Можем ли да готвим здравословно с мазнина? Опитайте Hosso!

  • 16 820
  • 708
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 35 408
Впечатли ме, че е здравословно, не съдържа ГМО и алергени и е богато на Омега-9 и витамин Е. Бих направила една баница с много сирене и яйца, също кекс с орехи и ябълки.

# 31
  • Мнения: 1 127
Впечатли ме ,че запазва свойствата си при топлинна обработка и е богат на Омега 9 и вит.Е. Първото което бих направила една салата и при на фурна .

# 32
  • Мнения: 611
Впечатли ме, че  не съдържа ГМО и алергени и е особено богато на Омега-9 и витамин Е. Бих направила с него кекс или баница.

# 33
  • Бургас
  • Мнения: 11 024
Впечатли ме че: Hosso не пуши по време на готвене, а ястията, приготвени с него, придобиват неустоим златист загар и изкушаващо вкусна визия.
Може би първото което бих направила с него са картофени кюфтета.

# 34
  • Мнения: 4 868
Запазване на полезните качества на продукта и след термична обработка, не пуши по време и след готвене

# 35
  • Мнения: 586
Впечатли ме, че не пуши при готвене и, че не губи ценните си свойства при висока температура. Бих направила нещо пържено като мекици или кюфтета.

# 36
  • София
  • Мнения: 3 436
Hosso не пуши по време на готвене, а ястията, приготвени с него, придобиват неустоим златист загар и изкушаващо вкусна визия.

Пилешки хапки.

# 37
  • Мнения: 740
Впечатлени ме, че е подходящо за висока термична обработка на храната и не пуши.
Бих приготвила пържени филийки, яйца, кюфтета..Yum

# 38
  • Мнения: 8 093
Впечатли ме това ,че може да се готви с него, дори и на по - високи температури. Това е идеално при приготвянето на пържена храна. Бих приготвила пилешки хапки

# 39
  • Мнения: 1 113
Най се впечатлих от това, че запазва полезните свойства. Мазнина си трябва ако не за всяко, то за почти готвене с термична обработка. Първо с Hosso може би бих направила дробчета по селски.

# 40
  • София
  • Мнения: 3 231
Впечатли ме това, че не пуши по време на готвене и че високите температури не повлияват на полезните му свойства.
Аз използвам олио от гроздови семки, защото не харесвам зехтин. Бих изпробвала Hosso, ще го потърся и в магазинната мрежа.
Освен за дресинг за салата, бих го тествала в битката с пърженето - бих изпържила тиквички и кюфтета (от кайма)

# 41
  • Мнения: 1 266
Че може да се използва при високи температури. Първото ястие ще да бъде традиционен боб яхния😋

# 42
  • Мнения: 3 450
Тъй като не се просмуква в продуктите, Hosso е съвместимо с множество хранителни режими, a приготвената с него храна има чист и неутрален вкус, е най-голямото предимство според мен. Бих направила палачинки.

# 43
  • Мнения: X
Омега-9 и витамин Е
и това, че може да се готви на по-висока температура.

# 44
  • Мнения: 1 187
Кое от предимствата на Hosso най-силно ви впечатлява и кое е първото ястие, което бихте сготвили с него?
Направи ми впечатление, че не пуши по време на готвене и е изцяло натурален продукт , като при използването му се усеща изцяло вкуса на продуктите.
Не знам кое ще бъде първото ястие - със сигурност ще го пробвам в салатата и ще приготвя вкусна домашна баница , защото я обожаване в къщи, както и кекс и домашна пица.

Общи условия

Активация на акаунт