Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 659
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Днес съм влюбена в Серкан Болат, не знам дали казах
Зачудих се коя от двете го е казала, че съм и изпуснала 😂😂😂ей, дивачки сте

# 121
  • Кърджали
Ефе искал да поправи нещата. Пратил бил мейл на Емре да му признае, пратил бил същия мейл и на Серкан .

Май беше толкова...
Някак в нищото ще свърши...Заслужава си поне да я целуне веднъж, ей така да и покаже колко не я ревнува...

# 122
ЦЕЛУНИЯ бе , Серканчо ...

# 123
Значи този път нямаме крайната сцена показана във фрага?
И разкрихме Ефе ..?

# 124
  • София
е, не...това ли е финалът?

# 125
  • София
Е, какво стана сега?? Така ли ще свърши? Нищо не разбрах. Алекс, помощ! Какво си говориха нашите?

# 126
Жалко, че няма да има фраг тази вечер!

# 127
  • Кърджали
Спореха. Еда му казваше че няма право да я изпарща, да се приибра при Селин. За него нямало никакво значение че Селин оставала в къщата му. Нямало смисъл да ревнува. Еда му отвърна че май той повече ревнува, защото е дошъл да наблюдава, ама е довел и бившата си любов за компания... кой повече бил ревнува
Серкан отрече да ревнува /и сам не си повярва/. Хубаво било да не ревнува, щото отсега нататък и ЕДа щяла да си живее живота, както той си продължавал неговия...
Тъкмо виках - целуни я бре магаре, да покажеш колко не ревнуваш и те пуснаха реклами...

Обаче сега като са разделени между тях има енергия за цял град, пази Боже като се съберат....

# 128
  • София
Еда започна разследването, Серкан заложи капаните и търпеливо изчака Ефе да гръмне...

Мисля, че Серкан има план да разследва рухването на стената и да докаже, че е било саботаж...

Очевидно е, че има план как да се върне при Еда и затова не я пуска нито миг далеч от него...

А къде ни е нощта от фрага?

# 129
Работа...и работа... и пак...Тези двамата няма ли за малко да останат сами...само навлеци и дрзнители около тях...а те , ще се изпепялят когато са един до друг, но не инат та инат. Еда да не я контролират, Серкан сакън да не си признае и изложи...А бе Айшето ханъм, започвам да се съмнявам в твоите извратени представи за любов...
Пъръл и Енгин ме кефят... различни
Благодаря на Александра за преводите!

# 130
Еда го плаши нещо, май ще му се отвинти главата от рeвност. Да видим като изчезне Ефе как ще я задържи.

# 131
Да видим като изчезне Ефе как ще я задържи.
Е, тогава може да се появи мома англичанка малко за колорит, и някое бивше севгили на Еда, ето още няколко епизода да се дърлят и теми  да изпишем

# 132
Серкан я подкачи, че го ревнува. Тя му каза че от утре ще види друга Еда, че продължава живота си. Май заради това, че продължава да дъри бившата покрай себе си и в дома си.
Ще видят тия двамата Серкан и Селин фъртъна, че чак ще се чудят от къде им е дошла.
Селин изведнъж стана много важна в собствените си очи, защото Еда за пръв път показва открито, че се дразни от нея. Серкан и Ферит я защитиха и кой като нея. Само, че не схваща защо Серкан го прави. Като елементарна кифла реши да показва мускули - съдружничка с 5%, пък Еда обикновен работник. Не може да преглътне че Еда за три петъка има по-голямо влияние в живота на Болатови, отколкото тя за цял живот.
Изобщо не й пука за Серкан и не го иска. Гледа само да натрие носа на Еда. Но ще си получи каквото търси мисля аз.
А пък Серкан има да се пържи на огъня дето сам си го накладе.

# 133
Доста спомени имаше този епизод ...май ни подготвят за нещо интересно. Така беше и в серията като се събраха и като се разделиха.

# 134
Един спокоен и уравновесен човек, който никога не ревнува .. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт