За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 25 689
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
Абе вас не ви ли е страх от короната, че се виждате с толкова много хора?
Двама родители - две гледни точки. Не мога да се налагам. Той иска да го виждат техните често. Аз лобирам те да идват, а не ние да го разнасяме. Смятам, че у дома ще му е по-спокойно

# 496
Дух,ние със свекърва ми имаме непреодолими несходства в характерите,но тя е баба и се радва също,сега де,в началото не беше много заинтересована .Лятото се виждахме навън,ма и детето спеше по-начесто.Сега веднъж седмично след сън мъжът ми я води за два часа у майка си,и това е моя идея.Като се върнат я приспиваме,защото е време за сън вече.Тя живее сама,гушка я,радва й се,но това е от както стана на пет месеца.Вкъщи два пъти е идвала,и повече я помолих да не го прави.

# 497
Има ли други бебета на 5++, които спят по корем и с лице надолу, леко настрани? ЛЛ каза, че нощем не е редно и да я обръщам, но тя се буди...как да стане?! Периодично проверявам диша ли, но не си е работа да следя цяла нощ.

# 498
Аз искам да питам до колко месецни бебоците се кефят на активната гимнастика? Изобщо заслужава ли си тази джаджа?

# 499
Аз искам да питам до колко месецни бебоците се кефят на активната гимнастика? Изобщо заслужава ли си тази джаджа?
От два месеца я слагах,сега съм махнала пръчките и на килима на гимнастиката се търкаля,а той е на пода.Заслужава си според мен.
От 4 нашата спи само по корем,главата настрани,ако забие глава в матрака,сама се си я завърта пак настрани.Веднъж я обърнах и после не съм,защото няма смисъл.Както иска така да си спи .
А кога се буди,като я обърнеш ли?

# 500
  • Германия
Моите деца предимно по корем спяха като бяха малки бебета, сега синът ми е на почти 7м и спи настрани или по гръб,  но защото той така иска
Но и той, както и кака му на времето, спят с един монитор (snuza hero), който следи дишането. На мен лично така ми е много по-спокойно и си спя и не ги мисля

# 501
Чак да се е кефила на активната гимнастика не мисля...малко разнообразие- беше ни подарък Simple Smile
Как научихте бебето да заспива само в кошарата ....ето на през деня спи в количката с бутане напред назад нз как ще постигна това с кошарата Cry(((

# 502
Бре, не бях чувала за подобна джаджа, за тоя монитор.
Дъщеря ми от по-късно реши,че иска да спи по корем и не съм я пипала, спи си както иска,често по корем,но това от 7мия месец.
Активната гимнастика е чудесен вариант за занимавка, игра и развитие на детето.Според мен си струва.Е, дъщеря ми вече е голяма за нея и съм я прибрала.

# 503
Нашата гимнастика беше с пиано като лежи и рита- да свири сега пианото е разглобено -отделно хаха и от хвърляне свири понякога самичко на терасата 🥳😶😶😶

# 504
Аз с първото дете стерилизирах до година и половина.
Сега с второто... айде до 6тия месец ще държа поведение. Иначе не гладя! Само ризи на големия, което е максимум 2 пъти в годината.
Пера ги отделно ( един от друг и от нас). Големия 2 пъти в седмицата, малкото -веднъж ( за сега).
Аз след година и половина сигурно ще съм с тежка деменция, ако продължавам с това темпо и недоспиване! GrinningAstonished До шест месеца и спирам и гладене, и всичко. А мъжа от днес мисля изобщо да не му гладя повече ризите. Triumph

# 505
Аз си създадох славата, че не мога да гладя и откакто изгладих с ръб на ръкавите ленена риза, която щеше да се носи с мокасини и кежуал панталон, мъжът ми не иска да му гладя нищо Joy
И аз съм на вълна да приуча малкият да си спи в кошарата.
Колко време отнема приблизително?
На 4м. е синът ми и спи при мен на спалнята.
Искам да си спи в кошарката, която е приближена до спалнята.

# 506
Чак да се е кефила на активната гимнастика не мисля...малко разнообразие- беше ни подарък Simple Smile
Как научихте бебето да заспива само в кошарата ....ето на през деня спи в количката с бутане напред назад нз как ще постигна това с кошарата Cry(((

В абсолютно същата ситуация сме.
През деня отказва да заспи в кошарата, а само като го сложим в количката и го бутаме напред назад.
Вечер ако е много изморен може и да се предаде, но по-често пак използваме количката и после го местим.
А вече е на 6 месеца и скоро ще трябва да се разделим с легналия кош. И на мен умът н еми стига как ще го отучим. Sad

# 507
През деня не знам,но за вечер стана от един път.Просто започна да се извива на дъга в мен и реших,че няма защо да се боря с нея и я сложих в кошарата.Заспа сама о от тогава е така,само я полюлявам и давам бибата ако я изплюе и я търси

# 508
ААА ние сме на 10 м и в другия кош може да се приспива хаха питай мен хаха ....блазя на тези с биби

# 509
ААА ние сме на 10 м и в другия кош може да се приспива хаха питай мен хаха ....блазя на тези с биби

Ти ми разби илюзиите!
Аз мсилех, че като минем на седналия кош, лека полека ще го отучим. Grinning
За моят юнак биби няма. Най-важно му е палецът да е в устата и да е в количката. Това му стига, за да е доволен от живота. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт