Можем ли да готвим здравословно с мазнина? Опитайте Hosso!

• 16 859
  • 708
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Хареса ми това, че  запазва полезните си свойства дори и след термична обработка, както и че не пуши по време на готвене. Бих сготвила картофени кюфтета.

# 61
Направи ми впечатление, че е богато на Омега-9 и витамин Е.
Бих го ползвала за салатки.

# 62
Не съдържа ГМО и алергени .
За моите хора бих направила печени бутчета и баничка .

# 63
Впечатли ме, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка и не съдържа ГМО и алергени и е особено богато на Омега-9 и витамин Е! Първото нещо, което бих сготвила с него са пържени картофки.

# 64
Защото е здравословно и не пуши при готвене.
Бих си изпържила картофи с него.

# 65
  • Пловдив
Хареса ми това,  че не се просмуква в продуктите, които се готвят и това,  че не пуши. Бих приготвила печени ребра с картофи.

# 66
  • Пловдив
Освен здравословните качества, ме впечатли и това, че  е подходящо за висока термична обработка на храната и не пуши.
Първото, което бих приготвила са домашни пържени кюфтенца, които дъщерите ми обожават

# 67
  • Елхово
Най-силно ме впечатлява, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка и приготвената с него храна има чист и неутрален вкус.

# 68
  • София
"Hosso не пуши по време на готвене"- това ми привлече вниманието.

# 69
Впечатли ме това, че не попива в продуктите при пържене, затова веднага бих направила пържени пилешки хапки и паниран карфиол.

# 70
  • Пловдив
Запазва полезните си свойства дори и след термична обработка, съвместимо е с множество хранителни режими, не съдържа ГМО и алергени и е особено богато на Омега-9 и витамин Е, не пуши по време на готвене, а ястията, приготвени с него, придобиват неустоим златист загар и изкушаващо вкусна визия Simple Smile

# 71
  • София
Впечатли ме, че не пуши при готвене и запазва свойствата си. Бих приготвила супа.

# 72
  • София/Търново
Ами... не цвърчи в тигана. Бих го ползвала за първоначална запръжка за кюфтетата, които после ги чака бял сос.

# 73
  • Пловдив
Харесва ми, чв не пуши. Бих приготвила пърленки.

# 74
Впечатли ме с това, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка.

Общи условия

Активация на акаунт