Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 139
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • Кърджали
Еда продължава да търси грешката.Иска да види и чертежа на лаптопа му и и трябва код  Кода на  е координатите на звездата, която той купи за Еда. Нямал бил време да смени кода. Еда му казва че и да го смени пак за този код ще си спомня...

Еда открива грешка в цифрите...Еда повтаря че е саботаж...Пфу, май сега ще сессъмняват в Ердем, защото той е бил там същия ден..

Не може ад е Ердем, той няма способност да прави саботаж
Лейля не може да е... Тя сте обича повече отвсички..VА да знаеш аз те обичам най-малко
Еда настояв че може би е Селин, Ефе не можел да е - той докарал клиентите
Серкан реши че е Ефе. Щял да и го докаже после, но първо да спаси холдинга
Мозъка му се включи...

# 31
Паролата на Серкан май са координатите на звездата на Еда Grinning

# 32
ali.yor благодаря и на теб от името на всички в уютната ни групичка Simple Smile

# 33
  • Кърджали
Да, паролата е координатите на звездата на Еда...
Еда иска да намери виновния.Разпитва Ердем дали Лейля е била постоянно около компютъра когато принтирали скиците. Пита го дали още някой е бил там. Ердем казва, че Селин е била наоколо

# 34
Мело се появи Simple Smile

# 35
Мело е фен на Ефе. Горката, първо Кан я разочарова, а сега и Ефе ще я Grinning Еда разпитва Ердем, той също каза, че подозира Селин. Серкан каза на Емре, че някой е подменил чертежите и му предлага за 2 дни да разкрият виновника и да завършат покрива, за да не се стига до съд.

# 36
  • Кърджали
како Айфер. Аз си тръгвам, приключих
ти да не мислиш че забравих.Какво не трябваше да чуя
Такова...
Ти не би ме излъгала, значи е нещо сериозно, казвай....С хипноза или иначе ще те накарам да говориш
Цветарницата ти е спасена от Робот

Серкан вече е убеден че е Ефе.
В понеделник повдигали дело срещу тях.
"Чудесно, съдбата ни е в ръцете на Ефе... "
Серкан иска Ефе пак да се обади на Емре... Казва му че грешката не е в цертежите и е саботаж... Предлага му за два дни да  направи ремонт на покрива и цялата къща. За компенсация"

Ефе - Защо каза че е саботаж
Серкан - Така ми хрумна

Алптекин Взе да ми писва...Сега пък Айдан му била виновна за лошите му отношения със сина му.Изпратил го бил в чужбина защото тя била в депресия и само ревала

# 37
  • София
Не знам аз ли се повредих, какво ми стана, но... Много пъти сме коментирали в темата, че Керем не е типично красив мъж, но притежава невероятен чар и харизма, с които те пленява. Е, гледам го сега в сцената, докато говореше с Емре бей от телефона на Ефе, и си мисля... ужасно красив мъж! Heart Eyes

# 38
  • Кърджали
Бърборанке.... Ако не си повтарям непрекъснато че няма как да се влюбиш в актьор, щото не е разумно, да съм се влюбила...

За два дена трябав да приключат с къщата.
Еда си е наумила че Селин е виновна. Разпитва дали тя има познания по архитектура, инжинерство...Дали пък не е намразила Серкан...

# 39
Добре, че нашата Фея, че да върне душевния мир на РоБо  Simple Smile

# 40
Наистина започвам да разбирам какво ѝ е на Айдан. Разликата е, че тя има огромна градина, а аз съм в апартамент. Самокарантинирала съм се и прекарах последните дни САМО в гледане на нашето сериалче и четене на темата. Благодаря, че колкото и да ми е зле, вие ми приповдигате настроението! Simple Smile

Серкан моли Еда да направи пейзажите на къщата, тя се съгласи, но иска и неговата помощ.

# 41
  • Кърджали
Еда, може ли да поискам нещо. За два  дни трябва да приключим с къщата... Ти трябва да направиш пейзажа на къщата за два дни...Ако не можеш, разбирам
Ще го направя... Н още имам нужда от помощта ти
Добре, ела при мен и ще ти помагам

Ох бе Пъръл..VСелин разбра че Еда подозира нея

ти мен ли разследваш
Не теб...Някой е сменил цифрите
и този някой аз ли съм... С каквоправо ме обвиняваш.

# 42
  • София
ali.yor, бързо излизане от карантина ти пожелавам! Поне си прекарваш добре времето. Благодаря ти за преводите и се радвам, че почука на нашата врата. Hug

# 43
Благодаря , Черна розичке Hug  за уютната къщичка Heart Eyes

# 44
  • Кърджали
Какво става тук
Еда си мисли че аз съм си играла с цифрите
Аз ти казах да не ровиш по това
Аз  просто по уликите
Уликата ти е грешна... Казах ти че няма общо със Селин. Престани...

Въх, и Ферит защити този път Селин, че тя не може да направи такова нещо

Много бързо изнасяте багажа..
Защо стоите тук и само си причинявате болка
Ако можеше да спре времето, всичко да си остане  на мястото и синът ми да остане тук още една вечер
Но вижте, мебелите са си тук... Винаги може да си дойде

Общи условия

Активация на акаунт