Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 633
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Алекс не му ли каза и нещо от рода на - ще видиш една различна Еда?

Ако вярно съм разбрала, то според мен тя го заплашва, че от сега нататък положението за сърцето и мозъка на Серкан мяма хич да е розово 😂

# 136
Успях кажи речи да гледам днес , които си е истински напредък  Joy хареса ми , че Ефе си призна накрая , свърши тая драма само за 1еп Hug
Сцените с Айдан бяха страхотни Heart
А между нашите.. Nature Zap Nature FireNature Zap

# 137
Еда все се заканва да се покаже различна, е аз не я видях, все си е Еда Йелдъз

# 138
  • Кърджали
Мен Пъръл иЕнгин ме дразнят. По-точно Пъръл ме дразни. Всичко трябва ад е идеално по нейните представи... А за Серкан викаме че е инат, тя не отсътпва и крачка от идеалите си. Тц, дразнещо ми е...
В серии като тази съм съгласна и да не ги събират нашите двамата още. Страхотна серия беше това, аз нямам претенции за повече... На Серкан тази серия му се разтече мозъка от любов и ревност
Ефе призна, но Серкан няма да спре да рови докато не докаже че е саботаж. Или поне докато не разкрие кой е тайният съдружник на Ефе. Така че Ефе още няма да си ходи...
Пък и Серкан трябва да ревнува.

Nalbantova, да . - сега щял да види една различна Еда, която си продължава живота, щом той можел с бившата , що и тя да не може да продължи напред, без да се интересува от мнението му ... Нали и той не ревнува, та нямало да му пречи... Добре дошъл в света на ревноста и желанието, Серкан Болатт

# 139
  • София
Айфер прибра Енгин,когато остана без квартира,време е да прибере и Ефе да не се чувства самотен,къщата е с много стаи.А нека и двамата да не ревнуват,довериетпо трябва да е взаимно.Аз съм за справедливост на кантар ,каквото за единия ,това и за другия.

# 140
Това с момата англичанка ми се струва глупаво да го използват. Еда така ревнува от Селин, че не ми се ще и още една да и се стовари на главата предвид мекото сърце на Серкан.

# 141
Имах чувството, че Серкан всеки момент ще скочи и ще пренареди фейса на Ефе бей по свой проект, не знам как се сдържа. А пилето Селин продължава да си кълве в чинията, сори но нейните реакции са ми като маиймуна на антидепресанти

# 142
  • София
Да се съберат първо, преди да им изкопаят бившите гаджета, предлагам аз... Rolling Eyes

Само не ми хареса това, че Селин остава да спи у тях. Прекалено ми е. Приятели от детството - добре. Ама са имали и връзка. Между тях няма никаква химия, това е видно. Ама все пак... И аз бих се подразнила на мястото на Еда.

# 143
Това със Селин да остане при Серкан е малко тъпо , Той трябваше да я отпрати . Да не е социално слаба ,че да не може да отиде на хотел ? Или в стария му дом ? Тя нали е възпитано момиче , какво търси при него ? Ега ти навлека ...май Еда ще я оскубе следващия епизод Satisfied

# 144
Алекс, съгласна съм с теб за серията. Беше превъзходна.
Серкан май каза на Ефе, че със съдружието е свършено.
Изкефи ме Айдан, как с руския чай (щото и рускините пият от същата весела напитка като гледат и коментират дизитата) подреди Селин - "няма ли хотел за теб" и на тръгване - "какво ще прави тая в къщата на момчето ми".
Много се смях като преглеждаха записа от видеокамерите - Ердем спи, Енгин и Пъръл се целуват, а Лейля откача.
Всичко лъсна ачък ачък.

# 145
  • Кърджали
Така в нищото ли ще свърши серията ... Със заплаха " ще видиш от къде изгрява слънцето".... Серкан я взимай  я целувай... нищо че нито я обичаш нал, нито я ревнуваш....

Оправдание за оставането на Селин не мога да измисляV Айдан хубаво го рече - няма ли хотели...
Добре, нищо няма  в него, грам не я отразява, ама  толкова ли не се усеща че така само ще ядосва Еда /то не че много му пречи, ама после пак трябва да ходи да се извинява, да е романтичен...... Пази ли още белезниците, щото ако не му дойде скоро акъл в главата пак ще се налага да ги ползва накрая/

# 146
Пак реклами ...
Момичета благодаря ви за страхотната компания Hug не усетих кога минаха 4 часа Simple Smile

Оставям ви , до утре, че трябва да ставам 5.30

Този епизод беше на Айдън Gift Heart

# 147
Защо хаштагът беше #çokseviyorum?

# 148
  • Кърджали
Аз трябва да стоя будна до 2 часа / че тогава ще ходя да прибирам мъжа ли от работа/... ИСкате ли превод на някои сцени...Предполагам никога няма да позная на кои

# 149
  • София
Оф бе! Защо не я награби да й удари един хубав целуфан за финал?? Това очаквах, честно казано.

Селин верно се държи неадекватно. Постоянно гледа с един тъп и празен поглед. Много ми е чудна. Дори една интрига не може да завърти. Толкова е глупава. Joy

Ефето го харесвам въпреки саботажа. Ще му дам шанс. Ама да се разкрива вече кой е този съдружник.

Сега ще трябва да завържат някаква нова интрига ми се струва. Но не протакаха ли много вече историята с инцидента?? Кога най-после Еда ще разбере цялата истина и, че тя е причината за раздялата, както и че Серкан още я обича..? Thinking

Епизодът беше много хубав, интересен и силен. Само финалът нещо увисна. Не ми хареса. Ама като изгледам епизода с превод, пак ще коментирам. Може тогава да ми се стори логичен завършек...

Общи условия

Активация на акаунт