Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 621
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Кърджали
Ефе почна да се плаши че ще го разкрият

Скиците.
За два дни си ги направила. Сигурен съм че  са много добри, няма да ги погледна
Не ги гледай
моля
Ако наистина ми вярваш и знаеш че са хубави... Не ги гледай..VТова означава доверие

Еда му казва че ще излиза с Ефе... Серкан я пита защо

"Ами защото.. Ехфе пред теб няма да признае нищо, но пред мен ще си признае. А аз ти казах че ще разкрия виновника"
Добре, съгласен съм  но при едно условие
Имаш ли избор
В моят свят нещо се случва само ако аз се съглася... Телефона ти ще стои така че да мога да чувам
Ти в кой свят живееш... Щом искаш, тогава ще изтърпиш и това което ще чуеш

# 106
Айдан е моят нов любим герой. Каза на глас, това което ние пишем от три дена - За тебе Селин хотел няма ли? ...

# 107
  • Кърджали
Уффф Селин... Натресе се да ходи на вечеря със Серкан...
Еда съвсем  серизоно си дразни Серкан

# 108
Не съм гледала епизода ще го гледам с баба като го преведат дано поне си
заслужава просто отделих време и за другия си любимец

# 109
Ревнува - по-ревнува - най-ревнува - Серкан Болат Wink

# 110
Ох, тези двамата спират Земята да се върти... Не знам вие как го чувстватв, но докато се гледаха ту в очите, ту в устните - въздух не ми трябваше 😂

# 111
  • Кърджали
Енгин и Пъръл нещо съвсем различни... Нещо между тях ще се получи ли изобщо...

# 112
Ох аз съм съгласна не на 2-часови, а даже и на 4-часови епизоди... тоолкова бързо минават, а толкова бавно минава времето между срядите Cry

# 113
  • Кърджали
Не знам кой е по-голям идиот - Селин или Алптекин...

Еда хубаво предупреди Серкан че като ще подслушва ще трябва да си търпи..Ама направо си го дразни .... Ще полудее това момче

# 114
Нашия като гледам е много ""спокоен". Като нищо ще "пренареди интериора" на заведението Wink
Серкан как ги чува ...

# 115
  • София
Тоя Алптекин е много зле, тотал щета! Съвсем спокойно могат да го занулят от сериала. Хич не ни е притрябвал. Нито на Серкан или Айдан.

Страст, ама че страст. Така се гледаха ту в очите, ту в устните. Heart Eyes

Ето какво правят всички в ресторанта. Еда си ревнува съвсем напразно. Като гледам Селин никакви мераци към Серкан няма. Даже Еда предизвиква повече Серкан отколкото той нея със Селин.

И аз писах преди време, че чакам целувка като тази от края на първи епизод - изневиделица. На кого ли ще му падне първо пердето??

# 116
Сега е време за целувката, на нашия му падна пердето ...

# 117
  • Кърджали
Ефе казва че трябва да говори със Серкан заради покрива... Щял да говори с него и с нея...

Виж сега Еда..V Ще кача Селин на такси и ще влезна тук все едно те търся... И ще те изведа.. Няма да ядеш сладко, няма да увърташ

Аууу Серкан остана с отворена уста пред начина по който Еда говори със Селин ...А тя и казва че  еясно че още е влюбена в него и го преследва... Не се заяждала с нея все още, щялада разбере когато го направи...

# 118
Селин е много дразнеща ... всичко романтично разваля ....

# 119
  • Кърджали
Серкан ние тук сме да наблюдаваме Ефе или Еда
Моля
Ти се разделли с нея но още ти влияе. Само тя п може да ти се налага. Не е ли странно
Странно е..Но тя е много оригинална

Днес съм влюбена в Серкан Болат, не знам дали казах

Пъръл е третият ми в списъка за дразнещ

Ефе си призна че той е променил цифрите.. Уж без да иска...

Общи условия

Активация на акаунт