Детски ясли и градини - Варна - прием 2020/ 2021

• 21 944
  • 230
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Ели- мели, благодаря за ценната информация. Знаеш ли, трябва ли да се коригира нещо в текущото, вече подадено заявление?
Не, нямам идея. Как така си подала вече заявление за детска, нали системата отваря май месец?
Системата отваря началото на април, класирането вече е май.

Начална дата за кандидатстване
– отваряне на електронната Система
за прием в детските градини и
детските градини с яслени групи
10 май2021

Крайна дата за кандидатстване –
затваряне на Системата
30 май 2021

Дата на първо класиране
07 юни 2021

# 91
Здравейте, как може да се провери какъв е постоянният адрес на детето? За допълнителните точки ми е въпросът, за да разбера дали съвпада с настоящия! Имам предвид дали има електронен вариант за проверка, висенето по опашки не ми изглежда добър вариант с тези вируси... Благодаря Simple Smile

# 92
Здравейте, как може да се провери какъв е постоянният адрес на детето? За допълнителните точки ми е въпросът, за да разбера дали съвпада с настоящия! Имам предвид дали има електронен вариант за проверка, висенето по опашки не ми изглежда добър вариант с тези вируси... Благодаря Simple Smile
Аз се обадих по телефона в района в който се водим с малката, за да съм сигурна. Кандидатствах с постоянния ни адрес и от там получихме 500т
Обадете се във вашия район, и помолете да потвърдят адреса на детето.

# 93
Аз се обадих по телефона в района в който се водим с малката, за да съм сигурна. Кандидатствах с постоянния ни адрес и от там получихме 500т
Обадете се във вашия район, и помолете да потвърдят адреса на детето.
Лъки, кога и за къде кандидатствахте? Ние за ясла но не видях такива точки, а за градина нали не е отворено още?

# 94
За Одз с яслена група.
Миналата година.
За чиста ясла,  адреса не се гледа.

# 95
  • Варна
Извинете, какво се води работното време на групите на яслите, нормалното, не на сборни и подобни.Т.е.до колко часа трябва да си вземеш детето?

# 96
Скоро питах именно за това в нашата ясла - Иглика. Казаха ми 18ч.

# 97
  • Варна
Един път ми се наложи да взема детето в 18 именно в Иглика и няма да кажа как ме изгледаха! А вчера ми звъннаха в 17.20,ей тъй да проверят кога ще взема детето! Петък е , разбирате ли... При положение, че детето се взема в интервала 16. 45 - 17.20 всеки ден. Дай боже всекиму такова работно време до 16.30,та да успее да изтърчи до яслата до 17,та госпожите и лелките да си ходят.

# 98
Зимата имах възможност да вземам малкия около 16:30 и трябва да ви кажа, че масово се вземат деца тогава. И аз се изненадах, но е факт.
Пак за Иглика става въпрос.

# 99
Така е, тогава ги взимат. И аз не мога да си обясня какво трябва да работиш та да тръгнеш от работа най-късно в 16 за да сколасаш до 16.30

# 100
Които си взимат децата в 16:30 при нас, не работят. Включвам и себе си. ММ е хоумофис и принципно е до 16:30 и сега идва с мен. Ако тръгне на работа в офиса, ще успява след 17 часа да я взима.

# 101
Ами то в такъв случай 99% трябва да не работят защото всички вземат децата си в 16.30.

# 102
  • Варна
Нали ви казвам, на мен ми звъннаха в 17.20!! Отделно детето е умряло, умряло от жажда, но това е друга тема...

# 103
В яслена възраст е разбираемо да ги взимат в 16:30.
Не знам какви професии могат 2-ма работещи да си взимат детето преди 17ч.

# 104
Ами да, аз напоследък също отивам късно защото смених работата. Гледат кофти, но аз ги "умножавам х 0". Говорила съм с директорката и тя ми е казала 18 часа. Толкова...... Надявам се сега лятото заради трафика и поради това, че по - малко хора ще са безработни да се увеличи броя на хората вземащи децата след 17. Аз наблюдавам вече такава тенденция.

Общи условия

Активация на акаунт