Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 614
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Благодаря ти, Алекс! Точно тази сцена в бара беше много силна и ми е една от любимите в епизода. Само не разбрах следното - Еда в прав текст му каза, че го обича повече от всичко, така ли? И той й каза, че никога не е бил влюбен в Селин?! Вай бе! Значи ще излезем прави. Навремето си спомням, че тук в темата доста обсъждахме връзката му със Селин. Как щом е бил с нея, значи е бил влюбен в нея, просто я е разлюбил. Но явно никога не я е обичал. Тя е била влюбената, били са приятели от детството и той е решил да пробва, където има един израз. Но не се е получило. Той и на терасата преди сватбата това й каза: “Виж, Селин, с теб се опитахме, ама... не се получи.”

Явно нашите ще са си като котка и мишка. Инати бе! А аз така се надявах единият от двамата да свали гарда. Сега очаквам Айдан да се намеси. Със Сейфи ще измислят план да ги съберат. Както в началото не искаше Еда и си повтаряше “Селин, та Селин”, сега нова песен ще запее. Нямам търпение, защото, ако изляза права, ни очакват много комични ситуации. Grinning

# 196
Сцената в библиотеката с буквички от Алекс Heart
https://vbox7.com/play:9a42b452ea

Отне ми повече от 45 минути докато ги наместя за 5мин клип Flushed мислех, че ще стане по-бързо, явно се надцених Joy

# 197
  • София
Алекс мила, едно голямо, среднощно, искрено "Благодаря" от мен! За времето и знанията, които споделяш с нас! Количеството шоколад не е много, но е от сърце! Heart

Преди да пожелая на всички все още пишещи в темата спокойни сънища, бих искала само да се присъединя към писалите тази вечер, че епизодът беше неистина силен с повече от обикновено красиви и вълнуващи моменти! Щастливи сме, че имаме момичета като Алекс и Ali.yor (на Али пожелавам бързо възстановяване!), които ни държат информирани в движение!

Спокойни сънища!

# 198
Черна розичке,
Алекс, Ali.yor
Епизода много ми харесва, напускам реалността и се пренасям в свят на любов и пърхащи пеперуди, погледи, които  ме омайват и двама души, които имат такъв заряд, че превръщат чувствата си в красиви фойерверки.

Да пореден път пиша за невероятната Неслихан Йелдан, обичам Айдан от самото начало Blush, еее как играе тази жена, за пръв път я гледам, но ще трябва да погледна и друго с нея.
Както блу писа и на мен ми хареса Айфер и това, че разбра, че Серкан има друга причина за
раздялата, макар и да го помоли да не обърква и наранява Еда повече.
Алптекин и Мело са ми напълно излишни.
Смях се от сърце, като си представих Серкан в стаята на Ердем Joy, както Дари писа.
Пърл е сухакарка, но аз си я харесвам, малко съм като нея, обичам всичко да е подредено като в аптека Sweat Smile, луда работа.
Аз също съм малко разочарована от финала и най-вече от приятелката в дома на Серкан.
Алек, както каза mikipoli, преводите на отделните откъси са ти чудесни, все едно четем книга, много ни радваш.
Лека нощ, че вече съм почти заспала .
Беше чудесна вечер. Hug

# 199
  • София
Сцената в библиотеката с буквички от Алекс Heart
https://vbox7.com/play:9a42b452ea

Отне ми повече от 45 минути докато ги наместя за 5мин клип Flushed мислех, че ще стане по-бързо, явно се надцених Joy

Алекс, mikipoli, прекрасен тандем се оказахте! Отнело ви е време и на двете, за превода и монтирането му, но пък резултата е впечатляващ! Благодаря ви!

Изгледах с огромно удоволствие преди сън клипа няколко пъти!

Спокойни сънища! Nature Moon

# 200
  • Кърджали

Ревнивите влюбени
тук с аразговорите на Ефе със Еда, на Серкан и Еда и на Селин и Еда

Скрит текст:
Ефе: Хареса ли ти яденето?
Еда: Страхотно е. Виж, преди теб приключих. Пържените картофи на шеф –готвача ми спечелиха сърцето.
Ефе:  Да ти е сладко
Еда: Мерси
Ефе: Беше труден ден, нали, Еда?
Еда: Има ли лесен ден със Серкан Болат?
Ефе: Тези дни отношенията ви са нещо много зле май?
Еда: Мхм.Така да ти го обясня. Който ми няма и грам доверие, аз пък изобщо не му вярвам.

Серкан: Вярвам ти…
Селин:Серкан, нищо не ядеш. Какво си говорят
Серкан: Нищо.Нищо..Обсипва ме с комплименти. Тя…

Ефе: Между другото, днес изглеждаш много шик.
Еда: Благодаря!
Ефе: Еда, ако няма да е много лично, искам да те питам нещо.
Еда: Питай каквото искаш
Ефе: Защо се разделихте със Серкан?
Еда: Работата му била най-важна, а аз съм му пречила..
Ефе: Ти сериозно ли?
Еда: Серкан е много сериозен по тази тема.
Ефе: Да напусне такава жена като теб само за да се съсредоточи върху работата си?
Това е лудост!

Селин: Серкан, ще се успокоиш ли?
Серкан: Хммм
Селин: Какво си говорят?

Еда: А на мен ми казва, че съм луда.
Ефе: Ти си много умна, много талантлива, много красива.
Еда: Благодаря ти. Много мило да чуя такива думи.Надявам се, че някой ден ще срещна някой, който ще ме оцени.Разбира се че го срещна

Тук умирам от кеф как Серкан се пръска от ревност

Селин: Серкан, ако искаш да си ходим.
Серкан: Не

Ефе: Наистина е много  трудно да се работи със Серкан. Много. Но добре, че те има теб.Присъствието ти прави всичко по-лесно, прави го по-поносимо
Еда: И с теб да се работи е много хубаво. Ти си мой шеф. Добре че те има.
Ефе: Между другото, Серкан напоследък много се е заял с мен
Еда: Да, доста
Ефе: Чакай аз да му се обадя .Дава заето. Май говори с някого.
Еда: Със сигурност говори с клиент.Телефона му не млъква. Работохолик.

Серкан/Шепнешком към Еда/ Вдигни си телефон

Ефе: Еда, искам да попитам нещо.Според теб за това срутване на покрива, Серкан в кого се съмнява?
Еда: В теб… Предполагам…Не знам..Но са спасили паметта на принтера. Утре всичко ще стане ясно. Като разбере че ни го направил ти, ще се кротне.
Ефе: В най-скоро време трябва да говоря със Серкан по този повод.
Еда: Какво ще говорите? Нещо ли знаеш за падането на покрива?
Ефе: Ще говоря с двама ви.Обещавам. Трябва да вдигна, извинявай
Еда: Извини ме

Еда: Какво има?
Серкан: Какво си мислиш че правиш?
Еда: За какво питаш?
Серкан: Вдигни си телефона, Еда!
Еда: Звъня на теб. За да не разбере, ти затворих
Серкан: Добре. Значи сега може да вдигнеш
Еда: Не, няма да вдигна.От тук нататък е само между нас двамата?
Серкан: Това какво означава?ААааа, може би не е останало нещо лошо което да кажеш за мен.
Еда: Хмм, света не се върти около теб, нищо че така си мислиш. Говорихме си за общите ни неща
Серкан: ОБщи неща?
Еда: Така
Серкан: Какви?
Еда: Аз приключих със задачата си, Серкан
Серкан: Не си приключила със задачата си.
Еда: Аз приключих със задачата си, не се тревожи.Казах му че паметта на принтера е спасена и утре всичко ще се разбере. Сега, ако позволиш, се връщам при ЕфеVИ между другото, Ефе утре щял да говори с теб за нещо
Серкан: Какво ще говори
Еда: Добър апетит на теб и Селин
Серкан: ЕДна минута, Еда!Сега..Връщам се на масата.Ще кача Селин на такси.После ще влезна все едно идвам да те взема.Затова, не увъртай , няма да ядете десерт, ще си тръгнеш с мен.
Еда: Да не те карам да чакаш ли?

Разговора между Селин и ЕДа...
Селин: Еда, ти какъв проблем имаш с мен?
Еда: Какъв ми е проблема с теб ли? Не те разбирам, Селин.Ту така, ту онака…Какъв човек си ?
Селин: Проблема е Серкан, нали?
Еда:Проблемът винаги е бил Серкан.Очевидно е,че още си влюбена в Серкан.
Селин: Моля?
Еда: Излъгах ли нещо? Казах каквото имах да казвам.Отивам при Ефе, ако позволиш
Селин: Радвам се че спираш да се занимаваш с мен и си имаш по-разумна цел
Еда: Селин, аз не се занимавам с теб.Само ти зададох няколко въпроса.Ако се занимавах с теб, бъди сигурна, че ще разбереш. Тоест това е състоянието ми в което не се занимавам с теб.

Другото  /финалната сцена и още някои неща/-утре...

# 201
  • София
С надеждата да направя утрото ви в четвъртък по-красиво, по-ведро и по-усмихнато, няколко снимки на нашите невероятно чаровни, обаятелни и възхитителни главни герои Еда Йълдъз и Серкан Болат:

В офиса на фирмата Art Live:

Харизматичната Еда:

Хубав, усмихнат и успешен четвъртък, момичета!

# 202
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден! Simple Smile

# 203
Цитат
На Серкан няма какво да се сърдим, че не отпрати Селин. Апартамента е служебен и при нужда всеки от съдружниците може да го ползва. Няма как да й откаже.
Сигурно ще грабне Еда и ще я заведе в къщата с пердетата или ще я заведе у тях и леля й ще го приюти в стаята на Ердем.
Добро утро Simple Smile
Видях, че има два варианта за изселването на Серкан от апартамента. А аз снощи го видях в офиса ... при Ердем. Smile

# 204
Ейй момичета, аз вече думи нямам.. гледах, гледах, гледах, заспах и разбира се, сънувах сериалчето Joy То бива ли такова пристрастяване вече Joy По-интересно,обаче, е какво сънувах Grinning Тъй като допоследно мислих какво значат думите на Еда, сънувах, че за да отмъсти на Серкан за отношението му към Селин и за да го подлуди от ревност, Еда започва да се среща с едно момче... НО това момче се вманиачава по Еда и когато тя му казва, че трябва да се разделят той я отвлича. Серкан разбира се полудява и тръгва да я търси. Намира я, пребива другото момче от бой и се сдобряватт. Събудих се със сърцебиене и потна цялата Joy

# 205
Само ще отбележа,  че клипчето от библиотеката има 243 гледания към момента, а го качих в 2 през нощта , не , този сериал няма никакви фенове..никакви луди такива дето стоят до 3-4 сутринта и гледат по сто пъти един клип или пък разни ранобудници дето в 6 сутринта първата им работа е да отворят бг мама, не не , ние не сме такива хора Joy
всеки от нас има нужда от свои малки лудости и мании , радвам се , че избрахме тази Heart

Алекс, благодаря  за преводите,  не знам дали го написах, за всеки случай пак , финалните сцени в заведението са страхотни Nature Zap страхотни диалози , браво на Айшеджим Hug

Али, страхотен сън Grinning сега покрай университета може да се появят  кандидати за Еда Grinning

П.с. възможно  е да изтрият клипа от вбокс , заради авторските права , снощи докато го правих видях, че са изтрили предния ми клип , който качих в понеделник и пак беше свален от ютуб Disappointed Relieved

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 08:43 от mikipoli

# 206
Цитат
На Серкан няма какво да се сърдим, че не отпрати Селин. Апартамента е служебен и при нужда всеки от съдружниците може да го ползва. Няма как да й откаже.
Сигурно ще грабне Еда и ще я заведе в къщата с пердетата или ще я заведе у тях и леля й ще го приюти в стаята на Ердем.
Добро утро Simple Smile
Видях, че има два варианта за изселването на Серкан от апартамента. А аз снощи го видях в офиса ... при Ердем. Smile
Ооо, къде го видя, от някоя сетова снимка ли?
Това е още по-добро. Ще спи изръбен, че да му дойде акъла да натири Пилето. Wink

# 207
Добро утро, момичета! Nature Sunny
Ей, тази серия мога да си я гледам на маратон - свърша и отново си я пускам! Направо ни замая! Ама на Селин(голямо пиле ли е, перушан ли е, скумрия ли е, жълта стоножка ли?), едно й признавам - винаги и навсякъде идва в най-неподходящото време за нашите герои да им скъса нервите(а пък нашите - два пъти) Сега пък и куфар си взела, разбираш ли! Grin Човек не може спокойно да се премести, пак навлеци ще го налазят! Ай, мирясай вече! И бившата свеки ти го каза! А тя само се цъкли! Rolling Eyes
Animal Paw Prints Как ги събраха нашите само Вълшебната фея и Добрия магьосник! Heart Eyes Пърхат ми палави мисли само като се погледнат през аквариума на Енгин, ако са един до друг направо светове сътворяват - избухват планети и големият взрив виждам навсякъде!!! Nature Dizzy Nature Zap Nature Sparkles Heart
И как са си една вселена двамата: дъвчат се, но не позволяват да им пресича пътя никой с лошо! И двамата биха направили всичко за другия! Heart Heart
Basketball Чичо Алп съвсем се чална! Какви бяха тези спортни напъни?
 Balloon Най-после Айдан на свобода! Като божия птичка беше, не се спря и как хубаво ги накара да се целунат небрежно двамата!!! Champagne Lips
Въобще много съм доволна от серията! Края не го обсъждам, защото ми е като начало на следващата серия: Серкан има много работа и няма да се прибере в новата си къща, Ами ще грабне Еда някъде(оставям избора на него)
Stuck Out Tongue и ще трябва да работят заедно, че срокове гонят! Heart Eyes Stuck Out Tongue Heart
А, тези двамата Ердем и Мелка, нали отдавна си ги спрягам, да вземат да се вземат вече, нали и двамата са си обсебени и ги върти една вихрушка!  
Весел, слънчев и прекрасен ден! Nature Sun With Face
П:С: за Енгин и Пъръл и другите после, че задачки ме чакат! Simple Smile
Ох, редактирам се, че най- важното забравих - благодаря на прекрасните ни Алекс, Али, Микиоли, Миси - без вас удоволствието нямаше да е същото!!! Heart

# 208
  • Кърджали
Само ще отбележа,  че клипчето от библиотеката има 243 гледания към момента, а го качих в 2 през нощта , не , този сериал няма никакви фенове..никакви луди такива дето стоят до 3-4 сутринта и гледат по сто пъти един клип или пък разни ранобудници дето в 6 сутринта първата им работа е да отворят бг мама, не не , ние не сме такива хора Joy
всеки от нас има нужда от свои малки лудости и мании , радвам се , че избрахме тази Heart

Алекс, благодаря  за преводите,  не знам дали го написах, за всеки случай пак , финалните сцени в заведението са страхотни Nature Zap страхотни диалози , браво на Айшеджим Hug

Али, страхотен сън Grinning сега покрай университета може да се появят  кандидати за Еда Grinning

П.с. възможно  е да изтрият клипа от вбокс , заради авторските права , снощи докато го правих видях, че са изтрили предния ми клип , който качих в понеделник и пак беше свален от ютуб Disappointed Relieved

жалко ще е, ако го изтрият. Получило се е много добре иначе.. Ама то хубаво снимано, хубаво излезнало Simple Smile Това ми е определено любимата сцена от серията и една от любимите изобщо.
Малко нямам настроение, че снощи като ходих да взимам мъжа ми, напраих глупост с колата, добре че не стана  сериозна беля ,ама сега ще има да ми се пили на главата.. Та си пуснах нашите сладури, да ми се оправи настроението...

# 209
  • Плевен / София
"Ако щастието още не е дошло при вас, вероятно е голямо и върви, но с малки стъпки."
 Добро утро!
Благодаря за превода на Алекс и Али, за коментариите ви снощи.

Бъдете здрави.

Общи условия

Активация на акаунт