Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 620
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Керем от сета вчера Simple Smile

А това ми е от любимите от снощната серия Gift Heart .. такова спокойствие ...

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 09:05 от mi_si

# 211
На мен думите на Селин в ресторанта към Еда ми звъчат като: "Еда, намери си друга цел и не ми се бъркай в отношенията със Серкан".
Думите на Еда към Селин ми прозвучаха като: "Аз не се бъркам, но бъди сигурна, ще разбереш, ако реша да се заяждам с теб".
А думите на Еда към Серкан ми прозвучаха като: "Ти си егоист, избра Селин, тя е в домът ти. Или тя или аз. Прие бившата си приятелка в домът си, добре, тогава и аз ще си живея живота без теб".

# 212
Цитат
Видях, че има два варианта за изселването на Серкан от апартамента. А аз снощи го видях в офиса ... при Ердем.
Цитат
Ооо, къде го видя, от някоя сетова снимка ли?
Тцъ. В наказателното си въображение.  Smile То бива толерантност, бива, ама да ти се качва на главата ... не бива. Та за това. Ама съм изпуснала кавичките на видях.
Селинката въобще има рядка способност - да кара всички наоколо й да се чувстват в някаква степен виновни за нещо.
ПП Аааа, това не е добре. Hushed
Рейтинги 18-ой серии 💫

Total / 14 / 3,92 (-0,57)🔽

Ab / 12 / 3,39 (- 0,62)🔽

Abc / 10 / 4,00 (-0,39)

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 09:16 от Katya_I

# 213
Любима приказка , не се сдържах да не го споделя Heart

# 214
Лошо Sad

И конкуренцията ..
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 09:27 от mi_si

# 215
  • Кърджали

Финалната сцена
Предизвиквам те

Скрит текст:
Ефе: Серкан? Изненадам съм? Какво става?
Серкан: Дойдох да взема Еда.
Еда: Защо?
Серкан: Защото трябва да поговорим. И ще те закарам у вас.
Еда: Добре.
Ефе: Звънях ти, но беше зает.
Серкан: Хмм
Ефе: Има нещо, за което искам да говоря с теб. Когато имаш време.
Серкан: Добре, да поговорим.
Ефе: Сега и тук ли?
Серкан: Защо не?
Ефе: Добре. И без това искам и Еда да чуе каквото ще кажа.Аз промених чертежите.
Еда: Какво
Ефе: Докато си играех с настройките стана някаква грешка
Серкан: Хм
Ефе: …И след това… знаеш вече…Докато покрива не падна и аз не бях забелязал.
Серкан : Хмм..Но реши сега да кажеш. Защо?
Ефе: Мислех си, че е най –правилно първо да поправя грешката и да оправя положението и след това да си призная.
Серкан: Хммм / как успява да запази спокойствие …./
Ефе: Говорих с Емре, и той вече знае.Ако искаш може да го попиташ и да провериш.Това е
Серкан: Но и ти знаеш че едно признание за грешка на хартия не значи нищо
Ефе: Знам.Но направих всичко по силите си за да оправя нещата,може да си сигурен
Серкан: Направил си всичко по силите си, така ли? Толкова новини излезнаха за мен..
Еда: Серкан!
Ефе: Серкан, разбери, беше грешка и наистина съжалявам за това. За да поправя  нещата съм готов и заради мен, защото и аз съм част от холдинга, и за теб да направя всичко възможно. Стига ми да знаеш това.
Серкан: Според мен е време да си потърсиш нов съдружник.
Еда: Не е ли по-добре да продължите разговора утре?Тук не му е мястото. А и той си призна. Някой друг знае ли?
Ефе: Както казах, Емре знае.По-рано му пратих мейл, в който му признах всичко, разказах му. Същият мейл пратих и на теб, Серкан. Може да провериш.
Серкан: Добре
Ефе: Лека вечер!

Серкан: Така, според мене  добре да си потърсиш нова работа, защото от момента Ефе Акман излиза от живота ни.
Еда: Не му повярва нали?
Серкан: На нито една дума.Почувства се притиснат, призна си.
Еда: Поздравления! Пак се оказа прав.Може ли да си тръгвам вече. И без това Селин те чака вкъщи. Така че, лека вечер!
Серкан: Аз мога да те закарам, Еда. И да, Селин е вкъщи, но…
Еда: В твоята къща!
Серкан: Знаеш защо е така. Заради недоразумение.
Еда: Но е в твоят дом. Лека вечер!
Серкан: Еда!
Еда: Какво?
Серкан: Шттт. Бъди по-тиха..
Серкан: Ще се успокоиш ли?
Еда: Какво искаш?
Серкан: Това ли те притеснява?
Еда: Какво да ме притеснява?Ти какъв проблем имаш? Хем бившата ми да е наоколо, хем да не я допускам в живота ми. Така ли?
Еда: Какво си мислиш?
Серкан: Може ли да си по-тиха?
Еда: Не мога.
Серкан: И без това какво ще стане ако Селин  остане вкъщи
Еда:Разбира се. Не ме и интересува. Да става каквото иска… От една страна ме ревнуваш, от друга страна срещу мен си седнал да вечеряш с бившата си…Какво си въобразяваш?
Серкан: Моля те, бъди по-тиха .
Еда: Няма
Серкан: И извинявай, ама откъде ти хрумна, че те ревнувам?
Еда: Ха…Не ревнуваш?Добре. Не ревнувай тогава.Защото срещу теб ще видиш различна Еда
Серкан: Какво имаш предвид?
Еда: Ти нали спокойно си продължаваш живота.Бившата ти остава при теб.Означава ,че и аз ще си продължа живота.
Серкан: Хммм

Ауууу...много лошо... Националите ли им играха снощи? Това би го обяснило. Но май наистина ще е по- добре да сменят деня... Че ще изгорим...

# 216
Добре, вече съм готова да си жертвам ,,Феникса" в събота и без това фрагмана за новия епизод хич не ми хареса, а и зацикли на едно място. Наистина, ако това ще ни помогне да задържим сериалчето, нека го преместят в събота, а да финализират ,,Феникса" (рейтинга му мисля, че падна под 2). И в същото време като си спомня как почнах ,,Почукай на вратата ми" лееко пренебрежително, а сега е неизменна част от живота ми Grinning
Забравих да спомена, че ми се струва, че Мело е с по-тъмен цвят на косата и така много ѝ ходи Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 09:41 от ali.yor

# 217
С тези рейтинги... дано сменят деня наистина..

# 218
В социалните мрежи сме "бетон", ама иначе .....

# 219
То вече сигурно трета-четвърта седмица поред все има мачове  в сряда  Rolling Eyes

За мен епизодът  си беше страхотен , особено следкато изчетох диалозите от Алекс,  направо огън Nature Fire

# 220
  • Кърджали
Серията беше огън и взрив... Ама или тия в Турция наистина имат проблем с избора какво да гледат или...
Тия нали имат коронавирус, да спират мачовете Grin. Поне една беля по-малко за рейтинга ни...

Ще вечерям с Ефе

Скрит текст:
Е: Дизайна на пейзажа за семейство Кафезчиоулу.
С: Приключи го за два дни.Сирен съм, че е много добро, затова няма нужда и да го погледна.
Е: Не го гледай тогава!
С: Моля?
Е:За първи път в живота си не контролирай нещо. Ако наистина ми вярваш, направо ги пратина г-н Емре. Това означава да вярваш в някого.
С: Ще видим. Притиснах Ефе, разбра ли.
Е: Да, разбрах. Блъфирал си.
С: Тази вечер ще го поканя на вечеря и ще го накарам да си признае
Е: Много е късно.
С:Моля?
Е: Много е късно.
С: Много е късно?
Еда: Хммм
С: Какво означава това много е късно.Тази вечер излезем
Е: Аз излизам тази вечер с Ефе
С: Какво? Защо?по работа ли? Нещо лично ли? Искам да разбера причината…
Е:Ами защото
С:Хммм
Е: Ефе пред теб няма да признае нищо, но пред мен ще си признае. Казах ти, ще открия кой ти причини това и ще го намеря.
С: Добре. Ще се съглася при едно условие.
Е: Имаш ли варианта да не се съгласиш?
С: В моят свят нещата се случват само ако аз ги одобря.
Е: Много е хубаво, надпис от камион ли е това, не съм го чувала…
С:Хмм.Ще слушам всичко по телефона.
Е: Ти в кой свят си мислиш че живееш. Добре, щом настояваш да слушаш, ще си изтърпиш и това което ще чуеш.
С: Камион..Самолет..

# 221
В Туитър са в траур, все едно някой е умрял. Само плачещи емотикони. Феновете се организират да пишат на Фокс да ни премести в събота, ако може още другата седмица
Това е едно от най - споделяните гифчета в момента ...

Пуснаха нови снимки от вчерашния епизод Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 10:12 от mi_si

# 222
  • Монтана
Знаете ли?...Хич не ми пука за този рейтинг, жалко за турския зрител, който явно не оценява красивото и смисленото, таланта и обаянието на тези млади изключително надарени актьори, на майсторството на сценаристката на този сериал!
Наистина жалко! Не желая да гонят рейтинг с интриги, скандали и там всички други емоции, характерни за нравите им! Аз няма да бъда зрител на такъв сериал!Не желая да го местят в друг ден!
Сериалът е наистина страхотен в този си вид, другояче ще ме загуби мен лично завинаги!

# 223
Жалко за рейтинга. Серията беше една от най-интересните до сега. Денят обаче ни съсипва.
И необичайната любов на публиката към нещастието.
Неверният е толкова банално-ежедневен сюжет. Случва се на хиляди постоянно, супер напрягащо е да се гледа. Не знам какво толкова му харесват и много се ядосвам, че  краде от рейтинга.
Трябва да сменят деня според мен, защото ситуацията започва да се изтърва.
Скрит текст:
Бях чела в някоя тема статия. Фокс готвят още три нови проекта. Решили са да заложат на стратегията "висок рейтинг" на всяка цена. Т.е спадне ли рейтинга - финализират и пускат нов сериал, хубаво или лошо, първа или 201 серия, завършена или на никъде история - без значение. Просто елементарна търговия. Като преседи ябълката на тезгяха два дни, хвърляме я и вадим нова от склада. Това печелбарско отношение ще изиграе лоша шега на цялата дизи индустрия. Експлоатират се и се похабяват безмислено сюжети и похвати. Похабява се човешки потенциал - на актьорите. В името на това - да се продадат три комплекта чаршафи повече. Няма как такава политика да продължи до безкрай. Не може да сведем киноизкуството до фон за търговия. Защото дори масовия потребител ще се откаже да консумира на бързо скалъпените ерзац манджи. Е тогава кой ще купи чаршафите?

# 224
  • Монтана
Жалко за рейтинга. Серията беше една от най-интересните до сега. Денят обаче ни съсипва.
И необичайната любов на публиката към нещастието.
Неверният е толкова банално-ежедневен сюжет. Случва се на хиляди постоянно, супер напрягащо е да се гледа. Не знам какво толкова му харесват и много се ядосвам, че  краде от рейтинга.
Трябва да сменят деня според мен, защото ситуацията започва да се изтърва.
Скрит текст:
Бях чела в някоя тема статия. Фокс готвят още три нови проекта. Решили са да заложат на стратегията "висок рейтинг" на всяка цена. Т.е спадне ли рейтинга - финализират и пускат нов сериал, хубаво или лошо, първа или 201 серия, завършена или на никъде история - без значение. Просто елементарна търговия. Като преседи ябълката на тезгяха два дни, хвърляме я и вадим нова от склада. Това печелбарско отношение ще изиграе лоша шега на цялата дизи индустрия. Експлоатират се и се похабяват безмислено сюжети и похвати. Похабява се човешки потенциал - на актьорите. В името на това - да се продадат три комплекта чаршафи повече. Няма как такава политика да продължи до безкрай. Не може да сведем киноизкуството до фон за търговия. Защото дори масовия потребител ще се откаже да консумира на бързо скалъпените ерзац манджи. Е тогава кой ще купи чаршафите?

Много жалко, няма да стигнат до никъде! Лично мен ще ме загубят като зрител!

Общи условия

Активация на акаунт