчно упорити с бибите. Аз упорствах месец и половина, но най-накрая се научи. Сега заспива с нея в кошарата, но и често й пея или пускам Lullabies. Музиката я отпуска по-бързо, но това си е до дете.

# 512
Сега да попитам.. как се изпира наакано боди? Grinning Вече няколко пъти е празно, но жълтото стои. Прах с Персил и Тео бебе.. Е, не се маха.
Другият ми въпрос е как се изпира кърма от хавлия? ..

# 513
Бре, не бях чувала за подобна джаджа, за тоя монитор.
Дъщеря ми от по-късно реши,че иска да спи по корем и не съм я пипала, спи си както иска,често по корем,но това от 7мия месец.
Активната гимнастика е чудесен вариант за занимавка, игра и развитие на детето.Според мен си струва.Е, дъщеря ми вече е голяма за нея и съм я прибрала.

Едно време само с активна гимнастика са ни гледали и глей кви тъпунгери сме станали Simple Smile. Хайде нема нужда.
И ние имаме и максимум да седи на нея 5 Мин и само заема място в хола.

# 514
Аз наакани,омазани с храна и т.н. първо ги пръскам с Фрош за петна и позапирам,после пера.Препарата на ДМ сензитив,един в бяло шише пере много добре петна.
Савова,като вземе да седи по корем и да лази,ще ти е много полезна.Ей тъй я ползвам сега .

# 515
  • Германия
Сега да попитам.. как се изпира наакано боди? Grinning Вече няколко пъти е празно, но жълтото стои. Прах с Персил и Тео бебе.. Е, не се маха.

Закъсняла си, акото се изпира много лесно с един сапун за петна на дм ( Gallseife) като натъркаш петното веднага. Имам чувството че почти всеки ден пера наакани бодита, нито едно няма останали петна. Но не знам дали като вече си ги прала 2-3 пъти има шанс да се премахне 🤷🏻♀

# 516
Не съм казала,че като едно време е нямало активна гимнастика и е трагедия. Моето мнение е че е хубаво нещо, нашата е на ф.прайс.
За изпирането първо намокрям и после пръскам спрей против петна за детски дрешки, има на френдли и фрош, после пера и всичко се изчиства.
Тя Бобчи вече е писала.

# 517
Точно такива са ми опасенията. А в хола, след като сложихме и елхата, вече тотално няма място.
Едно време само с активна гимнастика са ни гледали и глей кви тъпунгери сме станали Simple Smile. Хайде нема нужда.
И ние имаме и максимум да седи на нея 5 Мин и само заема място в хола.

# 518
Тео,това не е ли сапун който е в шише,и има нещо като гъба отгоре?Точно му се чудих тия дни,ако е удобно ,би ли снимала?

# 519
Наакани бодита, повърната кърма, напикан чаршаф... всичко се изпира с Тео бебе на капсули или гел Бочко на 60 градуса. Свекървата казва че едно време изварявала дрешки с петна и не оставала и следа, ама това мисля да си го спестя.

# 520
  • Германия
Тео,това не е ли сапун който е в шише,и има нещо като гъба отгоре?Точно му се чудих тия дни,ако е удобно ,би ли снимала?

Бобчи, има го в шише течен, както го описваш, имам го и не го харесвам и почти не го използвам ( ако търкам с четката дрехата през цялото време ще тече сапун, и сигурно след 2-3 полвания ще е свършил! Много недомислено ми се струва). Има и най-обикновен сапун, който поне в Германия струва под 1€ и изкарва страшно много време (редактирам, явно струва 0,55€ )

# 521
  • София
Наакани бодита и гащя не пера директно излитаха в боклука Гнус ме е пък Grinning

# 522
Аз наакани или дрешки с петна от пюре , веднага ги търкам намокрени с паста за бръснене и след това в пералнята , и после няма спомен от петна .

# 523
Пера с праха за пране на ДМ Денкмит сензитив.
Случвало се е 2-3 пъти да има наакано по бодито и с този прах всичко се изпира.

# 524
Точно Денкмит сензитив е супер,Тео мерси.Ще го взема.
И аз съм хвърляла две бодита,беше страшно там.

Общи условия

Активация на акаунт