Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 616
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Аз си мисля, че Серкан няма да остане в тази къща, или ще настани Перушината на друго място.
Забравих да кажа - много ми хареса че Айфер разбра, че Серкан още обича Еда. Не ми хареса, че иска от него да стои далеч от нея, но я разбирам.
И ми хареса, че Ефе си призна. Вярно беше притиснат от обстоятелствата, но ми хареса. Да видим сега какво ще става.
Ох, да, и много се дразня Мело колко много защитава Селин. Изобщо не ми липсваше това момиче. Днес ме подразни.

# 181
  • Кърджали

Заповядайте! Напрежението е опасно за живота, или поне  за по-слаби сърца
Сцената в библиотеката

Не мога да стоя далеч от теб

Скрит текст:
Еда: Какво търсиш тук ?
Серкан : Штттт…Търся си книги
Еда: Не са ти останали книги вкъщи ли?
Серкан: Тъй като се преместих в нова къща, всичките ми книги останаха по кашони. А не мога без да чета…
Еда: Нова къща ли?
Серкан: Мхм
Еда: Защо аз не знам? Не се спомена в офиса.
Серкан: Местя се в една от къщите на Артлайф. Пъръл е уведомена.
Еда: Мхм..Ти как влезе тук?   В библиотеката не допускат външни лица.
Серкан: Ъхъ. Да. Но да ти напомня. Тази сграда аз я направих. Нали покрай тази сграда се запознахме.
Еда: Вярно… Мозъкът ми значи е изтрил и този ненужен спомен.
Серкан: Мхм..Знаеш ли къде е съвременната архитектура?
Еда: Тук
Серкан: Не си ми сърдита все още, нали?
Еда: Какво значение има дали съм ти сърдита или не съм?
Серкан: Специално исках да те хвана в библиотеката. Да поговорим спокойно спокойно.
Еда: Не искам да говоря с теб
Серкан: Ха…Тук
Еда: Добре. Говори тогава. Слушам те
Серкан: Последните два дни бяха много изтощителни. Ако не беше ти, нямаше да се справя
Еда: Това ли дойде да ми кажеш?
Серкан: Да
Еда: Добре .Викаш да не сме скарани ли?
Серкан: Защо да сме скарани? Няма нужда от това
Еда: И как ще стане това? Възможно ли е след всичко случило се?
Серкан: Ти кажи! Как да стане ?
Еда: Аз казах каквото имах за казване! Стой далеч от мен!
Серкан: Не мога да стоя далеч!
Еда: Какво означава не мога да стоя?
Серкан: Шттт
Еда: Ще стоиш! И ти каза така, каза ми да стоя далеч от живота ти. Но усещаш ли че ти не можеш да стоиш далеч от мен? Все си по петите ми! Навсякъде, дори и тук
Серкан: Да, така е … Ама не искам да стоя далеч..Няма нужда…Да намерим друго решение
Еда: И какво ще е това решение? Каквото намери и със Селин ли?
Серкан: Какво общо пък сега?
Еда: Виж. Например… Опитай с емпатия. Емпатия! Знаеш ли какво означава това? Ти какво правиш? Слушаш ли ме изобщо? Слушай ме! Ела на себе си! Ела на себе си!
Серкан: Ммм
Еда: Само за една минута да проявиш емпатия ти казвам
Еда: Например ако аз ти кажа да стоиш далеч от живота ми, ама в същото време и да не искам да стоиш, после  да те преследвам навсякъде , да изниквам навсякъде, където отидеш, да се появявам навсякъде..Какво ще …
Серкан: Шттттт
Еда: Какво ще кажеш, какво ще направиш знаеш ли?
Серкан: Еда…
Еда: Махни си ръцете!
Еда: Махни се, тръгвай си вече !
Серкан: Еда да поговорим ли малко
Еда: Какво правиш ти? Защо когато ти казвам да стоиш далеч от мен ме преследваш? Нямаш право да ми го причиняваш, разбираш ли, нямаш право! Нямаш право да ме съсипваш със своята непоследователност /уф не ми хрумна по-точна дума/
Серкан: Еда
Еда: Остави ме!
Серкан: Успокой се!
Еда: Махни си ръцете!
Серкан: Успокой…
Еда: Не се опитвай да ме контролираш, Серкан! Ти си егоист, който не вярва в никого. Спри да се опитваш да ме контролираш!
Серкан: Еда..Аз само на теб имам доверие.
Еда: Не ми говори за доверие. Не виждаш ли? Още в първия ден в университета ще ме изгонят от библиотеката заради теб…
Серкан:Не, не се притеснявай, никой не може да ни изгони. Тази сграда аз съм я  правил.
 Еда /смее се/: От къде пък библиотекарката да познава Серкан Болат
Серкан: Ммм…Не се смей!
Еда: Да си беше видял физиономията когато жената ни каза да излезем
Серкан: Смешно ли е?
Еда : Да
Серкан: Тъй и тъй ни изгониха, искаш ли да се поразходим?
Еда: Ти няма ли да наваксваш с чертежите?
Серкан: Трябва да си освободя мислите в момента. Ти си превзела мислите ми, ще е трудно да работя . Да ти припомня , и ти имаш чертежи за правене
Еда: Аз ще ги направя навреме. Не се притеснявай
Серкан: Добре. Да се поразходим ли
Еда: Добре тогава, добре..

Обаче много ме кефи когато Еда е изнервена,а той един спокоен, сякаш няма нищо общо с него, сякаш е от друга вселена... Знам че това е адски вбесяващо по принцип, но много ми харесва тук.... Еда се бунтува, той не е от тая вселена, не е виновния все едно... А как я гледа, Еда му говори за Емпатия ,на него кой знае какви мисли му се въртят в главата...

Ше трябва да се науча да слагам субтитри май..За по - пълно удоволствие.Ама ще се задоволите с това за момента...

# 182
  • In the light side of the Moon!
Здравейте момичета 🤗
Изчетох ви , настигнах ви , сега остава само да изгледан и еп и ще съм в крак!

Благодаря за новата тема, благодаря и на Алекс и Али за преводите! 🌺

Ето точно, заради тези страстни погледи и вълнения ги обичам скарани и разделени ! Тръпката не е същата, когато са заедно 😂

Алекс, давай адреса да ти пращаме шоколад, че с тия емоджи си не е работа! 🍫🍩🍫🍩🍫🍩🍫🍩🍫

# 183
Най-много той да се изнесе, щото е джентълмен. Simple Smile

Да се изнесе в пансиона на леля Айфер, близо до Еда, домашна храна и уют Joy

# 184
  • Кърджали

Не е край, а начало

Скрит текст:
Е: За какво си мислиш?
С:  Истинска есенна вечер. Вали дъжд, листата са окапали. Всичко е свършило.
Е: Всъщност е обратното. Дърветата, чиито листа са окапали, остават силни. За да се събудят отново, по-силни.
С: Така ли?
Е: Ммм.. Тоест това което ти приемаш за тъжно, всъщност е чудо. Не е край, а ново начало.
С: Тогава, може би, нищо не е каквото изглежда…
Е: Може би
С: Студено ли ти е?
Е: Малко
С /сваля шала си/ Пардон..Така, хубаво да те завия сс шала .. По-добре ли е?
Е: Благодаря!
С: Ааа….и още…Това е за теб. Купих ти нещо дребно…За първия ти ден.
Е: Отварям го
С: Отвори
Е: /грее от щастие/ : Това е молив, който използват много добрите архитекти. Не е ли прекалено за мен?
С: Малко е дори. Аз провалих образованието ти. Не ми позволяваш сега да го платя. Затова те моля, поне това приеми, заради мен.
Е: Добре. Ще го ползвам тази вечер когато работя. И често ще ти се обаждам, нали така бях казала…
С: Може пък да няма нужда да ми се обаждаш. Може да работим заедно, в моят дом.
Е: Не искам
С: Изобщо ли не ти е любопитно за новата ми къща?Мммм
Е: Всъщност, ако работим заедно, може да приключим по-бързо.
С: Да, и според мен…

# 185
Алекс, аз мога да сложа субтитрите , но във vbox. Там се пишат много лесно , но сайта не се отваря от чужбина . Лаптопа ни е в мъжа ми , а този който имам вкъщи е много зле , не мога да изтегля програма за суб, а и клавиатурата му не работи половината  бутони Joy

# 186
  • Кърджали
Аз заради вас виках...Щото е друго да си е със субтитри... Не че не мога да се науча, ама няма да имам време, щерката минават на онлайн обучение и няма да имам възможност да се добера до компютъра през деня....
Та ще се задоволите от мен по този начин...

# 187
Благораря за новата тема! Връщам се 20  странички назад да ви изчета.

# 188
И на мен ми допада по този начин, все едно чета книга Hug сега ще направя първото клипче , че го свалих за видим дали ще стане бързо Simple Smile аз дефакто няма да пиша, само ще копирам,  да видим Simple Smile

# 189
  • Кърджали

Къща, която ти отива
Скрит текст:
С:  И аз ще я видя за първи път обзаведена. Може да оставиш чадъра си. Ела, влез
Е: Точно къща, която ти подхожда.Като теб
С: Студена
Е: Не. Своенравна.Аааа, Сириус! Горкият Сириус, ти тук самичък със Серкан Болат ли остана?Много съжалявам за теб. Нова къща, ново начало. Без никакви следи от миналото.Точно като за теб
С: Да… Само ако можеше да изтрием миналото си. Нали? Ще пиеш ли нещо? Всъщност не знам дали изобщо има нещо, но..
Е: А, донесли са ти книгите. Нямало нужда да идваш в библиотеката.
С: Хладилника бил пълен. Ако искаш да хапнеш нещо, може да измисля нещо
Е: Не, не съм гладна. Благодаря ти за това /шала/
С: Ако искаш, може да го задържиш.
Е: Не. В къщата няма никакви цветя.
С: Ааааа, да, така е. Може би ще помогнеш по този въпрос.
Е: Ще ти помогна, разбира се, защо да не ти помогна…Ще открия кой е направил саботажа срещу теб. Не съм се отказала.
С: Така ли?Благодаря!
Е: Азз…да си отида в къщи. Не предупредих и леля, сега ще се притеснява за мен.Ще поработя вкъщи, накрая ще ти изпратя всичко
С: Еда, и без това си тук, нали го обсъдихме.Ела, да погледнем скиците. Няма да е повече от час. После ще отидеш при леля си. Добре.Ако искаш, ей там да поработим
Е: Добре.
С: Ще е по-удобно.

# 190
Ами, тези бая са си се поцелували 😂 Първо - главата на Еда е от към морето(или Серкан я е завъетял и са с гръб към публиката)
Второ - същата глава на Еда е от към микрофона 🤭 
https://www.instagram.com/p/CHdFrG2pnKb/?igshid=1mulo032yl3ug

Ох, аз зациклих на тази чаша. Синя, зелена, червена. Синьото май не се разбра какво е, нали? Обаче ми е смешна Еда - вижда, че е червена и веднага гледа към Серкан. Какво гледаш, той е очеизвадно за всеки човек около вас, че сте не луди, ами... вманиачени един по друг. И бърза после да я остави, а бе Бамби, криеш нещата от собственика им 😂 И доволната физиономия на Серкан ясно говори какво мисли по повода ❤️
Уж ново начало, всипко от миналото - заминало, но какво стана? Бамби намери снимка, запазена 🥰
Не знам колко повече намеци и знаци трябва да й направи Серкан, за да се включи тази лаааампичка нейна 😒

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 01:02 от Nalbantova

# 191
  • Кърджали

Вълшебно докосване
Скрит текст:
Двамата работят
Е: Тук ще сложа..И тук.. Какво ще кажеш?
С: Помисли и така…
Е: Как го правиш това? Само с едно движение на молива го превръщаш в нещо различно. Дали някога ще мога да бъда добра колкото теб?
С: Ти не успяваш ли да видиш разликата си между деня в който започна и сега? Виж, колкото и да не го харесвам, Ефе вижда диаманта /таланта/ в теб. И ти трябва да го видиш…
Е: Не мога да пренебрегна и това, което съм научила от теб. Ти си много добър в областта си.В областта на работата. Колкото и да съм ти ядосана, не мога да излъжа.
С: И ти си най-оригиналният човек, когото познавам. Това е хубаво нещо.
Е/телефона и звъни/ : Лельо, да след малко се прибирам.Добре. Добре, довиждане. Аз ще си тръгвам.
С: Скиците
Е: Лека нощ!

# 192
  • София
Алекс, благодаря ти, че ни превеждаш така сцена по сцена всичко! Chocolate Bar Може ли, като имаш време, да преведеш последните сцени от епизода - разговора на Еда с Ефе, докато Серкан слушаше; разговора между Еда и Селин, докато Серкан ги гледаше и слушаше отстрани; и разговора най-накрая между Серкан и Еда. Simple Smile

Редактирам се - и сцената в началото, от бара в офиса. Много ми е интересно какво си казаха там, преди тя да тръгне с думите “дръпни се”.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 01:28 от Бърборанка с розови очила

# 193
  • Кърджали

Няма да се прецаквам сам

Скрит текст:
Ефе: Свободна ли си?Добър ден!Днес си сама?
Селин: Всички освен Серкан и Еда са на обекта.
Ефе: И аз бях на обекта. Дойдох да взема няколко папки. До сутринта бях там
Селин: Как върви стоежа?
Ефе: Екипа работи усилено. Енгин и Пъръл организират всичко, а аз търча навсякъде.
Селин: И на теб ти е криво. Все пак са твои клиенти.
Ефе: Да, така е, криво ми е. Но говорих с Емре,  показах му чертежите, и той ги хареса.Според мен, много вероятно ще се откаже да ни съди.Няма да започва дело.
Селин: Дано. Серкан предлага като приключим да вземем от чуждестранна независима фирма сертификат за качество.
Ефе: Много добра идея.Много разумна.А ти как си, Селин?
Селин: Не знам. Серкан мисли че зад това стои някой. А Еда се съмнява в мен. Невъзможно…
Ефе: А Серкан защо се съмнява в някой?
Селин: Някой е играл с числата.
Ефе: Хммм
Селин: Не може да си ти, нали?
Ефе: Селин, и аз съм съдружник в този холдинг. Защо да се прецаквам сам така? Не може да направя такова нещо.
Селин: Да..Но в едно съм сигурна.Серкан няма да се откаже докато не разбере кой е отговорен. /телехона и звъни/ Извинявай. Да, моля, аз съм.В моят дом, сигурен ли сте?Добре, идвам веднага . Спукал се е тръбопровода вкъщи. Всички са на обекта, но аз трябва да ида спешно.
Ефе: Добре.Дано не е сериозно, имаш ли нужда от нещо
Селин: Благодаря

Не издържам да те виждам
Скрит текст:
С: Еда! Може ли да поговорим?
Е: Сам открий кой е направил саботажа. Аз се отказвамV
С: Няма
Е: Дръпни се
С: Еда! Може ли да поговорим малко?
Е: Пред всички, пред Селин, ме постави в трудно положение, осъзнаваш ли? Какво искаш да говориш с мен след това?
С: Беше несправедлива вътре!И без това проблема не е Селин.
Е: Истинският проблем си ти, Серкан! Докато задържаш другите в живота си, мен ме захвърляш като ненужна вещ.Нараняваш ме. Всеки път едно и също нещо правиш …
С: Какво общо ?Толкова много грешиш…Досега на никой не е бил толкова важен за мен колкото си ти.
Е: Какъв е този начин да държиш на някого?Като ме нагрубиш пред Селин ли?Или съм толкова важна за теб, че ме напускаш заради работата си?Така ли държиш на мен?Знаеш ли какво ми е чудно на мен? След всичко, което сте преживели, след всичко, което се е случило, как може да си близък /мил/ със Селин, и толкова твърд /груб/ с мен?Какво толкова ти направих?
С: Аз никога не съм бил влюбен в нея, разбираш ли?А не издържам повече да те виждам вътре.
Е: Искаш да си тръгна ли?Защото се изплаши от жена, която те обича повече от всичко друго.Дръпни се!
Бърборанке, тъкмо си ги пусках тях. Ще ги преведа, разбира се, и без това още един час трябва да седя будна...
тази от бара е втората сцена от този пост. Серкан казва, че никога нее бил влюбен в Селин. Че от всички най-много държи на Еда..

# 194
  • Монтана
Алекс, страшно много благодаря!
Цяла планина от шоколад няма да стигне, за да ти се отблагодарим!

Общи условия

Активация на акаунт