За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 26 013
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
За телевизия пък през ум не ми е минавало,ние не гледаме пред нея,много рядко пускаме новините в 19 и то отскоро.
Мен и брат ми от рано са ни слагали и  сме свикнали лесно,ми ще умувам.

# 391
Бобчи, някои хора така правят- хранят пред телевизор или пускат, докато детето е на гърне. Но според мен , те така въобщи не разбират какво се иска от тях. Другото, което съм чувала е, че слаагат краката на децата в леген с вода, за да им се допишка, докато са на гърнето. Абе,....що бисери изчетох, докато се ядосвах с голямото..

# 392
Здравейте, имам 2 въпроса, благодаря предварително! Колко мл АМ и по колко пъти дневно трябва да пие дете на 1 годинка точно? Също така напоследък се буди в 4 и единствено иска да спи при нас докато станем в 7, има ли как да я отучим и трябва ли? Ако е само кратък период нямам против, но ако привикват лесно за нататък може би трябва да го променим това...

# 393
От кога е добре да се слага на гърне бебето,6+ е,не седи седнала още,но заставана една кълка и подпряна на ръка,като цяло прави опити за седеж усилено Мисля да я слагам над гърнето и да я държа ,за да свикне.Удачно ли е?
Въпреки че седна добре сама на 6м аз я сложиш на 10 м +3 дена ...и явно ще в дълъг период ..бърза да стане обръща го на игра с гърнето, не бързам и аз

# 394
Аз няма да бързам с гърне,дори нямам.След годинката и при по топло време ще се забавляваме с това начинание.
Дъщеря ни спи при нас и за мен си е толкова приятно да се гушкаме сутрин, спим тримата.Като нямах дете ми бе странно това, е, сега го правя по мое желание, тя е спокойна, аз също.Вече ако родителя е с др.желание освен опити да става,ляга и да го учи в кошарата друго не знам🌼

# 395
  • София
Боб,изчакай поне да седи по-стабилно.И пробвай.Успех.
Аз нямам ентусиазъм и нерви от рано да започна.
Моите след 3 г.възраст махнаха сами,ползват си гърне,тоалетна чиния,сама се обслужва малката.

Пийк,а в градината как ходят до вц?

# 396
Бебе на 11 м вади преден резец отгоре вчера и сутринта повърна. Давам лекарства за повръщане след конституция с ЛЛ. Но много е поспаливо днес. Нормално ли е това и е много кисела. Изяде обяда изпи малко вода и пак си легна.
Каката вадеше зъби с температура диария, но не е спала толкова много.

# 397
Нашето дете спи и заспива сама в леглото си,но сутрин към 4-5 се буди да яде и не й се седи сама,тогава я взимаме при нас.Няма лошо,и при колики и след ваксина сме спали тримата,важното е да е спокойна.Ще се отучи сама в един момент .

# 398
Пийк,а в градината как ходят до вц?
Каза, че имали клекало, но явно е някакво детско. У дома отказва да го ползва.. трябваше просто сам да реши, че иска и после няма да погледне гърнето.

# 399
Здравейте, моля ви да ми кажете какво да правя със запек на дете на 4 месеца, което е на АМ и е започнало захранване с със зеленчукови пюрета? Благодаря предварително!

# 400
Дайте пробиотик

# 401
Здравейте, моля ви да ми кажете какво да правя със запек на дете на 4 месеца, което е на АМ и е започнало захранване с със зеленчукови пюрета? Благодаря предварително!

Масаж на коремчето, пробиотик и изместете запичащите зеленчуци по-назад в захранването.
Въведете първо разхлабващи - пащърнак, тиква и тнт. Simple Smile
Пробвайте да предложите и водичка.

# 402
Много благодаря! Пробиотикът не й помага изобщо, давам вода. Когато давах тиква, проблем нямаше. Днес дадох чист картоф, вчера моркови и запек,акото на дупето, дра се 40 мин и накрая клизма, нв помогна, та термометър....

# 403
Картофът и морковът и при нас правят проблем.
Аз избягвам да ги давам чисти и гледам винаги да са в комбинация с разхлабващ зеленчук.

# 404
Слива и круша

Общи условия

Активация на акаунт