Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 629
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, може ли само малко уточнение , когато  Селин цъфна с куфара,  Серкан каза ли й, че може да остане при него и имаше ли други сцени след това? Изобщо не ми се вярва да е останала там  , де да знам, не е морално Joy нали не обичал гости , да живее с други хора и т.н. аз все още имам надежда,  че той я е пратил в лятната къща или при майка си,  просто не са го показали....

# 151
Защо хаштагът беше #çokseviyorum?

И аз не разбрах, може би са го объркали с някой предстоящ епизод

Благодаря за компанията!

# 152
Момичета, може ли само малко уточнение , когато  Селин цъфна с куфара,  Серкан каза ли й, че може да остане при него и имаше ли други сцени след това?
Каза, че има свободни стаи в къщата и ще го обсъдят.

Момичета и аз благодаря за компанията, надявам се, че преводите ми, които не са кой знае колко де, са ви помогнали поне малко да разбере какво горе-долу се случи. Не знам какво ще е състоянието ми следващите дни и дали ще мога да се включвам, но знайте, че редовно ви чета! Лека нощ Hug

# 153
  • Кърджали
измърмори нещо от сорта че стаи имало празни много.... Къщата е на самия холдинг, един вид служебна.. Серкан бил избързал с нанасянето , настанил се по-рано от предвиденото, та Селин мислела била че е празна и можело да остане няколко дни... Такива неща.... Нито я отпрати, нито беше очарован от идеята да остане там.

Хаштага си беше много на място. Цялата атмосфера, всички разговори между двамата , всичко показваше това "много те обичам,", няма да стоя далеч от теб  ... Айдан също си призна черно на бяло че много е обикнала Еда... Имаше го точно усещането на обич...  С друбните неща

Но аз както и по-рано казах - ако ще  яима тази енергия, нека не ги събират още... То те скоро самите ще забравят че са разделени. Серкан от време на време и без това забравя...

# 154
Защо хаштагът беше #çokseviyorum?
Аз пък си мисля, че Серкан ще лепне един целуфан на Еда и така ще свърши епизода Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
  • Плевен / София
На финала на серията....
66 Потребители и 159 Гости преглежда(т) тази тема.
Ще я търся къде ще я качат, за да я гледам, а сега се връщам да ви чета...
Алекс и ако има и други превеждали....благодаря от сърце

# 156
  • София
Чувствам се леко глупава, че чакам втора порция реклами от 15 минути, за да видя за трети път сцена, която дори не ми хареса как завърши... Joy Не, не съм глупава. Лудост е това. Но е сладка лудост. Blush

Лека ви нощ, момичета, ако успея да заспя, разбира се! Nature Moon Иначе очаквайте среднощни включвания. Hug

# 157
  • Кърджали
Бърборанке, и за кат теб... Седя и чакам реклами да свършат за да видя нещо което знам какво ще видя и знам че няма да ми хареса как ще свърши в нищото, ама пак ще го видя...

# 158
  • Монтана
Алекс, нужда от твоите преводи винаги има!
Всички, които си правят този труд - Момичета, незаменими сте!
Благодаря Ви от сърце! Без навременните ви преводи нищо нямаше да разберем!
Страхотни сте, моята лична благодарност е безкрайна!
Алекс, ти си знаеш! Моля те!

# 159
Ali.yor , Алекс , благодаря за уточнението , значи Голямото пиле може наистина да е останала в неговата къща , не ми пука , ако ще  и 20 стаи да има , някой да извика СЕМ да я извадят от там , че нарушава моралните устои и има непристойно поведение  Joy

# 160
  • София
Иии 30 минути по-късно - йок, целуфан няма. Бити. Не ме убивайте, грации, ама това е най-тъпият им завършек досега!!!
Бърборанке, и за кат теб... Седя и чакам реклами да свършат за да видя нещо което знам какво ще видя и знам че няма да ми хареса как ще свърши в нищото, ама пак ще го видя...

# 161
Бърборанке и Алекс , пък гледайте де, знае ли човек - този път може и да я целуне 😂
Аз така винаги гледам Титаник, ако го пуснат някъде де, с идеята, че може да не потъне този път 😂

Благодаря за преводите и всичко останало, булки. Бъдете здрави 🍷

# 162
  • Кърджали
Останала е ... Когато Серкан искаше да я изпрати от ресторанта за да може после да си прибере Еда, Селин му каза "Нали ще отиваме на едно и също място, може да те изчакам".Серкан измърмори че си има друга работа и скоро няма да се прибере....

И си свърши в нищото. Сам осе чудя този поглед на серкан какво означаваше " Да те целуна и да млъкнеш ли, да те отвлека някъде ли, или прави каквото искаш, заслужих си го ли...."

# 163
И така в нищото ли завърши епизода? Rolling Eyes
Даже и чаршафите не ми харесаха като десен от рекламата

Лека на всички, пък да видим как ще ни изненадат с променената Еда и Серкан в ролята на детектив. За мен това си беше епизода на Айдан.

# 164
Предполагаем рейтинг. Поне според него има покачване. Серията на мен много ми хареса. Благодаря за преводите. Не зная как са трендовете.

#KuruluşOsman 10,55 | 8,10 | 9,90

#Sadakatsiz 9,85 | 12,60 | 12,70

#SenÇalKapımı 4,68 | 4,35 | 4,65

#BenimAdımMelek 4,55 | 3,80 | 4,70

#DoğduğunEvKaderindir 4,35 | 3,75 | 4,50

Общи условия

Активация на акаунт