Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 190
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Здравейте!  Керем ги е черпил с понички.

Скрит текст:
Керем Бурсин продолжает подтверждать свою репутацию одного из самых милых актеров турдизи. Вчера, актёр заказал для всех команды пончики. 🍩

Слънчева събота, момичета!

# 556
Здравейте

# 557
Някой да има нужда от смяна на керемиди или улуци?🤔

Не съм я мяркала тази снимка, извинявам се ако се повтарям 😏

# 558
Добро утро слънчеви момичета😊
Ето я и моята любима сцена❤Първата им целувка😍Как пък хич не се дърпа Серканчо, още от този момент сигурна съм вече беше влюбен в нея, нищо че се правеше, че не знае

Всеки път като гледам клипа, който беше излезнал зад кадър на тази сцена и тръпки ме побиват... Такава химия чак без нищо не може да има... 😍

# 559
Добро утро Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Няма друго такова място в момента , което да ме кара да се смея така от сърце , толкова сте свежи и остоумни и със забавни мисли Yellow Heart
nrgmama, благодаря ти за удоволствието, което изпитах Flowers Cherry Blossom
И аз съм така! Повтарям и повтарям епизоди, само отделни откъси, клипчета и се замислих, че някои от тях ги знам буквално наизуст! Мога да се явя на изпит, ако се наложи Satisfied

Nalbantova, ако трябва ще поразкъртя някоя друга плочица, ти само го прати този чоровен майстор, до къде стигнах

Бърборанке, ама Арас много нещо се забави това момче Blush
Хубав и усмихнат ден, при нас е слънчево и топло и тръгвам с Марк на дълга разходка Animal Dog2
Бързо се редактирам, Ханде хайде на разходка

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 10:16 от Ninika

# 560
Ново от официалния акаунт на сериала в Туитър

Алекс, като си свободна ще може ли да го преведеш, че в момента е най-споделяното, а емотиконите са разнопосочни (маймунки със запушена уста, чудещи се човечета и ядосани такива):

# 561

Това не е ли заведението от серията в Анталия? Thinking явно са решили да вадят архиви от лятото Grinning

Добро утро , прекрасен уикенд ви пожелавам Flowers Hibiscus
Ако има някой, който не помни какво казва тук Серкан , да отива да опреснява паметта Wink

# 562
  • Пришълец
Не се притеснявай, Налбантова, все ще има такива като мен, които да не са виждали дадена снимка. Така, че мятай ги спокойно насам! Stuck Out Tongue Winking Eye

Арас и Биге като видях колажа та се замислих, тези двамата играха заедно в едно набързо приключило дизи - Марал. Преди повече от пет години. И оттогава са заедно. Ако не греша за връзката им се разчу след финала. Така или иначе тези неща не остават скрити за дълго, когато говорим за по-сериозни отношения, а не обикновена заигравка на снимачната площадка.

# 563
Нашият не да го хваля, но всичко му ходи и на всички снимки и гифчета изглежда страхотно. Само като го видиш и ти приповдига настроението и денят ти става толкова приятен ...

# 564
Не се притеснявай, Налбантова, все ще има такива като мен, които да не са виждали дадена снимка. Така, че мятай ги спокойно насам! Stuck Out Tongue Winking Eye

Арас и Биге като видях колажа та се замислих, тези двамата играха заедно в едно набързо приключило дизи - Марал. Преди повече от пет години. И оттогава са заедно. Ако не греша за връзката им се разчу след финала. Така или иначе тези неща не остават скрити за дълго, когато говорим за по-сериозни отношения, а не обикновена заигравка на снимачната площадка.

Гледала съм Марал, на мен ми хареса , има даже два сезона, вторият приключи бързо мисля   първият си беше ок Thinking хич не я помня Биге Joy сега като каза и потърсих снимки.  Арас ми е много приятен , харесвам го, въпреки този baby face Joy тя до него му стои малко като "кака"  ама щом се обичат младите да се взимат Joy
Арас има и много сладки реклами с Ханде Blush
Според мен и те биха били успешна двойка в сериал , ама след 2-3г нали,  като свърши нашия Wink Joy

# 565
  • Кърджали
Ново от официалния акаунт на сериала в Туитър

Алекс, като си свободна ще може ли да го преведеш, че в момента е най-споделяното, а емотиконите са разнопосочни (маймунки със запушена уста, чудещи се човечета и ядосани такива):

.
Ако това е реално, а не някаква картинка просто направена, може да си поеме дълбоко дъх.
Въпрос към Неслихан : Здравейте, г-жо Неслихан новините, които излизат за финал на сериала ни реални ли са.
Отговор на Неслихан.: Няма финал, а дори напротив, случват се много красиви промени...

Много бях харесала как Серкан наблюдава Еда отдалеч как си работи нещо в библиотеката (преди да отиде при нея) -. Та хубава снимка са пуснали ... Точно от този момент

# 566
  • Бургас
Много сте прави за това, че всичко му ходи, че чак тича на Керем!!!

За снимката с каската,
Готова съм да си съборя вилата и да го наема, но не знам кога ще е свободен............. Simple Smile

За да не гледам клипчета от сериала, че се увличам, за настроение, но всеки ден и по няколко пъти си пускам песните в колата, които пее на Ханде! Едната е на Елвис, но другата не зная на кого.

https://www.youtube.com/watch?v=h5ulNHzhoYM&list=LL&index=1

А, как мразя да съм зависима от нещо /характерно е за водолеите/!!!

# 567
  • Пришълец
Мики, много ти е хубаво новото аватарче.
Да, Биге изглежда някак зряла, а иначе с Арас са на една възраст.Wink Не съм го гледала Марал, но по онова време доста се интересувах за Хазал Кая и оттам знам. Останах с впечатление, че нещо и този сериал не се хареса. С два сезона, но кратки. Дали заради телевизията, това било първото дизи, което излъчва ТВ 8.

Биге е хубавка между другото и играе добре.

Тони, водолей ли си, разбирам те. Не ни е присъщо това да сме зависими, трудно ми е да повярвам в момента, че ми се случва Sweat Smile

# 568
И аз така ако не гледам часи от сериала или целите серии гледам им лайфовете и други забавни с тях като това

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 10:54 от sani1212

# 569
  • София
Здравейте и от мен, прекрасни момичета! Flowers Cherry Blossom Днес ни очаква една слънчева събота, нека е слънчево и в душите ни! Nature Sun With Face Надявам се на втори фраг или ребус, които да ни завъртят главите и отново да се впуснем в размисли и разследвания какво ще става. Както казах, пристрастяването е голямо и имам нужда от дневна доза ЕдСер. Постоянно чопкам (измислих си го сега, ама му схващате значението) за нещо ново, рифрешвам я Инстаграм, я Ютуб канала на сериала. Ако няма ново - наслаждавам се на стари клипчета от снимачната площадка, интервюта или си припомням лпбими сцени (не че мога да ги забравя). Ели-мама, благодаря ти за споделената любима сцена - цялата вечер, прекарана в дома на Серкан, от идването на Еда, през “о, миг, поспри” и подаръка - звезда, до финала, когато се прегърнаха и зацелуваха, докато навън валеше и гърмеше (чок романтик момент), та цялата тази сцена ми е много на сърце. И както писах още тогава - толкова добре е изиграна, че все едно не гледаш филм, а реално обичащи се хора, на които са им поставили скрита камера. Мислех си и друго - превъртам си клипчета с начина, по който Серкан гледа Еда - любувайки й се, с възхита, очарован е, не му се вярва каква жена е срещнал, толкова е влюбен, направо... не просто му е завъртяла глвата, ами му я е отнесла. И си мисля... ей така заслужава да я гледа мъжът й всяка жена. Любов да име, бе! Любов! (Аз съм голяма романтичка, простете ме.) Та... как да устоиш на този поглед?! Серкан / Керем погледне ли ме така и бам - падам в краката му. Joy Хубавата новина е, че явно няма да има финал скоро. Защото споделеното от mi_si и преведено от Алекс (благодаря ви, момичета) е съвсем реално, от Инстаграма на Неслихан. Споделила си го е по-рано днес, пускам и скрийншот, който направих преди малко:

Отдъхнах си! Че тези дни откровено се бях напрегнала. Simple Smile За какви ли хубави промени говори?? Хайде да идва срядааа!

Общи условия

Активация на акаунт