Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 187
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
На нашия и тенис на маса му се отдава Wink (от сета днес)
https://twitter.com/i/status/1327589372515000321

# 586
  • София
Добро утро Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Няма друго такова място в момента , което да ме кара да се смея така от сърце , толкова сте свежи и остоумни и със забавни мисли Yellow Heart
nrgmama, благодаря ти за удоволствието, което изпитах Flowers Cherry Blossom
И аз съм така! Повтарям и повтарям епизоди, само отделни откъси, клипчета и се замислих, че някои от тях ги знам буквално наизуст! Мога да се явя на изпит, ако се наложи Satisfied

Ninika, не само аз съм така, очевидно! Flowers Hibiscus

Сериозно съм влязла във филма (и на мен за първи път ми се случва такова пристрастяване към турски сериал!), гледам онлайн в сряда вечер с помощта на Алекс и Али, нашите прекрасни момичета, които правят преводите веднага за всички нас, след това с руски субтитри, с английски субтитри (в зависимост от това, кои се появят първи в интернет пространството), накрая с български субтитри! Не само се готвя за изпит, ами се готвя за отлична оценка Sunglasses! И ако не е "приятелката от детсвото" да ми лази по нервите, всичко щеше да е провече от прекрасно (но съм наясно, че няма как без дразнител в един сериал)!

Нагледно, как Серкан се отнася към приятелката от детството и към нашата фея:

Кога ще разбере приятелката от детството, къде й е мястото?! За едната няма и 5 минути време, за другата има с готовност цели 10! Joy

Навън е прекрасен, топъл и слънчев есенен ден! Прекрасно е и настроението в темата! Какво повече му трябва на човек?! Heart

Бъдете здрави (в темата има няколко момичета, които имат здравословни проблеми, пожелавам им бързо възстановяване, защото липсват тук!)! Бъдете усмихнати и все така удивителни!

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 15:06 от nrgmama

# 587
Още от днес

И коментар от Анъл на каченоито от asenabulbuloglu

Vuhuuuuu 🕺🕺🕺

#sencalkapimi 🧿🎉🌺🦋💫🎼🔥🥳🍭🍬...Hep birlikte elele devam...sonuna kadar.:::

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 15:16 от sani1212

# 588
  • Бургас
Момичета, искам да погледна филма с Бурак "Живота си ще дам"  /така си го превеждам от руски/. Някой срещал ли го е на български?

# 589
От Туитър:
"Въпрос: Защо на Серкан, перчема му е на другата страна?
Отговор: Ти като излизаш от банята дреми ли ти на къде ти е перчема .... "

Simple Smile

И ново от сета

# 590
Акрисата, която играе Фифи е създала с двама приятели музикално трио / група. Имат и нов канал в youtube с качени първи 3 песни. И тримата участват активно в създаването на песните.

От трите песни тази ми е фаворит и последният час не спирам да я въртя.  Simple Smile

А Сарп ( Ердем ) ще става баща скоро.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 16:07 от midnight__sun

# 591
Ново от Сърничката

# 592
  • София
Привет прекрасни, цветни момичета! Flowers Hibiscus

Включвам се отново в темата, за да споделя с вас мисли, които отдавна се въртят в главата ми! Confused

1) Най-напред един превод на разговора между Фифи и Айфер (проверих преводите на Алекс и не го видях, надявам се да не повтарям нейните преводи!)! От както изгледах епизод 18 се каня да го пусна, изгуби се между останалите много силни сцени от епизода, а е много свеж! Още повече преди време в темата имаше разпалена дискусия за вида на Керем Бурсин, в смисъл как се определя такъв тип хора като цвят на кожата, цвят на косата и цвят на очите! Ето снимки от тази сцена и диалога между Фифи и Айфер:

Фифи се готви да си тръгва и се надява това да стане тихомълком, но Айфер я вижда:
А. Мислиш, че съм забравила? Ти си мислиш, че съм забравила как преди малко каза на жената: „Само кака Айфер да не чуе!"? Казвай бързо, какво има?
Ф. Такова.....
А. Ти си най-премият човек в моя живот! Толкова ли е сериозно! Какво става?
Ф. Како Айфер....
А. Фифи, познаваш ме. С хипноза ще те накарам да говориш! Казвай!
След като й „изтегли“ в буквалния и преносен смисъл думите от устата, Айфер научи, че човекът спасил цветарски магазин е Серкан Болат и нейната реакция беше:
А. Кой? Роботът? Не, не! Не може да е Роботът! Не, не! Светлия? (на това място английския превод определено ме развесели, защото стои надпис „Svetlenky“

Няма друг робот, поне ние не познаваме друг, освен този светлоок и светлокос красавец от нашия сериал, нали? Heart

2) Напълно подкрепям написаното от blue`, защото и според мен Ефе беше през цялото време беше наясно с това, че телефона на Еда е отворен! Мисля дори, че той забеляза присъствието на Серкан и неговата приятелка от детството (бяха толкова близо масите им), а и Ефе не е глупав да не забележи скритите погледи и физиономиите на Еда по посока масата им!

3) Много от вас са писали, че не харесват Мело! Аз не знам дали я харесвам или не (в смисъл, че е извън обектите на моя интерес), но определон все повече ме дразни нейното силно привличане към определени герои в сериала: най-напред "влюбването" й в Каан; силната й привързаност (необяснима за мен) към Серкановата приятелка от детството (след като е наясно с отношенията им със Серкан); сега прехласването й по Ефе! Нейната роля в този сериал сигурно е такава, да е привлечена от "отрицателните" герои?!

4) Надявам се тук да помогнете с мнения - касае се за трите сезона (както някой много сполучливо ги нарече в темата!)! Само на мен ли ми е странно и любопитно, защо те вечно са в дома на четвъртия сезон, Еда? Нали и Фифи и Джерен имат семейства, които живеят в Истанбул? Помня, че имаше един много кратък разговор между Фифи и Айфер, че тя не се разбира с родителите си, но все пак го намирам за необичайно! Те са при Айфер на вечеря, понякога нощуват при Еда, на сутринта са винаги отново там за закуска! Как мислите, това постоянно присъствие е заради Еда, заради Айфер или ....?

Постът ми стана много дълъг, моля за извинение! Най-лесно е, за тези които нямат търпение, да го пропуснат!

Отново ви пожелавам усмихнат съботен ден!

# 593
Момичета, аз започнах да гледам и ,,Mühteşem ikili" (,,Великолепният тандем") и вече съм на 3ти епизод. Керем и тук е..УАУ🤤 Много му ходи тази роля, особено като облече ризата, отгоре тирантите и пистолета. Е в момента даже се крие, защото избяга от затвора, но не мога да спра да гледам. Открих и че MKC и Серкан си приличат много по характер. Така че днес омеших едно хубаво и тандема, и вратата и стана тя една Joy

# 594
  • Кърджали
nrgmama, вярно, не я бях превела тази сцена, а ѝ се каних. Айфер иказва "Кой? Не! Не може да бъде? Нашият робот? Русият? Не"

Не знам дали Ефе забеляза, че телефона на Еда е като радиостанция... Чудих се как може да не забелязва Серкан и Селин... Не е глупав, може да ги е видял, па после да се е направил на ударен и той. Но определено се усети притиснат пред вероятността да го разкрият и реши сам да си признае. Малко ми се струваше че и флиртува с Еда, внимавай ки все пак да не минава граници..
.Мело и мен ме дразни леко. Докато Фифи и Джерен имат все пак някаква история в историята, тя ми е малко кто свободен електрон..
Гледам има интервюта в един вестник с Неслихан И алиджан. . Но все не мога да ги намеря в добро качество за да ги прочета

Едит. Намерих бре.. Ако има нещо интересно, ще споделя.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 17:32 от Aлекcандрa

# 595
  • София
Две снимки от нашите любимци! Снощи са ги "изловили" отново журналистите/папараците след дълъг и тежък снимачен ден! Въпреки умората, пръскат чар, красота и усмивки (дори и с две маски!)!

Хубава вечер, момичета!

# 596
Момичета, искам да погледна филма с Бурак "Живота си ще дам"  /така си го превеждам от руски/. Някой срещал ли го е на български?

Няма го филма с бг превод. Hands V

Момичета, аз започнах да гледам и ,,Mühteşem ikili" (,,Великолепният тандем") и вече съм на 3ти епизод. Керем и тук е..УАУ🤤 Много му ходи тази роля, особено като облече ризата, отгоре тирантите и пистолета. Е в момента даже се крие, защото избяга от затвора, но не мога да спра да гледам. Открих и че MKC и Серкан си приличат много по характер. Така че днес омеших едно хубаво и тандема, и вратата и стана тя една Joy

Страхотно рижо морковче  Grinning Heart Eyes

Черпя с един прясно изкъпан, мрънкащ за хубав шампоан, и недоволен, че последната му чиста тениска отишла по дяволите комисар МКС Heart Eyes

# 597
Мъри, да ни беше задала обратния въпрос - кой момент ви харесва най-малко, със сигурност по-лесно бихме се сетили за такъв. Stuck Out Tongue Winking Eye
Всичките им съвместни сцени са с особен заряд, но първата, която ми изплува в съзнанието след като се замислих за любимите ми е следната

Прави ли ви впечатление колко чувствено и нежно целува Серкан по бузата... На няколко пъти го направи с Еда в сериала, но изглежда толкова секси и възбуждащо въображението, дори повече отколкото една обикновена целувка по устните... Kiss

# 598
  • Кърджали
Намерих интервюто с Алиджан.(Ко го намеря после ще погледна и това на Неслихан, че е в друго издание)

Не съм превела цялото. Само това, което е по-интересно. Хареса ми, особено когато го питат за тоя дали има силен самоконтрол. Като прочетох отговора му, си казах ц
"брей, този мен описва", защото и аз съм точно така

Ако не исках да бъда известен щях да стана чиновник, а не актьор.

Беше ли ви детска мечта да бъдете актьор?

Нещо повече от детска мечта, страст. Знаех си че някой ден, по някакъв начин ще бъда на екран, ще ме разпознават. Като дете се занимавах с театър. Нещо много специално беше усещането светлините да ми блестят в очите и от един момент нататък да не виждаш зрителите.

Май твоето е било повече желание за известност?

Че кой не го е искал? 50% от нашата работа е известност и разпознат. Да те разпознават хората по улиците, по някакъв начин да си ги докоснал в живота им е нещо, което много ми харесва

А има актьори, които казват че не им е важно да ги разпознават.

Ако беше така, щях да стана чиновник, а не актьор. Не вярвам в искреността на такива реплики.

Важни ли са връзките в тази работа. Има хора, които казват, че таланта не може да се скрие...

Познавам много добри актьори около мен, но не ги дават по телевизията. Аз вярвам в това - няма такова нещо "Аз съм много талантлив и рано или късно ще ме открият" Трябва да имаш добри връзки (отношения), да откриеш пространство където д покажеш възможностите си,никой Нма да те открие вкъщи. Но има и това :Може и да не нямаш никакъв талант, но благодарение на ръзките си да земвш участие в някой и друг добър проект, но само толкова. Оставаш си с това.
Та трябва да имаш и контакти, и талант.

Когато сте се запознали, Неслихан Йелдан те е попитала къде си завършил и си се засегнал. Мислиш ли си, че е трябвало да учиш в Консерватория.?

В началото повече, сега - не. Може би осъзнавам че ако го бях учил нямаше да съм токова гъвкв и открит към учене на нещо ново. Приятелите ми, завършили Консерватория си мислят че това, което знаят е правилното и не са толкова гъвкави. Но се почувствах неприятно когато още при запознанството ни Неслихан ми зададе този въпрос. Защото тя щеше да е мой партньор. Кзах си "Еха, изгорях сега". Но с времето разбрах че няма такива предразсъдъци.

Какво е различното между вашият и другите романтични комедии?

Обикновено в романтичните комедии, главната героиня е от типа, много извинявайте, ама "влюбена глупачка". Каквото и да става, все е по петите на мъжа. Приема и прощава всичките му грешки. Мъжът е много богат и със самочувствие. При нас не е е така. Еда е здраво стъпила на краката си.  В 15 серия например кзва едни много хубави думи "Аз съществувах и преди теб, и след теб ще ме има. При нас няма героиня, която като влюбена глупачка да търчи след мъж.

Много е забавно да гледаме Сейфи. А как е д го играеш?

В началото ми беше много трудно. Първите две серии ми бяха много трудни, зото героят ми общува със всички и з всеки герой трябва да има определено и изявено отношение. Но след втората серия всичко се напасна и се успокоих.

Казваш, че не за разлика от Сейфи, ти не обичаш хората. Хареса ми тази искреност, ама няма начин и да не попитам защо е така?

Хахаха! Изобщо не обичам даже. Дори понякога си мисля "може ли да живея в дивото, сред животните." Мразя грубите хора. И не го крия. Казвам " Мразя го тоя същество". Когато видя груби, причиняващи насилие, нараняваш другите хора, направо изтивм към всички хора по света...

А какъв трябва да е човек тогава за да го обикнете?

Обичам добронамерените хора. Тези които помагат на другите,хората, които обичат животните.. Дори твърд че ако човек обича животните, не може да навреди на никого.

Изглеждаш кто човек, когото е лесно да обикнеш, но дали не е обратното.

Аз съм много труден човек. Например днес имам рожден ден. Приятелите ми искаха д ми направят парти за празника. Не им позволих.Когато не искам да направя нещо, много трудно се съгласявам да го направя. А ако го направя, понеже  аз не съм щастлив, правя и другите около мен нещастни. Държа на свободата си. И искам да прв само това, което ми идва отвътре.

Как би определил любовта?

Като безусловна обич. Но според мен и любовта, както всички други чувства е нещо временно.

Вярваш ли в моногамността?

По време на връзка - да. Но цял живот с една жена - не знам....

Колко най-дълго е траела една любов при теб?

2 - 3 години.

Имаш ли самоконтрол? Или може да си оставиш на течението във всеки един случай?

Ааа, луд ли си? Аз съм маниак на тема контрол. Например, никога да не се напия, д не зсъм в тежест на никого, с никого да не се занимавам. Не мог да съм сред хората и да пия като не нормален, д се излагам. Да, забавлявам се, но не губя самокомт. Знм кога трябва да спра. Само в къщи, сред най-близките ми приятели мога да се отпусна

Лесно ли плачеш?

Уффф, веднага съм се разплакал. Плача от щастие, плача от тъга, емоционален съм.

# 599
  • Пришълец
Мъри, същото ми прави впечатление и на мен. Много са им чувствени сцените. Тази, която си цитирала я обожавам направо. Пък и по принцип, една целувка по бузата, хващане за ръката или пък докато танцуват - долавя се скрития подтекст. Nature Fire Страстни целувки не са им нужни, те са въздействащи и дори когато са на разстояние и си разменят погледи. Не знам как го постигат...

Алекс, мерси, връщам се да чета.

Общи условия

Активация на акаунт