Дистанционно обучение за учениците - Teмa 12 /ноември 2020 г./

• 44 284
  • 1 357
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Пловдив
Идвам с питанка...Голямата ми е на ДО от 2 седмици и са с камери и микрофони,но сега разбирам,че и от малките в начален курс ще изискват и камери и микрофон.Това дали е за всички или нашето училище са решили така се чудя.При вас как е?

# 1 156
  • Варна
Дидева, по мое време програмите не ги сменяха толкова често. А и образованието не беше първото провалено нещо, тъй че реформите там се случваха по-рядко, отколкото сега. Затова генерализирам. А и много хора тук са ми набори.

Да, и сега учат геометрия, но слети в един предмет математика, а когато аз бях ученик алгебрата и геометрията се учеха успоредно като два отделни предмета.

От друга страна, с напредване на технологиите е съвсем нормално материалът да се увеличава сега в училище - преди 30 г нито графенът беше открит, нито геномът беше разгадан. Обаче митът, че ПО винаги е бил супер дупер качествен за разлика от "мижавото" ДО издиша - и преди, и сега имаше егалитаризъм в образованието, просто днес човек има повече шансове да навакса пропуските/провалите си.

Принцеса, при синът ми и миналата, и тази година по време на ДО се изисква включена камера и микрофон. Учителите преподават и комуникират с децата.

# 1 157
  • София
Аз специално търсих камера за компа! Обаче сега Класрум са се ъпгрейднали и сложих малкия на телефона. Освен това, когато е в час, микрофонът и камерата са заглушени.

# 1 158
Моите нямат камери на компютрите и не ползват. Никой не им е и искал.

# 1 159
  • София
Манжелка, аз за зелената еуглена и плоския червей имам черни пропасти, не бели петна. Joy
За математиката до 12 клас обаче, знам какво съм учила, моля те! Wink

# 1 160
  • Варна
Манжелка, аз за зелената еуглена и плоския червей имам черни пропасти, не бели петна. Joy
За математиката до 12 клас обаче, знам какво съм учила, моля те! Wink

Слънчева, мислех, че сме набори, особено след като децата ни са набори. В 10 кл съм била през 1993/94, а учебникът, който качих е от 1991. Надали в Икон техн сте учили по различни програми от ЕГ, само МГта се отличаваха.

# 1 161
  • Бургас
Аз съм била в 10ти клас през 1998. После кандидатствах с математика в университета. Не съм учила вероятности и прочее.

# 1 162
  • София
Ехехе, аз съм била 10ти клас 1990. После отидох в Икономическия, имаше някаква програма за секретарки с машинопис.

# 1 163
  • София
Да, бяха! В МГ Пазарджик даже не ги взеха тези уроци. Joy

# 1 164
Скрит текст:

Съдържанието на два учебника по алгебра за 10. клас. Късен соц. Единият е издаден 4 години след другия.

# 1 165
  • София
Може би тогава е имало повече свобода за програмите след 8 клас. Като включим и УПК, техникум, гимназия....
Е точно числови редици не съм учила.

# 1 166
Здравейте, от понеделник се очаква моят второкласник да заработи в тиймс. Регистрация имаме. Учителката каза, че няма да прави някакъв пробно включване , направо стартираме уречения ден и час.
Гледам го тоя тиймс и се чудя как точно ще стане. Попитах някаква връзка ли да очакваме, не, би трябвало да се чуе глас? Нейният предполагам. При Вас как върви тази платформа?

# 1 167
  • София
Аз бях 10-ти клас 1989/1990г. и не съм учила комбинаторика.

# 1 168
Дидева, можеш ли да им покажеш и кориците на тези учебници. Не мога да си призная моя. Сякаш всичко показано съм го учила, ама кое в 9-и, кое в 10-и кой да ти помни.

# 1 169
Здравейте, от понеделник се очаква моят второкласник да заработи в тиймс. Регистрация имаме. Учителката каза, че няма да прави някакъв пробно включване , направо стартираме уречения ден и час.
Гледам го тоя тиймс и се чудя как точно ще стане. Попитах някаква връзка ли да очакваме, не, би трябвало да се чуе глас? Нейният предполагам. При Вас как върви тази платформа?
Ние сме чрез Teams, по принцип не харесвам платформата, защото има недостатъци. Това ме подсеща да направя едно ръководство за платформата и ще го публикувам. Очаквайте го до понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт