Novobranka iska da se spriateli

• 5 734
  • 163
  •   1
Отговори
# 75
Ах'Не, и ти  намаза инструкции покрай другата новобранка. Браво, браво!
А ти на кое казваш 'ах не', или не съм разбрала правилно ника ти? Thinking

# 76
привет   bouquet

ето и от мен един съвет:
ако косата ти не е толкова дълга, колкото ти се иска, ако цъфти и се накъсва, ако сресването и е кошмар или пък ако е мазна в корените и суха по краищата, може би е тънка и изтощена и и липсва обем....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=117731.0

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 00:41 от radeto

# 77
От темата за "изкукването по време на бременност":

Изумително е наистина какви странични ефекти могат да споходят човека, когато е бременен.
През една от по-старите си бременности, не помня вече коя, ми потичаха слюнки като ми замиришеше на мокър строеж. По пътя ми имаше една строяща се сграда и минавах нарочно оттам, за радост моя не беше оградено. Вътре пясъци цименти, ох майче, разкошотия, размазвах се. Защо - не знам.
С Янка много добре ми действаше (но аз май вече съм споделяла това отдавна) да бъркам в брашно. Имах една пластмасова купа с капак. Бях си сипала вътре 2 кила брашно, сядах си пред телевизора, купата до мен и си бъркам вътре - мачках, ровех, заглаждах, после пак...Веднъж нещо се бях изнервила и разкрещяла на домашните любимци - деца и мъж и мъжът ми ми вика - Сядай, сядай на дивана, сега ще ти донеса брашното
Като се прибрах от родилното, извадих купата, бръкнах и...нищо, гадно ми стана даже да си пълня ноктите. Направих им палачинки, много разбраха от кое брашно точно

# 78
Ах'Не, и ти  намаза инструкции покрай другата новобранка. Браво, браво!
А ти на кое казваш 'ах не', или не съм разбрала правилно ника ти? Thinking
Хммм ми регистрирах се не помня и аз заради коя тема ... Просто възклицание,правилно си го разбрала.Като се замисля,май май на нищо конкретно не го казвам.В ежедневието целия ми израз е " Ахх не нееее стига глупости вечеееее" като чуя някоя небивалица  hahaha . Но не е свързано с нищо от форума де.

# 79
Е щом не е свързано с форума,вече дишаме спокойно  Joy

# 80
Добре,че дойде,взе да ми "липсваш",тъкмо гледах че си се замъкнал в другата тема за бабийеросите...  Joy

# 81
Тук съм,че къде да съм..Темата е изключително интересна и полезна за новата потребителка,а и не само за нея,сигурен съм..Интелектуалното ниво е на много високо ниво..може би защото пиша основно аз  Joy

# 82
основно ти? хммм айде сега не си преписвай заслугите изцяло на теб  Laughing
нивото е високо недостижимо от където и да го погледнеш ...

# 83
Ох,тук сме се събрали каймака..Само жоро01 липсва  Joy  Joy Joy

# 84
Ехх този жоро01 и друг път съм чела,че го споменават,но увииии ще си остана непросветлена за неговата особа  Crossing Arms

# 85
Моля ви, той е като Митьо-Пищова. Тъкмо го споменем и той изникне от някъде tooth

# 86
иска ти се нещо от жоро 01, заповядай:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124226.0

# 87
Ехх този жоро01 и друг път съм чела,че го споменават,но увииии ще си остана непросветлена за неговата особа  Crossing Arms
Аууу,не те е срам..Веднага да му намериш профила и да му изчетеш всички публикации..Тва се отнася и за новата колежка  Naughty

# 88
Ахххх не неееееее само не Митьо Пищова и каквото и да е било негово подобие  smile3514

# 89
Митьо Пищова?!Нееее..Нищо общо няма..Ти само чети  Joy

Общи условия

Активация на акаунт