Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 202
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
И аз така ако не гледам часи от сериала или целите серии гледам им лайфовете и други забавни с тях като това

Гледам, гледам... И жизнерадостта, и свежестта, и радостта, и младостта, и близостта ... пу-пу-пу... то всичко много им отива...

П.П. Обаче дали Керем е гледал детайлно тези клипчета, които много го издават... К'ви погледи, каква замечтаност, к'во чудо... Love is in the air around them...Two Hearts Sparkling HeartTwo Hearts

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 11:49 от mury9

# 571
Здравейте, момичета Simple Smile
Цитат
П.П. Обаче дали Керем е гледал детайлно тези клипчета, които много го издават... К'ви погледи, каква замечтаност, к'во чудо... Love is in the air around them...Two Hearts Sparkling Heart

mury, специални благодарности за това клипче. И музиката една игрива.
Не може вече да се направи разлика между това, какво е игра и какво реалност. Естествени в играта, или игра в естествения живот... За мен обаче има един фактор, който, струва ми се, едва ли е бил лишен от интуиция. И това е Мурат Д.  Съвсем друг е въпросът, дали освен това, което наблюдаваме, има и чисто житейска съвместимост. Дари нещо спомена преди няколко страници, че се различавали чисто житейски. Не разбрах, какво имаше предвид. Но не съм и следила житейските им възгледи... Thinking

# 572
# 573
https://www.instagram.com/p/CHkNFPopA10/?igshid=awluokh0ujdb
Хубаво е, че мислят за здравето им преди всичко

# 574
Това е от asenabulbuloglu в twitter
#sencalkapimi 🧿🎉🌺🦋💫🎼🔥🥳🍭🍬...Hep birlikte elele devam...sonuna kadar.

# 575
  • Кърджали
Всички заедно продължаваме... До края - превода...

Хубаво, че така ясно засега категорично отхвърлят вероятността за финал. Продължаваме напред.  Ама още много да продължаваме...

# 576
  • Пришълец
Бърборанке, аз пък покрай теб се присетих за тази сцена, която също много харесвам.

Ах, Серкан Болат, намери си майстора! Satisfied И аз като нея помислих, че той лично ще се погрижи да я научи да плува (вързах се, че Еда не може), а какво се оказа... възложи го на друг, но съжали стократно Satisfied Тя нашата никога не му остава длъжна. Харесва ми това, че не се прави на ощипана, добре осъзнава как му действа и го използва чара си като оръжие срещу него. Ох , какви нерви му образува, как хубаво си поигра с търпението му. Откровено се разочарова като разбра, че времето в басейна ще го прекара с онзи Ариф или както там се казваше, ноо бързо се окопити и взе нещата в свои ръце.

Прииска му се на Серкан собственоръчно да я измъкне от басейна. Пуста ревност Stuck Out Tongue Closed Eyes И това докато са в процес на опознаване, годеница му беше фиктивно, накратко не си бяха никакви... голяма беля си докара на главата, докато се опитваше да накара Селина да ревнува, той отблизо разбра що е то ревност.
А как го попари Сейфи, Еда споделила с Айдан, че не е неин тип. И последвалия въпрос отправен директно към нея - какви харесва. Умница е, пак го предизвика с отговора си.Satisfied Движенията му с ръцете бяха един път, ама трябваше да изпъкнат достойнствата му и да очарова Еда. Не че вече не беше, но се правеше на разсеян Stuck Out Tongue Winking Eye

Пак от същата серия мисля, че е. В офиса докато работят заедно. Ех, къде е кадъра дето ѝ държи ръката и чертаят заедно. Толкова нежност, многократно го превъртах и чак там забелязах, че Ханде е левичар. Много ми харесват и като му се метна да го прегърне, невинаги се придържаха към клаузата от договора гласяща да не се докосват.Joy

В кухнята, една от немалкото сцени със скрит подтекст. Stuck Out Tongue Winking Eye Тя толкова жизнерадостна и енергична, гледа я, гледа с възхищение, не издържа и той сложи престилката.

После пък по халати, получи се конфузно, но колко бяха сладки Blush

# 577
Това ли е ребуса ? Ако е , то чудесен епизод ни очаква,  без нито една интрига и скандал !

# 578
  • Кърджали
Това ли е ребуса ? Ако е , то чудесен епизод ни очаква,  без нито една интрига и скандал !

Не е ребус. Съобщение от продуценткага, че хич и не мислят за финал в момента.
Ребус или фрагман май утре ще пуснат. Това са писали на така зададен въпрос - ребус и втори фрагман знаете - неделя или понеделник по принцип

Гледам в туитър още някой (не знам какъв е в екипа) е писал че не можа да става и дума за финал... Явно много са ги нападнали с този въпрос покрай наизлезните подобни новини в нета.

# 579
Ново:

Старо, ама класика Sparkling Heart

# 580
Ех ,момичета от къде започнахме и до къде стигнахме ...Надяваха се да не се видят повече, а Еда стана неговия въздух .

Пожелавам ви е толкова усмихнат уикенд :

# 581
Гледам в туитър още някой (не знам какъв е в екипа) е писал че не можа да става и дума за финал... Явно много са ги нападнали с този въпрос покрай наизлезните подобни новини в нета.
Което трябва да ни дава повод за радост, а мен ме клони и на мисълта, че за тях е важен и рейтингът извън изчисленията на техните АБВ-та и там каквито са.

# 582
  • Кърджали
Sezariya, докара ми сърцебиене с това гифтче.

# 583
Алекс ,от както съм се захванала с нашичките все съм със сърцетуп. До кога ще ми издържи Heart не знам ,ама не се и оплаквам Grinning

# 584
https://www.instagram.com/p/CHkc2dDgorW/?igshid=nkjj7djvk1vc
Онаядетонетрябваданазоваваме я няма тук🎉🎉🎉

Общи условия

Активация на акаунт