Дистанционно обучение за учениците - Teмa 12 /ноември 2020 г./

• 44 697
  • 1 357
  •   1
Отговори
# 990

В Англия затвориха заведенията, децата ходят на училище. Тук обратното. Приоритети..
Писах по-назад в темата. Училищата в някои държави не затвориха с цената на строги мерки. Ако напиша какви са мерките в училището на дъщеря ми, на някои от вас ще им настръхнат косите. Колко от вас са съгласни децата им да ходят на училище при по-строги мерки? Като си спомня са едни маски в час колко дебати имаше...

# 991
Абсолютно, Прешъс. Не помня за коя държава беше, децата са на постоянно отворени прозорци, заметнати и с одеяла, с ръкавици. Честно, предочитам ДО пред това. За маските нямам против, носеше постоянно миналата седмица, не ѝ беше проблем.

# 992
Моите деца са на ДО, и не е болка за умиране. Прекарваме време заедно, говорим си, гушим се. Карат час с госпожите, много са си добре даже. Няма сополи, не стават в 6 сутринта. Не казвам, че трябва да е за винаги, но докато отмине ужасът, си е перфектното решение.

# 993
  • пустинята Гоби
Децата в Англия са без маски мисля, малките със сигурност. Там заведенията затвориха преди месец, ограничиха събиранията.

# 994
  • София
Аз пък едно не мога да разбера, толкова ли не могат да направят от 3 паралелки 1 дистанционна и две присъствени според ситуацията. Нашата учителка например (4клас) не е за ДО, в класа ни има 2-3 майки с желание за ДО, е какъв е проблемът да съберат една паралелка от трите - дистанционна и край? Така сега всички са недоволни...

# 995
  • София
В Англия са без маски, но класовете не се смесват. Дори двора е разграфен. Децата не са 20 в клас, а много по-малко. Следобяд не са до 18.00 ч. Разликите са толкова много, че като споделям на приятелите ми те заявяват, че тук е свободния.

# 996
Учениците над 11 г носят маски в училище, а за по-малките се изискват ако са в регион с повишени нива на разпространение.

# 997
  • пустинята Гоби
В Англия са без маски, но класовете не се смесват. Дори двора е разграфен. Децата не са 20 в клас, а много по-малко. Следобяд не са до 18.00 ч. Разликите са толкова много, че като споделям на приятелите ми те заявяват, че тук е свободния.
В класа на моя племенник са повече от 20 деца. Иначе да, мерките са по-сериозни. Тук нищо не се спазва.

# 998
  • София
3 клас. Час 20 минути. Диктовка на 1 изречение-правило - 5 минути. За@би! Абе НЕ става! 🤦😠😡🤬

# 999
  • София
4 клас, вчера. Час също 20 минути. На петнайстата момиче - "Госпожо, Вие нали знаете, че часовете ни са по 20 минути? На седемнайстата - "Госпожо, часовете ни са по 20 минути". На деветнайстата учителката "Имаме още една минутка, да видим сега това изречение".
Часове 20 минути, междучасие - 10. Първи ден, след първия час нашият пита - Госпожо, кога ни е голямото междучасие?
Голяма драма е това ДО, но след като с мъжа ми се натръшкахме и двамата с пневмонии, го предпочитам като временна мярка.

# 1 000
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Честито ДО до 21.12.

Аз лично съм много доволна

# 1 001
  • пустинята Гоби
E кажете, ако е излязва някаква информация вече, стига с това "Честито", все едно имаме избор.

И аз съм доволна, то е ясно.

# 1 002
Тече брифинг в момента. Министърът на здравеопазването обяви, че присъствените учебни занятия се преустановяват от 27. 11. до 21. 12.

# 1 003
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
аи излезе, нали затова честитя

# 1 004
То, ако е само до 21.12, с мед да го намажеш. По-притеснително ще е, ако е до април, което неминуемо ще стане. Като ни тръшнат и грипните вируси януари, февруари плюс някоя и друга снежна виелица със затворени пътища.

Общи условия

Активация на акаунт