Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 622
  • 746
  •   2
Отговори
# 165
Да, май почна следващият сериал. Нямаше друга сцена, нямаше и трейлър.
Малко странно е да оставаш да живееш макар и временно при мъж, ама на Селин едва ли е неудобно, все пак цял живот е искала да живее под един покрив със Серкан. Помня как оглеждаше домът му, когато Еда уж се нанесе да живее със Серкан.
Аз може би искам превод на сцената с  библиотеката, както и на тези с Ефе и Еда, и с Ефе, Серкан и Еда и Серкан и Еда накрая, че не схаванах финалът какво точно стана.

# 166
  • София
Няма ли да ги събират вече?? Айшето колко още ще ни лази по нервите? Да, прекрасни моменти имаха в този епизод, ама... са разделени.

Алекс, благодаря ти за преводите!!! ali_yor, на теб също! Simple Smile

Нямам търпение за фрага - какво ли са ни подготвили за следващия епизод? Чудно ми е какво са измислили. Явно Серкан, Селин и Еда ще са заедно в апартамента му. Да не се окаже Славена права в прогнозата си и да заживеят на съквартирантски начала, а двете грации да се борят за любовта му?? Не знам тогава какъв жанр ще ни лепнат вече. Трагикомеди. Joy

# 167
  • София
Направо ме хвърлиха в музиката с този финал! И аз изгледах търпеливо всички реклами от по 15 min с надеждата да не е това финалът, но уви, напразно! Колко много искахме всички ние, феновете на сериала да не ни показват финалната сцена още в трейлърите и те какво направиха, не ни го показаха в трейлърите, но пък ни показаха един финал (всички чакахме, за да разберем това ли е финала всъщност или не?!). Финалът нали по принцип трябва да е сцената, момента или мигновението, което възпламенява, взривява емоциите от епизода и в същото време хвърля в любопитство, интерес и вълнение зрителя, кара го още с края на епизода да тръпне в очакване на следващия! Честно, разочарова ме Айше Кутлу и екип от финалната сцена!

В момента съм в минорно настроение, но се надявам утре да мога да се включа с пост за епизода, гледан с розови очила и розово настроение!

Благодаря на всички за всичко, което правите за нас в темата! Клипове, преводи, нова тема, мнения, информация!
Благодаря ви искрено, че правите дните и нощите ми усмихнати!

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 01:27 от nrgmama

# 168
Ееееее, ама този Серканов поглед как ме обнадежди .....и целувка ЙО(К)

# 169
Щеше да е по- логично да спрат епизода , когато Ефе си призна , тогава щеше да има някаква тръпка , сега наистина  е в нищото. По-лошото е , че тази история със Селин не ми харесва  и няма да се съберат и в следващия епизод очевидно Confused но пък може да има женски бой Joy

Мисля че Селин се настрои срещу Еда, защото разбра,  че Еда я подозира за саботажа , няма общо със Серкан , чувства и т.н.

# 170
  • София
Алекс, аз се надявам Серкан да си мисли “ще взема да я отвлека, че вече не се издържа таз раздяла”. Не искам да се прибира при Селин и Еда да остава сама. Стискам палци за такова развитие. Simple Smile

Вай бе! Рейтингът е добре. Един път да не го мисля и той взел, че се покачил. Ама ДЕК нещо слабо. Тоз Мелек се вдигнал. Чудна работа... Д-р Фостер е с 10 епизода, Неверен сега на кой е? Ако някой знае. Защото според мен сценарият ще забуксува като поемат комшиите юздите. Интересното беше именно в динамичното действие. На всички НВО, Нетфликс и сие сериали това им е силата - кратки сезони, малко епизоди, бързо действие, обрати. Wink

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 23:47 от Бърборанка с розови очила

# 171
Много ви благодаря, мили момичета, за бързите преводи и страхотните коментари! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Епизодът много ми хареса! Сцените между Еда и Серкан са пълни с неустоимо желание и привличане един към друг. Представям си ги като магнити, които нищо не може да раздели!

Напрежение, волтови дъги, емоции, любов, съпричастност, помощ, обич - всичко имаше и беше с мярка.

Ще чакам с нетърпение да го изгледам отново, за да задоволя нуждата си от романтика и красива любов!

Хубава вечер и прекрасен ден утре!

Докато гледах усещах каква страст има между двамата и си спомних за песента със същото име:
Страст - Сара Брайтман и Фернандо Лима:

https://www.youtube.com/watch?v=BOlykjGJCcw

Скрит текст:
Страст
Ти мечтаеш за любов омайна,
чиста, безусловна да те поведе,
силна, като слънцето безкрайна
със страст творяща нови светове…

Ти мечтаеш и копнееш за любов,
Светла, предана, добра,
Свободна, окриляваща сърцето в зов
за полет вечен към страстта...

Страстта е като бурен вятър над земята,
Понася те към порива за свобода,
да знаеш, че някой някъде те чака
и копнее да докосне твоята ръка…

Страстта пътува без страх сред звездите,
И винаги търси безкрайността,
През огън минава, ходи по водите,
Превръща в реалност всяка мечта…

Със сила страстта осиява над мрака
Тя пресъздава цялата земя красива,
Знаеш, че някъде някой те чака,
Зад хълма, където слънцето се скрива…

Две души, които в страст се сливат
И пътя си поемат заедно към Вечността,
Не ще усетиш липса на човек любим
Когато Ангел те повежда за ръка
Към световете нови на страстта!

# 172
Няма ли някакъв шанс след финалните думи на Еда, Серкан да изгони Селин от апартамента, афектиран от чутото?

# 173
Еда заради Серкан трябваше да спести подозрението си за Селин , но ревността и любовта са неконтролеруеми .

# 174
  • Плевен / София
Айдан е моят нов любим герой. Каза на глас, това което ние пишем от три дена - За тебе Селин хотел няма ли? ...

# 175
Най-много той да се изнесе, щото е джентълмен. Simple Smile

# 176
Чак е притеснително колко народ гледаме половин час реклами, за да свърши епизода в нищото, само заради нищожната надеждица че може да пуснат фраг. Stuck Out Tongue Winking EyeSunglassesHug
Страхотна серия, страхотен заряд, и много смях. Всеки път си казвам ето тази серия беше най-хубавата, и следващата ме изненадва още повече. Вече нямам търпение да идва следващата сряда, за фрагманите, за озета и всичко. Ако имаше как предварително да се гледа, ех...
Момичета, благодаря за компанията, прекрасни сте Purple HeartSparkling HeartGreen HeartBlue HeartYellow Heart. Имам чувството че времето лети в сряда вечер. Изобщо не усещам как минават часовете и все ми се струва безкрайно кратка серията.
Алекс, Ali.yor , Flowers Hibiscus благодаря за преводите. Ali, Hug бързо оздравявай, мила.
Пъръл не успя да ме подразни, но не успях да разбера защо разхождаха цял епизод Алптекин по клин. Очаквах поне нещо от миналото им да разкрият, но уви, друг път ще е явно. Айдан и Сейфи са си ми любимци от край време. Селината ме дразни много, но ми се иска в следващите серии Еда да и разкаже играта просто. И супер много ще се накефя ако Серкан все пак се сети да я сложи на място(Селината имам предвид, да не стане недоразумение), ама много ще му се радвам. Аз и така му се радвам де, то всъщност повече не знам има ли накъде Stuck Out Tongue Winking Eye
Ах, стопих се от тези погледи пълни с копнеж и любов. Как се гледат и аха да се целунат, и се усещат, и се отдърпват. Хем искам вече да ги съберат, хем тази взривоопасна енергия между тях ме изпълва направо. Отивам да си пусна пак серията, тази нощ малко ще се спи Blush По някое време може и пак да се включа BlushHeart EyesKissing Heart
mikipoli, тя Селината от край време я е яд на Еда, че Серкан се влюби в нея и Еда изживява нейните мечти. Просто в началото уж имаше Ферит и се покриваше. Сега съвсем и е причерняло. Ама много ми се иска Еда да и проскубе перушината със стил, щото нашето момиче си го може това.
Диди, Flowers Hibiscus благодаря за новата къщичка. Така се развълнувах от епизода, че щях да пропусна. Много красиво си ни я подредила отново.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 23:46 от blue`

# 177
  • София
След всичко видяно през тези 18 епизода досега Серкан да се ядоса на Селин е мисията невъзможна. Олмаз! Joy Смея се, ама ми се плаче. Тъжно е. Каква е тази привързаност към Селин, голямо разбиране, голямо нещо. Но да гледаме от добрата страна - в началото на сериала й се дразнеше за годежа с Ферит, разправяше как е най-логичната жена за него. А сега... грам не я отразява, като изключим уважението - приятел от детството била, добър ПР била, имала 5% акции. Като сестриче си я третира. Поредният повреден член от семейството му, ако питате мен. Ако между Еда и Серкан има електричество за цялата ни планета, то между Селин и Серкан толкова да няма електричество, че не мога да намеря думи да опиша липсата му. Между Ердем и Фифи има повече привличане. Между Мело и Ефе дори. Joy Смятайте!
Няма ли някакъв шанс след финалните думи на Еда, Серкан да изгони Селин от апартамента, афектиран от чутото?

# 178
Видяхте ли сега защо не ни показаха финала във фраговете... Ами то финал няма.  Но пък ще се подредим пред мониторите другата сряда да видим къде ще спи Серкан тази вечер.
На Серкан няма какво да се сърдим, че не отпрати Селин. Апартамента е служебен и при нужда всеки от съдружниците може да го ползва. Няма как да й откаже.
Сигурно ще грабне Еда и ще я заведе в къщата с пердетата или ще я заведе у тях и леля й ще го приюти в стаята на Ердем.

# 179
Според вас колко дни евентуално Селин ще остане при Серкан? Thinking колко време е необходимо за този ремонт, предвид че Арт лайф правят проекти и ремонтират покриви за половин ден общо, а цели къщи за 2 дни Joy според мен с това темпо на работа къщата на Селин ще е ок за има няма 10-12 часа Wink ама филм да става Joy
И аз мисля, че е редно той да се изнесе , ако няма сили да я изгони , ама да видим ...

Мира много хубава песен,  върна ме повече от 10г назад Flushed почнах да се чувствам стара Joy беше заглавна песен към един латиноамерикански  сериал и от там я знам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт