Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 171
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Пришълец
Добро утро Nature Sunny

Ели, споко, не само ти гледаш на нещата от този ъгъл. Мислех, че е Селина с таз тънка издължена шия и в лице ми е някак по-изпита, ръцете също ме карат да я подозирам, но от друга страна формата на веждите и това, че са тъмни, не на последно място и дългите мигли ... 50:50 съм.
Ау, фрага с 3,5 млн. гледания, Hands Clap 100 от които сигурно са мои Satisfied

Диде, ако ни четеш, за новата ще пуснеш ли анкета коя е под душа. Joy
Ох, Налбантова пак се сетих - сърна или кокошка Joy Joy Joy

# 631
Не знам защо, но и аз си мисля, че в първите кадри от фрага е Селин, дано не е така.

# 632
  • Пришълец
Изтече карантината и начесто взехме да я споменаваме Селината Stuck Out Tongue Winking Eye Дано да грешим и не е тя bishop

# 633
  • Кърджали
Ааса, ха бой де...Човек да не ви остави за малко и пак Селин та Селин. Няма Селин. Ако влезе под душа лично аз ще я измъкна от там с точилка.
Иначе не знам, но ни Селин ми изглежда толкова смела та да го направи, нк Серкан ще има после смелостта да гледа Еда в очите и да обяснява как не може без нея. Силно се надявам че поне този път Селин няма да ме разочарова. За разнообразие, дето се вика...

Сега гледам пак доволната усмивка на Серкан, когато вижда че в ръцете на Еда чашата е червена. И забелязах че по принцип нормалният цвят на чашата е зелен. Ако се държи само за дръжката е зелена. При Айдан става синя (развълнувана). Що не я дадоха в ръцете на Серкан, щеше да е забавно Еда да я види червена и в неговите ръце. Нали само те двамата си знаят какво означава това...

# 634
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Една късна закуска от мен....
Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=CptL76n3FQQ
Никога пожеланието "Бъдете здрави" не е било изпълнено с толкова смисъл....пожелавам ви го от сърце... Heart

# 635
  • Пришълец
Алекс, ако разчитаме на Селина да не ни разочарова няма да дочакаме. По-скоро възлагам надежда, че Серкан ще постъпи мъжки и ще я отреже веднъж завинаги. След като са си били някога някакви в личен план дори като приятелка вече не я възприема (не я нареди до Енгин, Пъръл и Сириус), но това че му е скъпа тя си го интерпретира погрешно и ... макар да осъзнава, че е влюбена в представата за Серкан, образа който сама си е изваяла, няма силата да се откаже и да се оттегли с достойнство.
Страшно ѝ бях набрала заради думите ѝ в откровения разговор преди сватбата, да си играеш с чувствата на някого и да си в готовност да го зарежеш по всяко време. А иначе после се изкара жертва, че все пак искала да започне начисто. Ми не ѝ повярвах. Та сега не в банята, ами в кревата до Серкан може да се пъхне, очаква се от една жена с наранено его...
Единодушни сме, че влезе ли под душа СелинА ще Фърчи перушина! Joy

Гости, благодаря за искреното пожелание, да ти се връща. Вкусотиите, които постваш вече на няколко пъти в скрит текст предполагам са твое производство. Браво Heart Eyes

# 636
Добро утро, момичета,
За съжаление, тази седмица бях доста заета покрай работа и нямах много време да пиша, но все пак успях да ви изчета.
mikipoli, бързо оздравяване. 🌸💙
Александра и ali yor, хиляди благодарности за преводите🌹💙.
nrgmama, много ми хареса поста ти за преплетените ръце. И на мен тези моменти са ми много любими, особено този, беше един много непринуден и естествен.

Аз съм с много смесени чувства след епизода. За пръв път, когато свърши бързах да си пусна епизода на DEK, но нямах желание да превъртам моменти на нашия сериал. Имаше няколко красиви момента (сцената на сбогуване на Серкан и Айдан, библиотеката, разходката и последвалата я сцена в апартамента на Серкан, излизането на Айдан), но за мен епизодът не беше wow. Според мен спадът в рейтинга е съвсем нормален, защото вече няколко епизода много влачат и буксуват със сценария, много се размотават с тайната, не знам дали един ден въобще ще я видим тази баба... Няма я динамиката и тръпката от първите епизоди. Епизодът свърши без никакъв cliffhanger, не ми хареса и как приключи саботажа с Ефе и той си призна. На Айше й личи, че досега не е писала цял сериал от първи до последен епизод. Има невероятен стил на писане и уникално преплита митологични, литературни и други препратки, но писането на епизодите е понякога твърде неравномерно и има доста сцени само за пълнеж... И аз като Серкан съм перфекционист и не обичам half baked things...Eдно от нещата, които бих искала да видя е как Серкан работи по по-големи проекти и според мен това би донесло повече динамика. Само слушаме за проект за пристанище, голф игрище и толкоз... Ефе е също толкова слаб злодей колкото и Каан... Да не говорим, че Керем е просто класи над актьора, който играе Ефе.
Липсват ми и сцени като тази. Харесва ми ролята на ментор на Серкан спрямо Еда. И преди съм писала, че тя го прави по-добър човек, а той нея по-добър професионалист. Тези моменти, когато работят заедно и творят, когато тя се учи от него ги намирам за много красиви.

Пускам и едно ново видео от Андреаа:

Желая ви много хубав ден и дано да не съм донесла твърде много негативна енергия в темата 🌸.
ПС. Една есенна снимка от мен и някои от новите ми придобивки покрай сериала:
Скрит текст:

# 637
https://www.instagram.com/p/CHixtEFJkdJ/?igshid=6f8w7hdpzjnv
Добър ден момичета, предлагам карантината на Голямото пиле да продължи до края на сериала, че иначе със сигурност ще стане на супа😒

# 638
Да, възможно е Селин да е разбрала, че Еда идва от богат род. Може да е разбрала коя е бабата на Еда от Мелек, нали Мелек й симпатизира, а и не може да си държи устата затворена, когато я питат нещо.
Според мен голямото пиле е разбрало че семейството на Еда е богато. За това и казва лъжите ти, защото Серкан представи Еда и леля и и цветарския магазин  като един вид бедни.От къде да знае, че той не знае за богатството им. И тази серия няма да и каже според мен.
Но според мен Селин е разбрала, че преди години, Алптекин е допуснал грешка в строеж и в резултат, на което е станал трагичен инцидент, при който са загинали родителите на Еда.
И че ако това излезе наяве може да разруши реномето на холдинга.

Селин не я интересува какво знае Еда, не я интересува как би се почувствала Еда. Тя се интересува само от себе си.
Селин има претенции към Серкан, има претенции към холдинга. Може да смята, че Серкан е крил истината и лъгал, за да не навреди на холдинга, и Селин се чувства излъгана от Серкан. Идва и му държи сметка.

Не за пръв път му държи сметка.
1. държа му сметка на годежа си с Ферит - когато го пита, защо не й е казал, че е сгоден;
2. държа му сметка след първата целувка на Серкан и Еда - пита го коя е тя, как може той да й позволява това, влюбен ли е наистина...
3. по време на целият фиктивен годеж на Серкан и Еда - Селин не престана да се пита истина ли е или не, дълбоко в себе си се надяваше да не е истина и не престана да ревнува Серкан, и да се надява, че Серкан ще се върне при нея
4. в миналият епизод Селин атакува Еда казвайки й че не може да има претенции в холдинга, защото Еда е никоя, просто служителка, в крайна сметка Еда дори не е и годеница вече на Серкан, докато Селин е поне акционер и вероятно таи надежди да се събере със Серкан (натресе се в апартамента му, натресе се на вечеря със Серкан)

Нещата струва ми се, че ще ескалират в Следващият епизод. Но и аз мисля, че Еда няма да научи истината в следващият епизод.. и че епизодът ще свърши в ключовият момент. Но поне се надявам в 20 еп Серкан да каже всичко на Еда.
Но също така допускам Еда да научи всичко от устата на Селин - която в яда си да избълва всичко преди да види Еда зад бара в кухнята.

* бърза редакция - то май Еда научава от Селин - в трейлъра става ясно, че това което крие Серкан е свързано със смъртта на родителите й - т.е остава да разбере какво е точно.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 11:31 от kukli4ka456

# 639
Ели хич не се тревожи, аз като разбрах, че има вероятност да е "кокошоподобната, чието име не споменаваме" и се въртях из стаята ксто пумпал и не си намирах място, а и зодията не ми позволява да се съглася, докато не видя с очите си 😂

Маргаритке ех, че си 😂 ако искате и  едно бас-че да направим 😂 който изгуби ще черпи цялата група с шоколади, че като гледам след Керем и Ханде, това е най-популярното тук 😂

Ето ви малко слаби ангели 😂

Ps: Преди от серия до серия правехме 50стр, този път какво стана 😂 фурии сте, ей.
Ps2: майкооо, аз от толкова приказки тук и съвсем забравих, че чакаме превод 😂😂😂

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 11:35 от Nalbantova

# 640
Добро утро!
Влизам в темата и какво да видя, че ние направо сме си за новата тема още преди да е дошъл епизода! Grinning
Браво момичета!
Последните странички се напълни с уникални гифчета и моменти, напълни ми се сърцето и душата Heart
Нямам търпение да гледам превода и да коментирам впечатленията си и моите виждания.

# 641
Цитат
Добро утро, момичета! Усмихнахте ме пак тази сутрин с тези красоти, които сте споделили! Обаче пак гледах фрага и нещо не ми дава мира! Ръцете на Еда са по-големи, видяхме го като обгръща лицето на Серкан нлко пъти. В началото на фрага на 19 еп. ръцете под душа са ми по-малки от на Еда. Моля, не ме боите, не искам да нарушавам позитивизма, които има в момента, ама едно тревожно ми стана... Надявам се да не съм права!!! Ама съм и аз - сетих се да се правя на шпионин по никое време и какво си причиних Worried Scream Чакам нещо от нашите хора да пуснат, че да се кротна... Unamused

Здравейте!Първото женско лице под душа е на Селина, веднага след това дават Еда . Според мен Села е награбила  Робо , но понеже неговите мисли с заети с Еда , навит ѝ е та ще се скъса,той си представя, че тя е до него под душа.Също както в "Любов под наем" Йомер си представяше ,че целува Дефне и награби Из.Animal Bee
 От Села не може да се очаква нищо умно- тя е , изоставена на сватбата, неприемана като жена от Серкан, конкуренцията е все пред очите ѝ  ,самочувствието ѝ е смачкано и тя какво да прави- глупост след глупост , а и тя по природа няма усещане на лично достойнство  и ....фактите са на лице. Но както казва нашият народ "кой каквото си направи , цяло село не може да му го направи".Не ми е жал за нея ни най-малко.Animal Bee

# 642
  • Пришълец
Налбантова, да се обзаложим тогава Stuck Out Tongue Winking Eye Разума ми казва Еда, ама пред погледа ми е все СелинА. В крайна сметка залагам на нея. Animal Rooster Ако греша шоколада е от мен.Stuck Out Tongue Winking Eye

Не знам как сте били с темпото по-рано, но в последно време клуба се разрастна нещо и гледам едни сме дневна смяна, други поемат нощните.

Гифчето е страхотно Heart

# 643
  • София
Здравейте, момичета! Днес очакваме втори фраг или минимум ребус, за да продължим с фантазиите за следващия епизод. Аз още съм под карантина и няма да споменавам вие знаете кого. Дори тя да е под душа, въпреки че не ми се мисли в тази посока, нека видим как се е стигнало дотам и тогава ще коментираме. И все пак. Не ми се вярва и не ми се иска да е така! Simple Smile

druon, здравей! People Raising Hand Отдавна не си писала. Радвам се, че си била заета, а не нещо друго, че в тази обстановка сега... Simple Smile Относно мнението ти, искам да споделя, че прочетох доста подобни мнения в Инстаграм - че рейтингът пада не заради конкуренцията, а заради слабия сценарий от няколко епизода насам. Дори пише, че играта на Керем и Ханде е лоша и си личи, че вече нямали желание да снимат този сериал. С което категорично не съм съгласна. Те явно гледат някой друг, но не и Керем, защото и дума не може да става за лоша игра. И не го казвам, защото съм пристрастна. Wink Относно сценария, не знам, може и да сте прави. Наистина от няколко епизода насам сякаш тъпчем на едно място и нищо кой знае какво не се случва. Но аз не се оплаквам и гледам с интерес, защото, както писах вече - аз гледам заради няколко неща:
- лекотата, с която актьорите играят ролите си. Толкова са убедителни и изграждат толкова реалистични персонажи.
- Айше разказва увлекателно и някак спокойно, бавно. Което на мен ми харесва. В началото на сериала също имахме няколко такива епизода “на зацикляне” на действието, но на мен те ми допадат, защото интересни случки винаги има. Нашите са в центъра и това ми е достатъчно.
- музиката за фон, която е прекрасна и много добре подбрана;
- красивите пейсажи, които ме оставят без дъх;
- уловените малки моменти, усмивки, докосвания, мимики. Всички те допринасят за реализма на случващото се и просто забравяш, че гледаш филм.
- приятният хумор и умерената драма. Толкова добре се балансира, без да се прекалява с нищо.
Относно Ефе... аз го харесвам. И като образ, и като актьорска игра на актьора. Не го сравнявам с Керем, защото... ами, който и да сравня с Керем, бледнее. Simple Smile Иначе и на мен не ми хареса как се разкри вината на Ефе, очаквах повече от тази сцена. От самото разкритие. Очаквах Еда да го разкрие и за първи път да му се ядоса. Очаквах голям скандал. От друга страна, може умишлено така да го направиха. Ще видим в следващите епизоди. Краят на епизода и на мен не ми хареса. Писах вече по темата. Нямаше нищо интригуващо. Думите на Еда “ще видиш друга Еда” и погледът на Серкан след тях не бяха достатъчни, за да създадат кой знае какво очакване и изненада у нас. Не че играта на Керем и Ханде не беше убедителна, но самата сцена беше някак... слаба. Ако Еда се беше разкрещяла или счупила нещо, ако беше награбила някой сервитьор пред Серкан (шегувам се). Или Серкан я беше целунал, за да й затвори устата след думите “ще видиш друга Еда”. Не знам. Но... не искам да критикувам, защото според мен много се влияем от рейтинга и какво се пише, тъй като гледаме в реално време. Ако сериалът вече беше заснет и се излъчваше по телевизита, да речем, ситуацията според мен щеше да е различна и нямаше да откриваме толкова много недостатъци, даже хич. Wink А и още нещо за злодеите във филма - не забравяйте, че за такъв беше гласен Каан. Там имахме семеен конфликт, омраза на лична основа, той беше подмолен и готов на всичко, за да отмъсти на Серкан, да съсипе биснеса и репутацията му. Поради това, че актьорът не се справи с ролята и не се възприе добре от публиката, се наложи да го занулят. Което беше направено доста интелигентно и реалистично отново. И все пак... това ги върна в първи клас, така да се каже. Една сюжетна нишка беше прекратена, без да се е развила. Трябваше да започне да се мисли за нов персонаж, който да замести Каан. Може би са мислили първо това да е Ферит, кой знае. После дойде идеята за нов съдружник, а виждаме, че зад него се крие друг, който според мен ще е истинският злодей. Не знаем дали е бабата. Бабата може да се появи, за да спаси положението. Отново предположения. Но ще видим какво ще става. Гледам с инерес и не мисля да се отказвам от сериала, само защото нещо не се случва както искам или защото по-бавно се развиват нещата. Замислете се, че, ако всичко се разкрива в 1-2 епизода - или трябва да приключим бързо, бързо, или Айше нон-стоп трябва да мисли нови проблеми. Нормално е да протакват някакви неща. Важното е, че намира с какво да запълни епизодите. На мен досега никой епизод не ми е слаб и не мога да кажа, че има такъв, който не ми е бил интересен. Дори последният - беше си много силен според мен. Като изключим финалната сцена и разкриването на Ефе. Wink

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 11:52 от Бърборанка с розови очила

# 644
  • Варна
Добро утро, влюбени и още по-влюбени момичета.
Благодарности на Алекс за преводите.
Бързо оздравяване на болните.
Аз ще чакам превода на последната серия.Този път реших да не чета по време на излъчването и да не я гледам на руски.За това не съм се и включвала.
    Една от любимите ми сцени е тази в басейна. Серкан какви физиономии прави само. Хиляди пъти съжали, че той не е учителя.А също обичам да връщам и началото на епизода, когато Серкан се мъчи да се напъха в колата.
   Гледах последния фраг на няколко пъти. Ако под душа е Еда / в което не се съмнявам/ и това не е нечие въображение, когато Селин влетя да държи сметка на Серкан за лъжите му, под сакото си Еда не е ли с бяла риза. Ако е признал за семейството и и по някаква причина е решил да се съвземе под душа /макар и с дрехите/, а  Еда го е последвала да го утешава...Оф, ама каква развинтена фантазия имам и аз. С нашите предположения ще напишем сценарий за още 60 серии поне.
  А що се отнася до розовите бузки на Керем/Серкан/ си мисля, че все пак не е безразличен в реалния живот. Ако не изпитва нищо към Ханде, така ли ще порозовява.
  За сега ви оставям момичета. Хубав неделен ден.

Общи условия

Активация на акаунт