Можем ли да готвим здравословно с мазнина? Опитайте Hosso!

  • 16 844
  • 708
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 1 835
Че не съдържа ГМО и алергени...бих приготвила мекици и  баница.

# 46
  • Мнения: 454
Впечатли ме, че Hosso не пуши по време на готвене, а ястията, приготвени с него, придобиват неустоим златист загар. Както и че запазва всичките си качества.
Първо бих изпържила любимите ни бухтички 😉

# 47
  • Мнения: 2 502
Впечатли ме това, че не пуши при готвене. Бих приготвила питка.

# 48
  • Мнения: 2 141
 Впечатли ме, че не съдържа ГМО и алергени и е особено богато на Омега-9 и витамин Е. Бих направила мусака.

# 49
  • Мнения: 4 554
Запазването на качествата при термична обработка и златистия загар - веднага ми идва на ум за любимите пържени (домашно произведени) картофки.

# 50
  • Мнения: 899
Запазването на качеството при термична обработка. Бах направила пържени картофки,вкусна паниране рибка,пълнени чушки,баничка.

# 51
  • София
  • Мнения: 416
Най-силно ме впечатлява, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка.

# 52
  • Мнения: 6 087
Заради запазването на полезните свойства и след термична обработка. Не на последно място и заради неутралния вкус, който не мога да постигна със зехтин, например.

# 53
  • sofia
  • Мнения: 2 071
За продукта ми направи впечатление, че не пуши, защото това винаги ме е дразнело и, че запазва всичките си полезни свойства след термичната обработка. Първо, бих направила една Цезар салата, за да усетя вкуса му без да е минал през термичната обработка, след това би ми било интересно да сготвя едно хубаво месо на тигана, за да се наситя на аромата и вкуса на Hosso изцяло.

# 54
  • Мнения: 861
Това , че не съдържа ГМО и алергени , и че има Омега 9 и витамини е. Бих приготвила първо любимата ни салата с домати , пипер и сирене.

# 55
  • Мнения: 1 480
Най-силно ме впечатлява, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка и приготвената с него храна има чист и неутрален вкус.
Бих приготвила всичко с него.

# 56
  • Велико Търново
  • Мнения: 2 356
Харесва ми това, че запазва полезните си свойства при термична обработка, както и че не съдържа ГМО. А това, че не пуши при готвене е сууупер. В такъв случай с него най-първо ще направя кашкавал пане с корнфлейкс, че защото именно миризмата и пушенето ме спират да пържа сега

# 57
  • Мнения: 1 335
Впечатли ме това, че е богато на Омега -9 и че не пуши по време на готвене.
Бих пробвала пържени картофки как ще се получат.

# 58
  • Мнения: 872
Това че може да се готви на високи температури, ще мога да го използвам за пържене.

# 59
  • София
  • Мнения: 2 003
Най- много ме впечатли, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка.
Бих пробвала да направя пържоли на тиган за сравняване

Общи условия

Активация на акаунт