Съгласна съм де, толкова нежна и красива, като самата Еда. Ако обърна внимание на кадрите в поста след твоя на предишната страница ще се сетиш кога прозвуча "Gold"
Също и в Анталия, Еда с червена рокля

Лека нощ от мен 
за наказание отивай да гледаш пак 10еп за опресняване на паметта 
е успях най-накрая

Абсолютно, mikipoli, ще се гледа пак 10-ката. Ама аз, за затвърждаване на знанията, съм почнала от първия епизод. 
- сега - това излиза, че насън да ни бутне човек, –щото това са си среднощни публикации, трябва човек да знае наизуст сцените - е, не така - а то като почнеш да преговаряш - тоя епизод, следащия - и то стана утре.
И така стигаме до друга моя любима сцена от същия епизод > https://youtu.be/AQVQ1W2O57E. Всъщност тук за първи път се убедих в комедийните актьорски способности на Керем. Така не се бях смяла до момента на турски сериал! Прекрасни са. Толкова са талантливи. И Ханде, и Керем, и Неслихан, и Аликан. Не знам как са ги подбирали, но: а) кастингът е един път и право в целта; б) самите герои са толкова добре измислени, пълнокръвни, шарени. Хич не ми липсва това, че си нямаме истински злодей. Достатъчно дразнители си имаме. Нямам нужда от сплетни и скандали тип Листопад и тем подобни. Харесвам (ще се повторя) непретенциозния вайб на нашия сериал. Лекотата, с която актьорите играят. Финия начин, с който Айше ни разкрива всяко парче от пъзела. Прекрасната музика за фон, винаги така добре подбрана. Красивите пейзажи. Уловените усмивки, погледи, мимики, жестове, докосвания. Вълнуващ, вълшебен, спиращ дъха ми е този сериал! Това е то Почукай на вратата ми. И, който не го е оценил, само е загубил. Такава глъдка свеж въздух е, че е срамота да не го гледаш. Рецепта за добро настроение отвсякъде. Не знам що за зрител трябва да си, че да не ти хареса. Как може нещо толкова красиво, свежо и приятно да не ти хареса?? Нима хората не обичат да гледат красиви неща? Тцъ! Не се приема. Този сериал задължително трябва да се гледа поне веднъж. Няма какво да не му харесаш просто. 
Лека нощ от мен 

Абсолютно, mikipoli, ще се гледа пак 10-ката. Ама аз, за затвърждаване на знанията, съм почнала от първия епизод. 
- сега - това излиза, че насън да ни бутне човек, –щото това са си среднощни публикации, трябва човек да знае наизуст сцените - е, не така - а то като почнеш да преговаряш - тоя епизод, следащия - и то стана утре. 

Всъщност, ако нямаше кой да ме дразни отвреме навреме, щеше да ми е прекалено хубаво и малко скучно. Трябва си и сол, и пипер. От всичко по малко. Като добре сготвена манджичка. Засега не я пресолват и съм доволна. Много умело боравят с подправките. В същия дух да продължават!
Истински феи сте !Благодаря ви много ! 
Всички сцени, които сте споделили са ми адски любими - този бански колко пъти си го връщах, сцената с готвенето, библиотеката, разходката, влюбените им и щастливи моменти. Всеки път се чудя защо Еда е на земята, когато е на закуската в дома на Серкан. Мисля за най-любимата ми сцена и някак не мога да избера. Всичко с тия две диванета е за десет точки и ми е любимо!!! 

Добро утро, прекрасни момичета!